-
virs lee #9711 Conqueror kötelező skillek.
Értelemszerűen ez egy kard + pajzs build lesz, tehát először is kell egy jó pajzs. Legenden lehet találni lvl18-as pajzsban olyat ami 47% block, 670 dmg reduce, na azt érdemes minél hamarabb kézbe pakolni. Kb. lvl25 környékén lesz meg hozzá a szükséges STR-ed, ilyen szinten már érdemes epic turtle relicet rakni a pajzsba, +15% block. A focus ad még hozzá 18%-ot, ha van warrior kesztyűd, az +28%, ráadásul dmg-hez és speedhez is ad bónuszt. Ezzel meg is lesz a 100% blockod, ami azt jelenti mindig levesz a sebzésből 670-et, ami elég jó, még legenden is. Persze varázslatok ellen szart se ér, oda res kell, de minden fizikai sebzésre viszont igen. Emellett a kimaxolt battle standard + passzívja fog még dmg reducet adni, illetve a dodge segít elkerülni az ütések egy részét. Ha nagyon ütnek, akkor rallyval gyorsan gyógyíthatsz egy kicsit magadon (sok -recharge cuccal mégjobb). Ha esetleg nincs warrior kesztyűd, és nincs meg a 100% block, lehet a quick recovery skillel is növelni a blockot, de nem túl sokáig hat, állandóan újra kell rakni, és nem kevés mana is. Ha megvan a 100% block, akkor 1 pontot se érdemel (talán legenden a lerohanós sárkányok ellen jól jöhet a recovery miatt, de azt majd csak a végén, vannak fontosabb skillek is).
Támadni onslaughttal fogsz, amit a weapon training (meg a +attack speed cuccok) gyorsít. Besegít a sebzésbe a defense 3 jobb szélső oszlopbeli passzívja, és időnként bekapcsol az adrenalin és a battle rage is, de azokra csak 1-1 pont érdemes csak. Colossusra elég 1 pont is kezdetben, maxolni csak akkor érdemes ha van sok -recharge cuccod, és tudod folyamatosan használni.
Ezzel kész az alapozás, most lehet szépítgetni. Lehet választani war windet, battert. Sokan istenítik a battert, nekem nem jött be. túl kicsi szögben (125 fok maxolva, +skill cuccokkal se lesz sokkal több) hat csak, sebezni se sebez többet mint a fegyverem, igaz hogy 3 ellnfélre hat, de ha nincsenek benne a 125 fokban, akkor annyira se. 360 fokos verzióban talán jó lehetne. A war wind viszont nem rossz, az 1.20-ban már mindenféle fegyverrel működik (bunkóval is), nem kell hozzá balta vagy kard. Ez 360 fokban sebez, alapból 4 ellenfelet, de a passzívját kicsit tápolva 6-ra bővül. Sok mana az igaz, de valódi tömegoszlató skill. A shield charget nem próbáltam, de leírása alapján a batter 360 fokos verziójának tűnik, igaz slower attackot nem ad, csak skill disruptiont, de az se rossz. Én a ww-t javaslom.
Fegyvernek sztem a legjobb egy tápos dragon mace (+40% dmg, +30-50 dmg), megrelicelve legend achilles charmmal, lehetőleg olyan ami +35% attack speed bónuszt ad. Érdemes mellé a concussive blowra is rakni 1 pontot, az is ad 5% stunt, meg jó esetben a fegyveren is van 5%, néha jól jöhet.