121242
Football Manager
  • tomato33
    Miért nem próbálod ki először mielőtt kérdezel? ha felraktad volna látnád hogy nem kell semmi
  • Magic Boy
    A Békéscsabát én csináltam, de Soma remélem, hogy most is résztvett a Magyar adatbázis létrehozásában.
  • Szabi DEMON
    Soma! Idén (is) részt vettél az fm játékosadatbázisának elkészítésében? Mint anno nem tudom melyik részben a Békéscsaba játékoskereténél? De lehet összekeverlek vkivel. Ha így lenne sry.
  • Magic Boy
    Most mondjam, hogy az ilyet az OFF TOPIK-ba?
    Nem mondom majd mondja helyettem más.
  • owen20
    sziasztok!
    Akkor valaki leirná mi van ezzel a patch-el fel lehet e rakni Hatred verzióra más crack kell e hozzá vagy akko mi?
  • dalackraul

Bordeax-on szerintem túl vagyok uefa-kupát meg kéne nyerni hogy ne rugjanak ki!!!
  • Drizzthsz
    Még nem adják ki, hanem lesz nagyobb tesztelési ciklus, frissített adatbázis, ilyeenek, ezek a legsürgetőbb javítások csak egyelőre.
    Más: kivételesen örültem, hogy eltört Sadjo lába, mert így láttam, hogy nem csak én szarakodok itt 5 hónapja foci nélkül egy törés miatt. Eddig első vagyok Újpesttel a bajnokságban, de első fordulóban megint kiütött a Mohács. :S
    A tarcsim, meg U19 valamiért mindig legalább 5-t kap, néhány kivétellel...
  • Fabio Capello
    mentéskompatibilis
  • zsilike
    bétapeccs után újjátékot kell kezdenem,v jo a mentés?
  • tomato33
    OFF!
    és mostmár ha nem jössz oda meg is érdemled ha rádszólnak...
    tényleg nem értelek
  • soma22
    nincs mese, ha nem tudnak viselkedni akkor nem kell ez a topik.képfeltöltőt meg én hegesztettem
  • Magic Boy
    Mitöl béta?
  • zsilike
    81 patch hivatalos?,nem találom sehol hivatalos homelapokon?
  • GanXstaZoleeWrk
    Legalább vedd a fáradtságot és néz meg már kit gyerekezel le.

Soma a topikotplz ne töröltesd kell egy kis idő és eltűnnek a ....k.
    Nekem pl nagyon bejön a közvetlen képfeltöltés, nem is értem miért szenvednek egyesek békás feltöltéssel, stb. Max respect annak aki megcsinálta.

Na megyek tolom kicsit a Honvédot, bár Samp után van egy kis különbség :)
  • Levike25
    utolsó ezzel kapcsolatos hozzá szólás. ha lemarháznak persze hogy rosszul esik de mindegy nem foglalkozom vele. gyerekm vagy még.
    on
    Newcastle 21 meccs 2. hely 44 pont. legtöbb rúgott gól. Még így peccs nélkül is jól megy,csak pl arsenalt képtelen vagyok legyőzni annak ellenére, hogy ők csak 7. helyen vannak, és nagyon szarul megy nekik. Mu-t 1-0ra lenyomtam 9 emberrel:)na az vicces meccs volt 3 gólom nem adták meg!a tegnapi napot mindenki felejtse elszerintem. biztos front volt:)elnézést mindenkitől. kinek nem inge, ne vegye magára!:)
  • Grusi
    Sajnos rossz forma. Machinálj a sajtóval, próbáld kritizálni kicsit a játékosokat, estleg büntess egy-egy nagyon rossz meccs után, de semiképp se kezdj el minden meccsre új taktikát csinálni, az ugyanis tuti, hogy nem segít.
  • Fred10
    hát ez biztató!:( csak van valami megoldás hogy kiküszöböljem:(
  • Takezó
    én is bosszankodtam most hasonló miatt... félévkor Evertonnal vezettük a bajnokságot, aztán úgy a szezon kétharmadánál tökutolsó Birminghamtől 3:0-ra szoptam ki, meg hasonló eredmények voltak végig, és úgy, hogy örültem egy-egy döntetlennek is néha. Végül 5. hely.
  • Fred10
    Szevasztok!Nekem az lenne a nagyon idegesítő problémám, hogy elkezdtem a barátommal neten egy Angol bajnokságot, én Liverpool ő Arsenal.Persze mint minden évben megint én lettem a gyengébb na mind1:D De most nem ez a fő gond ezt már megszoktam:).Na a gondom az lenne hogy megvettem nyáron pár a megfigyelő által nagyon jónak talált pleját:P és jött még tavaly Enyeama.
    Idővel kezdett összeállni a csapat már kezdtek jönni a győzelmek újra a legkevesebb kapott gól...stb jó dolgok.Aztán egyszer csak játszottam az utolsóval és 3:0-ról 3:3 lett a meccs mondom magamban tipikus FM jelenség nembaj erre köv. mecs az utolsó elöttivel 2:0-ról 3:3 és örültem hogy kitudtam egyenlíteni.Aztán jött a rangadó idegenben MU-Pool 6:3!!!!! és sokkal több helyzetem volt.Nem mellesleg az elöbb említett gyenge csapatoknak is kb 3kapura menőlővésük volt aztán jött most a Wigan otthon nekem 18kapuralövés nekik 3 a meccs 3:3 és a Mu kivételével az összes meccs otthon volt.Na most ezzel mitcsináljak??:((( Enyeama-t cseréljem vagy az edzés rossz vagy mi? Mert hogy 4meccs alatt meg 3szoroztam a kapott góljaim számát azért az nem valami fényes:(( Valami ötletetek nincsen???
  • JackDaniels #120583
    Hülye vagy, oszt ennyi.:DDDDDD ...ha már így magadra vetted, akkor csak igazam van.:PPPPP
  • robotnyk
  • dalackraul
  • dalackraul
  • dalackraul

