Football Manager
  • Fred10
    Szevasztok!Nekem az lenne a nagyon idegesítő problémám, hogy elkezdtem a barátommal neten egy Angol bajnokságot, én Liverpool ő Arsenal.Persze mint minden évben megint én lettem a gyengébb na mind1:D De most nem ez a fő gond ezt már megszoktam:).Na a gondom az lenne hogy megvettem nyáron pár a megfigyelő által nagyon jónak talált pleját:P és jött még tavaly Enyeama.
    Idővel kezdett összeállni a csapat már kezdtek jönni a győzelmek újra a legkevesebb kapott gól...stb jó dolgok.Aztán egyszer csak játszottam az utolsóval és 3:0-ról 3:3 lett a meccs mondom magamban tipikus FM jelenség nembaj erre köv. mecs az utolsó elöttivel 2:0-ról 3:3 és örültem hogy kitudtam egyenlíteni.Aztán jött a rangadó idegenben MU-Pool 6:3!!!!! és sokkal több helyzetem volt.Nem mellesleg az elöbb említett gyenge csapatoknak is kb 3kapura menőlővésük volt aztán jött most a Wigan otthon nekem 18kapuralövés nekik 3 a meccs 3:3 és a Mu kivételével az összes meccs otthon volt.Na most ezzel mitcsináljak??:((( Enyeama-t cseréljem vagy az edzés rossz vagy mi? Mert hogy 4meccs alatt meg 3szoroztam a kapott góljaim számát azért az nem valami fényes:(( Valami ötletetek nincsen???