3510
  • JohnnySmith
    Tény hogy vannak grafikai bugok, de azért nem rosz.
    Most felkéne robbantanom egy pillért de betámad egy ügynök.
  • nagykovi
    Nah a game már "normálisan" megy, de az intro meg a videók még nagyon durván szaggatnak...1-2 fps
    Vkinek van 5lete???
  • bigapó
    erre a hozzászólásra vártam:) most már biztos, hogy kipróbálom. a gametrailers-es videók elég meggyőzőek voltak és most csak megerősítettél ezen vágyamban. A mátrix az Mátrix. a többi az meg a többi:))
    ui: őszintén szólva az ETM is egy gány volt:)) de azért teccett
  • nagykovi
    Ace nekem is ez a bajom... neked olyat nem csinál h ilyen zöld villogó szarok vannak??? Nekem is a neonak csak a feje látszik az elején, meg tele van textúrahibával...
  • leslieboy
    Volt!Ahogy lentebb már írtam,vegyél vissza a rendering pontból a graf opciónál!Gondolom 10esen van!Nekem 5ösön volt,úgy eddig a morpheusnál voltak feketék a harcban,de egy 4esre állítás mindent megoldott!Nekem is tetszik a játék,érdemes fél órát,vagy 2-3 pályát vinni,és ráérzel a dologra!
  • rage at work
    Ismerős a probléma, köszönhető a SecuRom7-nek
    Ha az ikonon jobb klikket ütsz, s kiválasztod a launch analysis menüt, majd a felugró ablakon Yes-t választasz, lefut a SecuRom tesztje.
    Ez valószínű ugyanúgy ki fog fagyni - ha mégsem, akkor jó eséllyel elindul a játék is. Nálam is így működik, teljesen mázli kérdése, hogy épp elindul vagy fayg - s az összes Sec7-es játékkal ez a helyzet, amihez nincs crack
  • Magiszter
    Nekem nem volt ilyen. összes morpheus- elleni csatában (spoiler?), fordúlt elő hogy morfi kicsit elfeketedett (az alpnál is jobban).
    Nézd meg hogy a drájver a legújabb-e
  • JohnnySmith
    Osztom a véleményedet. Nekem tetszik. Elvagyok vele.
  • ACE
    Na, skacok, nekem mindjárt az első verekedős résznél az van, hogy nem látok semmit, mintha hiányoznának a textúrák, csak az árnyékokat látok meg pár fényt, ez mi a pöcstől van? AMikor az elején mutatják a monitort, ahogy a neo alszik mellette, a neo-nak csak a feje látszik, semmi más. Mi lehet a gond? Másnál nem volt ilyen?
  • Magiszter
    Na. Reggel óta jáccok vele és meg kell mondjam egyész jóra sikeredett. Az hogy
    folyamatosan talulom az új kombókat, egész jól kitalált dolog. Bár még csak a
    "Mátrix" fílm elején tartok (történetileg), alig tudtam abbahagyni a játékot.
    A grafika tényleg nem egetverő de max grafikán gész szép. (a golyók után
    hullámzó levegő messze a legjobb szvsz). Szóval akinek teccett az ETM (meg a
    kinek nem) annak csak tudom ajánlani. ÉS NE 5 PERC JÁTÉK UTÁN MONDJA HOGY SZAR
    MERT AKKOR MÉG NEM TÖRTÉNIK SEMMI OLYAN MI LEKÖTNÉ AZ EMBERT!

Az irányításról: Aki azt mondja hogy nem tudja írányítani az egyszerűen béna.
    Nekem könnyen megy az irányítás, pedig már régen jáccottam hasonló irányítású
    játékkal. Mondjuk aki a "megy és lő, megy és lő" játékokhoz van hozzászokva,
    annak a w+MOUSE 1 gombokon kívűl, tényleg gondot okozhatnak a
    A,S,D,SHIFT,CTRL,MB2 gombok megfelelő időközönkénti lenyomása.

Játékélmény: NA az az ami nagyon jó. Aki szereti a mátrixot (és nem csak az
    effekteket) annak nagy élmény lesz végigjáccani neóval a fontosabb
    jeleneteket, bepillantani olyan dolgok mögé amit a filmben csak pillnatokra
    látunk. És pl átírni az filmben látott jeleneteket (ablakpárkánynál tovább
    menni, SMITH-t kikerűlni).

