dudovec#9971
hat az h fast mind1 kb:D , mert ugyis elered a maximalis attack speedet, teny h 1 fastos cuccnal kozelse kell annyi bonust osszehozni neki, hogy max legyen , de tul kicsi a dmg-juk a gyors fegyoknak.. A frostburn dmg az szerintem kuka , ugyanugy mint ahogy a burning , es minden iesmi ami damage over time... Tq-ban olyanolyan szar a DOT , mint amien diabloban volt... bar teny , hogy a vegen mar egeszjo volt a poision necro:)
Sztem a legjobb : egy oriasi dmg's fegyo , amin van attack speed + slower attack (66% os eleg jo) es beleraksz egy attack dmg converted to healthes relicet , amin attack speed bonus van.. illetve az a betray fegyo amit Shorlex emleget... en ezt a 2 t tennem fel dualnal..
Kardbol van egy lila ameik jo , valami Z betus asszem , gamebansheen az utolso a listaban.. na az tud talan minden 4 ik utesre health reductiont , sziv eletet is talan, sot meg gyors is.. Illetve meg ami meg poen tudna lenni , 2 kydomos dual wieldbe + phobos nevu kesztyu , mert igy a 3 reszes chieldren of ares setnel megvan a 3 item (2 kard + gloves a kard+pajzs+gloves helyett..) es kiadja a fullset bonust...