Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trip to live, live to trip
Vamos Argentina!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Na, de talán majd a Gurdianom 😊

Neked, meg nekem, meg pár embernek innen nem gond 2-es szinten felvenni egy lila sapkát, (Armor of the Burning Blade) meg felöltöztetni 8-ason full kék setbe, stb. De egy emberke, aki idetéved és most indítja elsõ kariját, az NEM fogja tudni felöltöztetni normálisan sztem.
Egyébként persze, hogy nem csak 30-tól használható. De én spec szeretem elsõnek a mastery-ket felnyomni maxra, így már nagyon korán felvehetek bármilyen cuccot magamra, hiszen a statokat nagyon megdobják a kezdeti idõkben a mastery-k tuningolása. Persze mennek is vele a szintek rendesen. Nade vmit, vmiért. Kell hozá majdnem 20 szint mire a 2 masteryt kigyúrom, 1-2 pont megy csak skillre, hogy azért legyen vmi a kisbossok ellen, de legalább 20-as szintem már tudok öltözködni rendesen.
Sztem legjobb kezdés ternionnal bicskázni kb. lvl 4-5-ig, közben minden pontot ternionra rakni, aztán felkapni vmi botot és hajrá. Ha ternion max, utána egybõl a passzívját érdemes maxolni, így a terület határ miatt a 3 lövedék gyakorlatilag mindig átfedi egymást, garantált tripla sebzés, ráadásul területre. Ezután jöhet a nimbus, majd ha megvan lich king, squall, miegymás. Nemcsak 30-tól táp ez.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
a jelszo meg pass
va valami extra vagy csak létrehozom és kész ?
nyomjunk egy kis multit ? 😊
Ity: Még nem az enyém az amu, Dudi nem császkál errefelé. (Vagy én nem? 😊)
Ravasak ha vagy majd írj.
Majd próbálkozok
valaki segicsen plssss
Elõre is köszi!
Vamos Argentina!
Úgy próbáltuk megoldani dudovec-el, hogy mindenki jól járjon, mindenkinek meglegyen az, ami kell. Sztem sikerült.
A fegyver egyébként Apollo's Curved Bow (másik kézben meg Teucer's Warbow).
Mire lesz ez jó..? vagy mit lehet vele kezdeni..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Csak 3mp-ig kapod meg az életet vagy megmarad?
Ravasak: Ha jól emlékszem legenden mágusod van, nekem meg egy közelharcosom Lich-el, sztem toljunk a faszomba ketten egyet holnap! Teljesen korrekt lenne, plusz lehet h még vki beszállna😊 De ha nem az se baj. Ahogy elnézem csak mi ketten pörgünk állandóan legend multin 😊
AZ alkohol nem oldja meg a problémáidat. De a tej se! <#crazya>#crazya>
nah, törlök megint, lehet, hogy messzebbrõl
aztán utána a játékot
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
De a refresh is nem arra való, hogy egy kis vagy közepes szintû cast delay skillt "folyamatossá" tegyen. Hanem sokkal inkább arra, hogy olyan skillt tegyen rögtön használhatóvá, amit recharge cuccokkal sem lehet rendes idõben újrakasztolni (fõleg summon lények, amiknek nagyon hosszú az újratöltésük).
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
kicsit gyúrni kéne hogy legyen valami használható farkasfalkám mert ezeket most egy pillanat alatt szanálják, és akkor futhatok. fõleg a fekete tigrisek, és a sárkányfattyak dolgoztatnak meg. ja meg hát a yerren íjászok. pedig nem lenne olyan gáz a kari cska kicsit elb*sztam az attribute osztást, meg cuccom sincs valami túl jó.
de egyébként élvezet vele játszani. csak egy kicsit túlszaladtam magamon 😛
sracok a squall az miert ennyire jo, mer en oracle-val elvagyok nelkule is legenden is
Leenne egy kérdésem nem találom azt a templomot ahol az Eye of Destrunkson van lehet hogy csak én vagyok a hülye de valaki segítene??
De mindenféleképpen könnyebb egy kaszterrel menni ha nincs cucc.
Amúgy meg 57-es Elementalistának (mint pl. nekem) már tényleg vannak "felesleges" pontjai, szóval végül már én is gyúrtam Lightningra is, meg raktam mindeféle felesleges dologra. De ezek már csak sallangok, El van nélkülük is az ember.
mar csak 5 szint es maxon leszek de az belekerül vagy 2 hetembe 😊
Másrészt lehet csak nekem nem volt szerencsém a cuccokkal, de elsõ karimnak nem sok dolog esett. Most könnyen mondják azok akinek van már több karijuk is, hogy ilyen-olyan cuccokat kell felvenni és akkor recharge meg miazmás, de egy elsõ karis emberkének aki ide téved a forumra nemhiszem hogy minden az ölébe hullik amire szüksége lenne, hogy a skillek úgy mûködjenek ahogy kell.
a chain lightingot én ugy gondoltam hogy kiegészitönek, nagyobb ellenekre meg ijeenek amugy de tenriont kiprobáloma zért😄