Grafika:Tényleg nem egy DOOM, FEAR, FARCRY, de ez nem is a DOOm, FEAR, FARCRY.
    A grafika hasonló az ETM-ben látottakhoz, de picit átalakítva. A fények, golyó
    hullámzása tényleg nagyon szépen van megcsinálva, a kerakterek felismerhetők
    különösebb megeröltetés nélkűl. Ez a része a dolognak csak abban sántit hogy a
    gépigény irreálisan nagy a grafikus teljesítményhez képest, és nincs mód
    részletes beállításokra. DE attól még élvezhető a játék bárki számára.

Összegzés: A játék jóra sikeredett. Az ATARI-n most látszik a próbálkozás, bár
    fektethettek volna több időt az optimalizálásba és akkor tuti hogy mindenki
    meg lenne elégedve a teljesítménynel és a grafikával. Mindazon álltal a
    "Mátrix hangulat" magával ragadó, a történet remek, mint ahogy a filmeké is. Szóval bárki bárhogyan nyávog ez egy jó játék annak aki tényleg akar is jáccani vele. Aki meg nem az ne jáccon.

Ajánlom mindenkinek a kipróbálást!
  • Gabe18
    Az éjszaka nekem is lejött eme csoda,anti blax-al valahogy el is indult,ezzel a játékal kapcsolatos legnagyobb pozitivum is megtörtént.
    Az hogy a grafika milyen,már nem lepett meg.Ettől még borzasztó,de már felkészültem a megpróbáltatásra,igy ezen túllépve indultam neki az első pályának.
    Ekkor Neo animációja kápráztatott el,ami igazán csak akkor csúcsosodik ki,amikor jobbra vagy ballra futunk vele,tehát oldalirányba.Egy karót nyelt robotembernek élethűbb lenne a mozgása mint ilyenkor neki.Borzalom....
    A fegyverek felvételekor a képernyő közepére kerülő célkereszt vagy mi,meg egyszerűen gusztustalanul néz ki.
    Na de eljutottam az irodából menekülös pályáig is valami emberfeletti önuralmról tanusitva bizonyságot.
    Na és akkor itt magyarázzon el nekem valaki valami,mert én nem értek a Mátrix filmekhez olyan nagyon,igy lehet tudatlanságomból fakad ez a gondolat.Lesz egy kép lentebb,amit más csinált ugyan (elnézést a felhasználásáért),de már akkor elcsodálkoztam rajta.Most ezen a képen van 2 ajtó.Először azt hittem valami mátrixos szituáció lesz ez,és azért "nyultak" meg a tárgyak,de amikor az irodában menekültem,én is ilyen ajtók elé értem,ráadásul teljessen "normális" szituációban.Vagy maximum a Neo gyerek lehetett beszíva rendessen...
    Most ezeken az ajtókon vagy a kilincs van kb térdmagasségban,talán még lentebb,vagy a méretarányokat nézték el de piszkosul.Esetleg arra gondoltak hogy néha egy zsiráf is bejön ide,aztán a 4 méter magas ajtó jól funkcionál majd akkor.De ha a kilincs jó helyen van,akkor nem lesz egyszerü ezt kinyitni sem már...

De ha valaki tudja ez az ajtó igy miért jó,akkor én elfogadom,csak nekem ránázásre igy egy oltári grafikai tévedésnek tűnik...
  • quack
    na elkezdek vele jáccani asszem...mindenesetre "bíztató" hogy ugyanaz az ikonja mint az etmnek
  • Istencsászár
    ne a doom,quake,fear grafhoz hasonlitsd amikor azokban a fő elem a sötétség, amikor horror játékok, de kivétel nélkül a legszebbek manapság. Ezt a gémet a Keksz Péjn 2. részéhez kell hasonlitani de annak sincs sok értelme mer nem 1 kategória a 2ő...
  • Istencsászár
    lolal az szép na a gamespot itt ásta el magát nálam méghogy graf 8. uristen
  • STREEX
    pedig itt egész jót kapott.
  • Istencsászár
    a nagy konzol társadalomnak biztos csodás gém ( 6 millio példány nagyrészét is ott adták el nem pcn az is tuti ):D:D: de nekünk pcseknek ez egy kalap szar.
  • kill3r22
    miért irnak ijet?
  • Sly06
    Na kipróbáltam !!A grafika az valóban elég halványra sikeredett,azzal nem is lenne baj ha lenne egy jó pörgős játékmenet,és egy korrekt irányítási lehetőség!De mivel ezek hiányában már az első pályán észre vettek és 4-edik próbálkozás után is bilincset kaptam,meg is untam :)(persze ez lehet az én hibám is)Sajnos azt veszem észre hogy az Atari mostanában elég gyenge produkciókhoz adja a nevét!
    De kinek a pap kinek az anyja"
  • IMYke2.0.0.0
    Forrás: ATARI

