• Shorlex
    Ez nagyon aranyos volt... totál emlékeztet arra amikor én láttam meg először Manticore-t, ugyanez a csatakiáltás és kétségbeesett segélykérés volt :D
    Szóval nem baxtál el csak egy dolgot, nekem a DPS-ed (az egy fake értzék egyébként sokkal többet mond az ütés speed nélkül) valahogy kicsinek tűnik egy lvl39-es karival. Tudom hogy 120ban ugye nincs ilyen hogy lvl 11-en full lilában legyél (olyan 1000-1200-as ütéssel :D) de azért 120ban is vannak lehetőségek egy nagyon erős karira. Ha jól emlékszem én mindig úgy csináltam 120at hogy egy somatophylakes armor volt rajtam, az már asszem lvl29től elérhető, és a minusz 20 requirements-ével elég sokat segít a többi cucc felvételéhez. Így pl. asszem te már viselhetnél athena cipőt, lehetne mondjuk ring of the shang gyűrűd, ami gyakorlatileg apollo előfutára, és lehetne a kezedben valami nagyon jó übertáp fegyó (én a helyedben ha mást nem erre a csatára lándzsát adnék a rangernek és közelharcba mennék Mantival), ami a lvl szintedet megüti. somatoval úgyis fel tudod venni egy lvl39-es karival. aztán egy warriors bracer is elérhető már, ilyen legend pajzsok is (ancile, korybantes) lvl39-en, és a fejedre kell már csak adni valami jó sapeszt (akár egy fasza zöldet megrelicelve olyan epices heracles-el, amiben van plusz 20%damage) és kész a kari, legalább 1000-ret ütsz egy ilyennel, de az a minimum.
    Na most, ha nincsenek ilyen tápos cuccaid (mondjuk első kari, stb.), az baj, de akkor sem kell elkeseredni, akkor csupa tápos zölddel felvértezed magad, és úgy nyomod le. Elvileg ilyen 300-as ütéssel is le lehet nyomni, csak kicsit tovább tart mint kellene. Én a helyedben lándzsával nyomnám le, és ha nem vagy elég tapasztalt mert most küzdesz meg vele először, akkor egy nagyon jó achillessel relicelt zöld dárdával nyomulnék, amiben a relic bonusz 66% slower attack, vagy vennék olyan dárdát, amiben alapból benne van (csak azok nem ütnek olyan nagyot általában, úgyhogy inkább relicelj). Na most, 66% lassított attacknál bőven van rá időd, hogy látni fogod mikor készülődik fújáshoz, vagy lépéshez, és ha közelharcolsz akkor nem fog tüskéket dobni csak fújni, lépni meg a farkával üötni és harapn. Ez utóbbi kettő ugyan sebez téged, de sztem ennyit be kell vállalni, ugyanis nem sokat sebez, pláne egy oakkal, amitől félni kell az a belédlépése meg a fújás, de azt megoldod 66% slower-rel. Ha majd többet "gyakorolsz" Mantin, az sem kell, de most így először sztem azzal érdemes.
    Szóval menj oda, dobj fel neki study-t, térj ki ha messziről lőni akar és amikor odaérsz kezdd el ütni, de ne úgy mint az eszelős, mert a 66% slower csak 3 mp-ig érvényes, úgyhogy ügyesen technikásan 3 mp-ként meg kell ütni, külön gombnyomással, nem pedig folyamatosan nyomvatartott bal klikkel.
    Végső esetben ha nagyon fosol a közelharctól (én be kell valljam nagyon fostam sokáig), akkor ugyanezt megteheted íjjal is, abba is tehetsz relicet (akár achillest, akár artemis-t, mindkettőnek van ilyen bonusza) vagy vegyél slower attackos íjat, de ha rangelsz, akkor tüskéket is fog dobálni, és az ugyanolyan halálos egy pilanat alatt.