Így álok eddig a Debrecennel és a Madriddal sajna Madriddal bl csoportkörbe csak 3 ik lettem remélem nem rugnak ki természetesen a cél mindkét csapattal bajnokságot nyerni!!!
  • Mike94
    nah jóccakát mki, nekem ma még suleeba kell mennem :@
  • Solt
    Nem maradt több pénzem fizetésre sem... a Sebők még jött volna, de azért mindennek van határa! Mégiscsak a Fradi! :)) A Herczeg Miki is durva már, de őt ismerem, így megbocsájtva a lila múltja... :D
  • Drizzthsz
    Sowunmit, meg Sebők Vilit is lehet az elején ingyen megszerezni, ők is megérik, meg Korsós György, de szerintem nem menne oda.
  • Mike94
    na végre úgy tudtunk játszani ahogy ez a keret igazából tud :) :

és az én kis házi kedvencem aki minden egyes fontot megért:

+ még deschacht v hangeland érkezik, vmint julio cesar a botafogo-ból és lehet de nem vszínű mivel elfogják vinni előlem diego tardelli a sao paulo-ból és lehet érkezik egy csatár csillag: jermaine defoe :)
  • Solt
    Egy árva fityingem nincs!! :)) Mind free transzferről jött! :)) Menetközben majd megpróbálom a fiatalokat beépíteni... És majd jó alaposan körülnézek mert iszonyat játékosokat kreált. Teljes kelet Európa, plusz a nagyok large adatbázison! Van választék! :)))
  • Drizzthsz
    Hát, szerintem jövőre már mind vastüdővel fog szaladni. :-PPP
    Witschge esetleg még? 2M forint körül van, Újpestbe simán jött.
  • Solt
    Így vágok neki az nb2-nek:

Torma Gábor

Egressy Gábor Vincze Ottó Herczeg Miklós

Lipcse Péter Bojan Lazics

Mátyus Miklós Gyepes Gábor Dragóner Attila Nagy József

Wojciech Zarzycki

Kapust még néznem kell, de asszem a csapattal nem lehet gond a feljutás! :))
  • Drizzthsz
    Új peccsel nektek is vagy fele olyan sebességű a game engine? Meg még más para: néha töltés közben is egy ideig áll, de aztán továbbmegy, csak vagy 2 mp-ig nem reagál.
  • Gunnersboy
    nálam is ugyanez, csak itt a Wolfsburg vitte el :D

amúgy szezon eddigi legjobb meccse:
  • hamary
    köszönöm, körbenézek. de lehet annyi pénzem se lesz, mert igazoltam edzőt, gyúrót, meg játékosmegfigyelőt :D :)
  • Mike94
    odjija-ofoe fiatal és pár ezer font mindössze :)
  • karajjj
    én mire észbekaptam augusztusban, hogy le kéne igazolni Dzsudzsákot, már elvitte az Auxerre
  • hamary
    köszönöm széped, ezt kerestem nem találtam... mégeygszer köszi!

igen, Dzsudzsák abszólutte stabil! Amikor megvettem a szurkoló a lehető legnagyobb mértékben elégedettek voltak :) Van Deer Varrt meg lesérült, de hamarosan meggyógyul Ő is stabil kezdő. Jobb oldalra kerestetek éppen védőt :)
  • karajjj
    egész szép eredmény, gratula hozzá
    Dzsudzsák stabil kezdő?
  • soma22
    www.fmkepek.cjb.hu
  • Gunnersboy
    lol ami itt van kész beszarás

namindegy, egyik U19es játékosom, szerintem lehet belőle valami :)