Asszem ez az én búcsúvidejóm.
Ilyen vicces kis gyűjtemény. Nem olyan mint dudoé, teljesen más ugye a koncepció, ő is másképp oldja mega "védelmet" én is. Ő skilleket használ (standard és form) én soha nem használom csak a studyt, ellenben van rajtam 100% avoid projectiles meg 77% dodge attack.
Ahogy mondtam korábban: ha választhatnék inkább az avoid projectile-t használnám és bejött a jóslat, az jóval hasznosabb egy melee-nek. Ugyanis aki közel van, az egy olyan állat fegyóval ami nálam van (betrayer lándzsa, gyakorlatilag sosem kell studyt használnom a lándzsa levétele miatt :D) nem lehet gond, aki meg messze van az ne sebezzen. Sajnos az avoid nem minden skillra hat, az ilyen talos lépés, chimera lépés, wildfire bikánál és ezek típusai átmennek rajtam továbbá még nem teszteltem de sztem Manticore lépése sem projectile (mindenesetre a videón nem sebez, de lehet hogy pont a 77% dodge-be lépett bele, ezt nem tudom biztosra).
Szal a kari egy kimaxolt battle standarddel és herbal remedyvel (mint kiderült hydra és dragon lich poisonje bőven túlélhető jó resisttel ennek a karinak csak ezt volt hog ynem tudtam és gond lett belőle :D) télleg szinte halhatatlan, egyszer a maxolt battle standard melletti wildfire-t megnézem hogy túlélem e más szerkóval, mert ilyenel ami most van sajnos nem (minusz 38% fire resist... khmmm).
Az össze stöbbit túléli ez is, pláne ha a battle standard megy mert a filmen ugye nem használom soha, se a call of the huntot. :D