Shorlex#9962
rohadt sok dodge, mert mindenki ütni vágni fog, mondjuk jön passzívból asszem 25, meg ien assa bracer ugye jól jön, meg hermes talaria cipő, így van már 50 körül, azaz 2-ből 1 ütés nem talál, az nem rossz, de még lehet jobb is. Felteszel egy alexander-t, akkor még lesz egy pici avoidod is, meg plusz 2 skill mindenhez (roguenál 4), aztán pajzs vagy egy zeno, ez esetben még jobb lesz a védelmed, vagy egy ancile, fegyó meg mindenféleképpen betrayer, illetve ha mindenképp dual wieldezni akarsz akkor is egy betrayer és egy thorny, az sztem egy nagyon ütős kis párosítás. Mindehhez mittomén egy hood (sok plusz piercinggel), két adroit loop (nem, direkt adroit és nem apollo, még ha "látványos" is a különbség DPS-ben, hidd el kiteszteltem és az adroit jobb) és egy valamilyen amu ami tetszik, mondjuk én myrmidonst tennék fel megintcsak immortal helyett resistek miatt, meg kicsi avoid is...
persze gondolkodhatsz 100% recben is akkor a szokásos triász (hood, archmage, ody), néminemű pontot kell áldozni intre, de nem olyan iszonyat a helyzet mert a hoodban van 50 körül lightning damage nemsok de nem rossz azt tápolja. ebben az esetben lehet jobbklikken a zászló, sok damage absorptionnel meg damage resist levétellel, ami azért elég fontos, plusz aegy betrayerrel együtt az elég jó. vagy megoldhatod két 8as reliccel, és hood helyett hou quobing nrg cost miatt...
az is egy érdekes dolog, hogy ha 1% nrg cost is van már egy karin, azt vettem észre hogy pl. nem fogy a mana. slayeremmel amikor athlon van fent, soha egy kortyot nem iszok, pedig onslaught, volley, study, gouge mind viszi a manát, regenem ugye lószar, mégis, mindig maxon van a mana. ha nincs nrg costom, akkor meg percenként inni kell, ez megfontolandó.
szal vcannak lehetőségek, én 100% rechargert csinálnék, de ahogy gondolod. :D