ÁTTEKINTÉS:
    THE MATRIX: PATH OF NEO a második, az Atari és a Warner Bros. Interactive Entertainment ill. a Shiny Entertainment, a Wachowski-testvérek, a Mátrix-trilógia készítői és Joel Silver, a trilógia producerének együttműködésében készült játék.
    2003 májusában az Atari megjelentette az ENTER THE MATRIX című játékot, párhuzamosan a The Matrix: Reloaded és a The Matrix: Revolutions filmekkel, mely világszerte ELSŐ helyen debütált az eladási listákon [i2k: Perszeeeeeeee! De mekkora csalódás volt az ETM!] és közel 6 millió példány kelt el belőle napjainking. Már a Matrix film első megpillantásától a játékosok Neo szerepében akartak játszani. A The Matrix: Path of Neo az egyetlen játék, mely lehetőséget nyújt erre. Az út, az eredmény, a válaszok és a történet megírása és rendezése közvetlenül a Wachowski-testvéreknek köszönhető. A játék által nyújtott vízió nem más, mint amivel Neo szembenézett a története folyamán. A játékos irányíthatja határozza meg a játék kimenetelét és találhatja meg Neoként a filmekben is megjelenő kihívásokra a megoldásokat - ténylegesen magukévá teheti a Matrix nyújtotta tapasztalatokat. A Játék indításának első pillanatától kezdve Neo a Játékos irányítása alatt áll.

LEÍRÁS:
    A Matrix film univerzumba helyezve a THE MATRIX: PATH OF NEO lehetőséget nyújt a Játékosok számára, hogy "Neoként," a központi karakter szerepében - átélve a legfontosabb és emlékezetesebb küldetéseit a teljes film trilógiából - játszhasson. A játék folyamán megoldást kereshet minden küldetésre, míg annak minden konzekvenciális eredményét a Wachowski-testvérek által megírt, rendezett események jelenítik meg. A filmek összes kulcsszereplőjének - beleértve Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Ann Moss (Trinity), és Hugo Weaving (Smith ügynök) - hasonmása szerepel a THE MATRIX: PATH OF NEO-ban, melyek mind a három filmben, ahogy az Animatrix-ban is szerepeltek. A játék számos film-minőségű életszerű akciójelenetet [i2k: Na erre vagyok én csak kiváncsi!], FMV-t éppúgy, mint Hollywood-minőségű effekteket tartalmaz. A játékosok elsajátíthatják a küzdősportok, középkori fegyverek és lőfegyverek ("Sok fegyver") használatát a különböző típusú ellenfelek, úgymint az állig felfegyverkezett Matrix ügynökök ellenében is, ideértve Smith ügynököt és a Száműzötteket Merovingian szolgálatában.
    A játékos Neo szerepét onnan ölti magára mikoron ő már rájött a Matrix létezésére, és ő lesz a "Kiválasztott". A játékos ténylegesen megtapasztalja majd a különbséget az "utat járni és ismerni az utat" között. Kiválasztottként tapasztalni és Neoként a filmekbeli kihívásokkal szembenézni nem lesz teljes mértékben azonos élmény. Sok küldetés kizárólag a The Matrix: Path of Neo számára lett elkészítve, melyekkel nem találkozhattunk a filmekben. A játék ugyanazon "bullet time" speciális effektussal is rendelkezik, mint a filmek, lehetővé téve az emlékezetes, a gravitációt meghazudtoló golyók előli elhajlások, falakról történő elugrások végrehajtását. A játékos új tulajdonságokat is megtanulhat, úgy mint, repülés, lebegés és "Neo Vision," azaz a képesség, hogy úgy lássa a környezetét, ahogy a "Kiválasztott". Minden átvezető animáció, film a Wachowski-fivérek által lett megírva, rendezve és vágva. Több, mint 1 órányi újravágott film is megtalálható benne az eredeti filmekből, hogy hitelesen mesélje el a történetet Neo szemszögéből, egyfajta rendezői változatként. A filmekben nem látott, csodás új karakterek és helyszínek [i2k: Csodás?????], melyek szélesítik a Matrix történetvonalát a The Matrix: Revolutions végéig. Az összes a játékba épített, új zenét szintetizált skiccként készítették. A játékban megtalálható harcművészeti koreográfiát Yuen Wo Ping és a filmekből már ismert mozgáskultúra vegyítésével alakították ki. További mozgásokat is rögzítettek, hogy a játékosok még inkább autentikusabbnak érezzék a játékélményt Neo-ként.

Fordította: .:i2k:.

