• Magiszter
    Na. Reggel óta jáccok vele és meg kell mondjam egyész jóra sikeredett. Az hogy
    folyamatosan talulom az új kombókat, egész jól kitalált dolog. Bár még csak a
    "Mátrix" fílm elején tartok (történetileg), alig tudtam abbahagyni a játékot.
    A grafika tényleg nem egetverő de max grafikán gész szép. (a golyók után
    hullámzó levegő messze a legjobb szvsz). Szóval akinek teccett az ETM (meg a
    kinek nem) annak csak tudom ajánlani. ÉS NE 5 PERC JÁTÉK UTÁN MONDJA HOGY SZAR
    MERT AKKOR MÉG NEM TÖRTÉNIK SEMMI OLYAN MI LEKÖTNÉ AZ EMBERT!

Az irányításról: Aki azt mondja hogy nem tudja írányítani az egyszerűen béna.
    Nekem könnyen megy az irányítás, pedig már régen jáccottam hasonló irányítású
    játékkal. Mondjuk aki a "megy és lő, megy és lő" játékokhoz van hozzászokva,
    annak a w+MOUSE 1 gombokon kívűl, tényleg gondot okozhatnak a
    A,S,D,SHIFT,CTRL,MB2 gombok megfelelő időközönkénti lenyomása.

Játékélmény: NA az az ami nagyon jó. Aki szereti a mátrixot (és nem csak az
    effekteket) annak nagy élmény lesz végigjáccani neóval a fontosabb
    jeleneteket, bepillantani olyan dolgok mögé amit a filmben csak pillnatokra
    látunk. És pl átírni az filmben látott jeleneteket (ablakpárkánynál tovább
    menni, SMITH-t kikerűlni).

Grafika:Tényleg nem egy DOOM, FEAR, FARCRY, de ez nem is a DOOm, FEAR, FARCRY.
    A grafika hasonló az ETM-ben látottakhoz, de picit átalakítva. A fények, golyó
    hullámzása tényleg nagyon szépen van megcsinálva, a kerakterek felismerhetők
    különösebb megeröltetés nélkűl. Ez a része a dolognak csak abban sántit hogy a
    gépigény irreálisan nagy a grafikus teljesítményhez képest, és nincs mód
    részletes beállításokra. DE attól még élvezhető a játék bárki számára.

Összegzés: A játék jóra sikeredett. Az ATARI-n most látszik a próbálkozás, bár
    fektethettek volna több időt az optimalizálásba és akkor tuti hogy mindenki
    meg lenne elégedve a teljesítménynel és a grafikával. Mindazon álltal a
    "Mátrix hangulat" magával ragadó, a történet remek, mint ahogy a filmeké is. Szóval bárki bárhogyan nyávog ez egy jó játék annak aki tényleg akar is jáccani vele. Aki meg nem az ne jáccon.

Ajánlom mindenkinek a kipróbálást!