Shorlex#9570
:DDD
Szóval igazad van, amit mondasz, csak nézd meg, hogy mennyit játszottál. Egy újonc, vagy kezdő, aki viszont pl azt sem tudja hogy vannak különböző relic bonuszok, az azt hiszi hogy nincsenek (végül is így logikus), és beletörődik. És mondjuk egy heracles embodiment, ami ad mittomén 10% pierce resistanc-et az persze nagyon jó (már akinek), de egy olyan, amiben van plusz 20% damage, az enyhén szólva kicsit veri. :D
Én amikor először elkezdtem játszani meg relicelni, akkor aszittem hogy ezek állandóak. Aztán egyszer észrevettem hogy van két különböző, onnan jöttem rá hogy nem, na de mennyi játék után... :D
A gyúpolás meg olyan hogy persze nem a legtisztességesebb dolog, na de érted, felfogom úgy hogy már egyszer megszereztem azt a dolgot, és most odamegyek mittomén Termerushoz hogy készítse el nekem a másolatát :DDDDDDDDDD
Revenge:
Vaultban szét lehet szedni az itemet meg a relicet (de az összegyűjtött relic triászt, vagy pentászt :D nem) ami rajta van. Na most, ha van egy nem tetsző relic bonusod, akkor szerzel még egy olyan relicet, egy darabot és azt az egyet beletsezd amibe belevaló. Amikor ez megvan, akkor fogod a komplett reliceket és azt ilyen módon teszed bele abba acuccba, amiben benne van az az egy darab, amit az előbb beletettél. Ez végül is az egyetlen módja annak hogy "szétszedj" egy komplett relicet. Aztán imádkozol meg rágod a körmöd hogy más relic bonuszt adjon :DDD
A másik megoldás a gyúpolás (dupe) de azt nem írom le. :D Legyen itt csak annyi, hogya vault is valami.vault file-okban tárolja a dolgokat...