• dudovec
    jo akkor pwnage , igaz, csak az mar tool kocka:)

Revenge: a manticorenal egy instant spellbreakerrel lottem le a 90% ot , de meglottem elotte egy squallal , mivel a reduced resistance az minden resistet csokkent, ha jol tudom... es amikor leszivod a manajat , %ban sebez ra vissza mindenbizonyara vitality dmg t, mivel amikor nemsqualloztam , akkoris eltudtam szivni az osszes manajat , igaz egy picit tovabb tartott (mivel a squall az energy leech resistancet is leveszi elvileg) , de lenyegesen kevesebbet serult tole (kb 60%) , pedig ugyannyi manaja van , ezert ugyannyit kene serulnie tole, ha tobb castra veszem le akkoris.. , de megis tobbet serult tole a squall miatt.

A conquerornal: kiis irtam mielott nekem jon a 4 dragonian , hogy amikor megutnek pont nemfog hatni a zaszlo , ha sas szemed van latod , hogy pont amikor jonnek az utesek akkor nemvagyok a tavolabbi zaszlo hatosugaraban, es eltunik az aurak kozul az ikonja.. , a kozelebbi meg meg nem hat ram , mivel 1.08 ban bugos , es kell neki 1 kis ido (4-5 masodperc), hogy elkezdjen hatni.... Na ott kapok par sulyos pofont, kb lemegyek 1000 lifera. Na akkor nyomok el egy 'rallyt' ami itt csak 800 eletet gyogyit rajtam (1.20 alatt kb 2000et gyogyit).. Kb abban a pillanatban , amikor elnyomom a rallyt (felmegyek olyan 70% eletre) , bekapcsol vegre a kozelebbi zaszlo es szemmel lathatoan alig serulok, pedig akkoris negyen utnek... kb a felen lehet az eletem amikor elkezdem sorozni oket , ami ezutan siman felmegy maxra , mert 27% attack damage converted to health van az egyik fegyverben , a masikban meg 12% , szoval megfelelo damage absorbal (ami a zaszlo + colossus form) siman szivok annyi eletet utesenkent , hogy nem serulok , hanem gyogyulok 4 ien dragonian , vagy 1 csapat olympusos minotaur eseten.. amik talan a legdurvabb kozelharcosok a jatekban.