• M@TriX
    jaj, csak beleolvastam, de már kész vagyok...
  • M@TriX
    hát igen ebből is látszik, hogy elsősorban konzolra készült, nekünk csak áthányták...
  • kraven81
    HM. Nálam nem , hogy nem indul hanem ugy lefagyasztja xp-t, hogy no comment... Mi a pics@ért van ez???
  • nagykovi
    Vki akinek Gef. FX karija van írja meg pls h milyen drivert használ...
    A 77.77 se jó...
  • IMYke2.0.0.0
    Pár perc és lefordítom a teljes szövegállományt, ami a linken szerepel - mindenki szörnyűlködhet majd... bexarás.

• IMYke2.0.0.0
    [URL=http://www.uk.atari.com/index.php?pg=product&id=13]Érdemes megnézni a "screenshots" szekciót...[/URL] Itt sem egetrengető minőségről tanúskodnak a képek. Ergo: mindenki csak hitte, hogy szép lesz, de a képek már előre árulkodtak, hogy gány lesz, de istentelenűl...

Ezek meg no comment:
    Gamers will assume the role of Neo from the time he discovered the existence of the Matrix to eventually becoming "the One".
    The player will truly learn the difference "between walking the path and knowing the path."
    The experience of being "the One" and facing the challenges that Neo faced in the movies will not be an entirely familiar one. Many scenarios encountered in THE MATRIX: PATH OF NEO are exclusive to the game and were not seen or experienced in the films.
    The game will have the same "Bullet Time" special effects from the films that will allow gamers to dodge bullets and jump off walls to defy gravity and logic to recreate its most memorable scenes.
    Gamers will experience new powers such as flying, telekinesis and "Neo Vision," the ability to read code as they evolve as Neo and become "the One."
    All-new FMV footage has been created, directed and edited by the Wachowski Brothers., The game features more than one hour of re-edited movie footage from the original film to tell the story from Neo's point of view like a director's cut in a videogame.
    Amazing new characters and locations not seen in the films that expand the Matrix storyline through the end of THE MATRIX REVOLUTIONS.
    All new music has been composed as synth-produced sketches, which will be tweaked and implemented into the game build.
    The game also includes the martial arts choreography of Yuen Wo Ping and enhances the already extensive libraries of moves that were originally recorded for the trilogy.
    Additional sessions were recorded to capture even more moves to ensure that gamers would have an authentic experience as Neo.

• RolEnD
    Víg Napot!

Akinek gondot jelentene a dolog, Innen le tudja tölteni az SR7 Stop - ot.
  • rage at work
    Legutolsó hivatalos esetleg?
    Vagy a 77.77-es, az egy jól sikerült driver.
  • rage at work
    http://www.dox.hu/?loc=http://www.helpbybalu.dox.hu/swbf2/swbf2.html

Itt van egy másik játék FAQ-ja
    Benne van minden, ami neked kell...
  • nagykovi
    Mégse jó a game se... vmi nagyon nem jó.... tiszta pixelhiba minden
    Gef. FX 5700-m van, vki légyszi mondja meg melyik drivert dobjam fel
  • Sly06
    mi a pontos neve az SR7 stopper-nek mert így nem találok semmit :(
  • nagykovi
    Kellene egy kis help...
    Lehet h vmi driver hiba, de nem tudom miért csinálja azt a game (a BF1942-nél is ez van) h pl a Warner logo meg az intro nagyon szaggat.... ilyen 1-2 FPS.
    Utána a game megy rendesen, de 5 perc mire beszaggatok a menübe :D
    Légyszi segítsen vki
  • Sly06
    azon vagyok de 1enlőre nem találok..
  • rage at work
    Írd le, hogy pontosan hogy csinálod
    SR7 stoppert letöltötted ?
  • Magiszter
    Hi. tegnap egyszercsak beidult nekem. gőzöm sincs miért. nekem teccik a játék. 1 kérdésem volna. nem lehet valahol találni valami részletesebb grafikai beállításokat? mert kivenném a tükröződéseket. Teljesen feleslegesek.
  • Sly06
    Na ugy látom rajtam csak egy F.A.Q segitene ami nincs.
    :(
  • Sly06
    thx de a #766 a F.E.A.R-t írja az elindul nekem is de ugyan ezen az elven a matrix nem ..
  • rage at work
    Igen
  • balee4
    A securom stopper tulajdonképpen az Sr7 stop?
  • Istencsászár
  • Sly06
    anti blaxxot használok.hogyan tom elrejteni az emut? és hol kapcsolom be a secrum stoppert? Lehet hogy most hülyeséget kérdeztem akkor sry..