BlackRose#32
Most ennek semmi köze a Firefoxhoz vagy az IE-hez, de azt hiszem eladnád apukád, anyukád meg az egész MO-t, hogy csak annak a felénél tartsál ahol a Japánok kb. 5 éve jártak... na de mindegy. Különben a Japánok IE használatának magasságát én egyszerűen azzal magyarázom, hogy IGAZ a Firefox JOBB az IE-nél, de ezt egy munkakörnyezetben (és a Japánok itt járnak) ez majdnem nem érzékelhető, az IE sebezhetősége is inkább csak szenzacionalista hír (igaz, hogy valós, de a reális életben és munkakörnyezetben még véletlenül sem érzékelhető annyira), minthogy olyan tény lenne amely kihatna a munkára és a reális biztonságra. A Németek meg a világon a legjobban hajlanak a marketingre és ezért van az, hogy nálluk a Firefox annyira feljött (90% nem is tudja, hogy miért is használja, mert halvány gőze sincs sem a biztonsághoz, sem a böngészéshez, de most e Firefox a trendi és ezért használják), a Japánok meg a munkájukat végzik és az IE eddig sem akadályozta őket meg ebben, tehát nincs miért váltaniuk, a realitás szempontjából a Japánok messze megelőzik úgy az USA-t mint az EU-t, ha működik akkor jó, ha nem akkor meg majd veszítünk egy pici időt a megoldásra, de mivel nincs mit megoldani, nem foglalkozunk a dologgal - ez a Japán filozófia, a Német meg szeret egy picit trendi lenni, a Japán meg... na de ez már szociólógia és ennek semmi köze a Firefoxhoz vagy az IE-hez, egyébként én is használom a Firefoxot Linuxban, de Windowsban a Japán példát követve nem láttam ennek semmi szükségét, mindent elvégzek az IE-vel, és soha nem ért semmi biztonsági hiba... viszont a Firefox tényleg klassz termék, de mondom nem látom miért cserélném le az IE-t, MS gyűlölő nem vagyok, a trendi dolgokat meg magasról szoktam le... persze Linuxban a Firefox természetes ée itt ha monjuk most az MS kidobná az IE for Linuxot nem cserélnék, mert minek a FIrefox tökéletessen végzi a munkát, ja és a végén némi sokszínűség nem árt... nállam mindkettő él és virul a saját világában.