Shorlex#9973
na dudo mester, másolom a karidat :D illetve mégsem
Szal az van, hogy egyelőre nem untam be, csak éppen köze nincs a karinak a későbbi önmagához, de hát ez van. A nem beunás nálam azt jelenti, már rájöttem, hogy normalon és epicen egy nmy egy ütés lehet (maximum :D) aztán legenden lejjeb adok ebből az igényből. És az az igazság, hogy 120ban is lehet ezt lvl8tól produkálni.
Lvl8nál tele vagyok minusz req-es cuccokkal, és egy olyan fehéret adok magamnak relicelve amit ezek a req-ek épp visznek, azzal volt ien 250 körüli damage-em lvl8nál. aztánaz bőven elég jó hosszú ideig, jönnek ilyen ringek időközben felkúszol 300-320ig, és eljön lvl18 nálam, a pillanatok pillanata, amikor a játék során általam tapasztalt legbrutálisabb mace-t felvehetem (nem a betrayer az, de örömteli hír számomra hogy 30tól az is elérhető, ez ilyen plusz 50 feletti damage, jó sok plusz str, alapból 240 ütésstat, meg még más bonuszok, szal nagyon durva) és felkúszik az ütés 800ra, aztán jön lvl 21, már 900, lvl 27nél 1400 és így tovább.
A lényeg hogy revidiálnom kell magam a tekintetben hogy milyen vontatott lett 120, nem az de tény hogy rengeteg hozott cuccot igényel ha ilyet akarsz produkálni. 108ban megvolt az 1k ütés lvl11nél egy harcossal (full lilában...), itt ugyanez nekem lvl21 után jön csak el 8az is egy ien brutál, de csak lvl18at igénylő mace-vel). mindegy mert egy ilyen ütés epicre is elég...
viszont ami szomorú, hogy a conqueror amit dual wieldre csinálnék igényelné a 100%rec-et, na de erre 120ban lvl 42ig esélyed nincs, azaz most szépen majdnemhogy pure defenderrel fogom nyomni batterrela megszokot módon és jó ha lvl 42nél megcsinálhatopm azt a karit amit szeretnék... 120 meg a lvl req-jei, menjen a francba