• Gabe18
    Az éjszaka nekem is lejött eme csoda,anti blax-al valahogy el is indult,ezzel a játékal kapcsolatos legnagyobb pozitivum is megtörtént.
    Az hogy a grafika milyen,már nem lepett meg.Ettől még borzasztó,de már felkészültem a megpróbáltatásra,igy ezen túllépve indultam neki az első pályának.
    Ekkor Neo animációja kápráztatott el,ami igazán csak akkor csúcsosodik ki,amikor jobbra vagy ballra futunk vele,tehát oldalirányba.Egy karót nyelt robotembernek élethűbb lenne a mozgása mint ilyenkor neki.Borzalom....
    A fegyverek felvételekor a képernyő közepére kerülő célkereszt vagy mi,meg egyszerűen gusztustalanul néz ki.
    Na de eljutottam az irodából menekülös pályáig is valami emberfeletti önuralmról tanusitva bizonyságot.
    Na és akkor itt magyarázzon el nekem valaki valami,mert én nem értek a Mátrix filmekhez olyan nagyon,igy lehet tudatlanságomból fakad ez a gondolat.Lesz egy kép lentebb,amit más csinált ugyan (elnézést a felhasználásáért),de már akkor elcsodálkoztam rajta.Most ezen a képen van 2 ajtó.Először azt hittem valami mátrixos szituáció lesz ez,és azért "nyultak" meg a tárgyak,de amikor az irodában menekültem,én is ilyen ajtók elé értem,ráadásul teljessen "normális" szituációban.Vagy maximum a Neo gyerek lehetett beszíva rendessen...
    Most ezeken az ajtókon vagy a kilincs van kb térdmagasségban,talán még lentebb,vagy a méretarányokat nézték el de piszkosul.Esetleg arra gondoltak hogy néha egy zsiráf is bejön ide,aztán a 4 méter magas ajtó jól funkcionál majd akkor.De ha a kilincs jó helyen van,akkor nem lesz egyszerü ezt kinyitni sem már...

De ha valaki tudja ez az ajtó igy miért jó,akkor én elfogadom,csak nekem ránázásre igy egy oltári grafikai tévedésnek tűnik...