virs lee#9528
Mélyrepülés az igaz, de nem tűröm hogy két kis pöcs sértegessen. Elnézést a többiektől.
Sztem ezek kellenek mindenképp. A bal oldali oszlop olyan mint defensenél a jobb oldali, egyik is 10%, másik is 10%, de a sok % egymáshoz adódik, egyszer ez, máskor az jön be, gyakorlatilag valamelyik mindig dolgozik. A zászló mindenképp kell a dmg reduce miatt, onslaught az alap támadás, a passzívjai is értelmes dolgokat adnak, jobb klikkre meg sztem ww, hatása hasonló a diablós ww-hez, repked mindenki mindenfele. Hogy 1 pontnál többet érdemes-e ráadni azt nem tudom. Ha a leírásban szereplő -dmg az összsebzésből vonódik le, akkor nem, ha arra is rájönnek a sebzésnövelő %-ok (cuccból, skillből), akkor igen. A passzívja 5 pontnál már +2 ellenfélre hat, a bleeding dmg érdektelen rajta, viszont a 20 mana költség elgondolkodtató. Ha azonban rendszeresen 4nél többen veszenk körbe, akkor érdemes erre is áldozni. A battle rage oszlop olyan mint def-ben az adrenalin, de sok értelmes dolgot nem ad, és kicsi az esélye is hogy bekövetkezik, sztem nem érdemel pontot, így is elég sokmindenre kell. Ancientek 1.20-ban már nem érdemelnek 1 pontot se, régebbi verziókban refresh-el kombinálva a ternionnál is jobb volt.