Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja es eleg kemeny bugot sikerult osszehoznom ma a rangeremmel , mikor meglattam ugy ereztem ezt megkell örökiteni , sztem eleg vicces , a cuccok varialasanak a kovetkezmenye , meg talan annak h keves még az str/dexem ahhoz h mindent egyszerre hordhassak ami kell.. itt a link a videohoz , alul tessek a free re nyomni , utana kivarni amig leszamolja azt az 1 percet , utana meg beirni azt a kis kodot abba a rublikaba amit kiir ott ,es mar lehet is tölteni , have fun😊
http://rapidshare.de/files/30630205/wtf.avi.html
A fegyverekbol az esetek 90% ban jobb az atomtap enchantolt rare ahogy Lesli is mondja , de teny h 1-2 esetben jobb tud lenni a superuniq , mint nekem a mostani karimnal , mert nagy szuksegem lenne egy "Ares' wrath" nevu landzsara a grant skillje miatt ami war windet ad , ami rendkivul hasznos lenne ott jobb klikken a rangeremnek ,es akkor nemlenne szuksegem Myrmidon pedantra , hogy legyen warwind ,hanem lehetne helyette Pedant of immortal rage.
Persze van 1-2 kari aminek kifejezetten csak superuniq cuccok kellenek , ugy mukodik a legjobban , de sztem a karik nagyreszenel a vegyes felvágott a menõ.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
sry for spam
segitseg kellene, egyik haverom megvette eredeti tq, es nem birja felrakni ra a pachet, sem az upgradeval sem ugy hogy bemasolja a tq konyvtarba es onnan probalja elinditani.
ty
Tény, hogy kevesebb fegyver van (darabra) mágusoknak. Nade én ezt írtam korábban is, hogy nem a mennyiségrõl beszélek, hanem a minõségrõl!
Staffok 80%-as használható, szinte bármilyen caster karival. Közelharcos fegyvereknek meg a fele sem és akkor még jóindulatú voltam.
Hogy példát is mondjak. Sztem hiába van jó sebessége egy kardnak ha keveset sebez. Egyrészt a plusz dmg-ek amik cuccokból skillekbõl jönnek rá, azok mindig csak az alapsebzéshez adódnak, nem egy már felturbózott értékhez. Másrészt pedig egy átlagos sebességû dárda vagy balta, bõven ellensúéyozható cuccokból jövõ attack speed-del. 170-190% attack speed-et bõven ki lehet hozni egy közepes vagy lassú fegyverbõl is, amég a gyors (de kis sebzésû) fegyver úgyse megy 190% fölé alapból. És sztem itt a hiba, hogy bárhogy nézem, a kardok hasztalanok ezért.
gyors válasz: fegyver + cuccok
Szal a lényeg az egészben h elõbb utóbb (epic titanig) úgyis magadra aggadhatod a kinézett cuccokat, vagy csere-berélhetsz😉
De mégha nincs is kék meg lila cuccod, ugyanúgy vannak fasza zöld fegyverek és egyéb tárgyak amik abszolút használhatók. Nekem már volt jópár epic fegyverem, mégis inkább a "... of reckless power" rare baltákat használtam valor achilles kövekkel😊 Szóval ha ennyire nem megy, akkor az nem a karid hibája, hanem vagy szar skillekre raktál, vagy szar cuccokat hordasz holott lehetõséged lenne jobbakra, vagy mindkettõ 😊) Vagy esetleg csak "kevésnek" érzed magad az itt megjelenített cuccok képe láttán. De ez opcionális esetben elõre visz, és nem hátra 😊
Jah és annyit még szólnék a harcos karik mellett, h egy sima fizikai fegyverrel és pár health potival sztem epicig sokkal könnyebb leverni a stage bossokat, mint mondjuk egy hasonló fejlettségû mágussal, akinek rohangálnia kell össze vissza és lõdözni az ellent, akinél még azt is figyelembe kell venni, h egy benyelt attack általában halálos, míg a harcos karinál nem valószínû.
Trip to live, live to trip
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Én próbálgattam egy ideig, de inkább egy nénivel áttetettem az erre fordított skilljeimet, mert nagyon nem jó.
Persze lehet, hogy másnak bejött, ez az én tapasztalatom...
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Abszolút egyet értek, hogy "igazságos", ha egy alapból gyorsabb fegyver kisebb durbancs értékkel bír, mint egy alapból lassabb, csak a játék kicsit a lassabb fegyverek (bot, dárda) pártjára áll és azok fejlesztési lehetõsége (akár skillekkel, akár armorokkal, stb.) csöppet magasabb... Így nekem majd vért kell pisilni, hogy legyõzzek valami olyat, amit mondjuk egy intelligence muksó fél perc alatt lerendez.
Önmagában ezzel sincs baj, mert lehet az a játék készítõinek koncepciója, hogy a mazochista hülyék játsszanak közelharcos fenegyerekekkel (kvázi a karakterválasztás egyfajta nehézségi fokozat választás is egyben, és én a legnehezebbet válaszottam), csak az a baj, hogy NAGYON nagy a különbség...
Mondjuk nem olyan tragikus, csak a cuccok jók rajta nagyon, mivel ez a legnagyobb és egyben legelsõ karim. De ettõl nem fogok szepukut elkövetni 😊
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
remélem most már jó lesz
Szedd le a géprõl a játékot, telepítsd újra és kövesd az ott leírtakat. Ha kérdésed van, kérdezz! : )
Igaza van abszolút Ity-nek, hihetetlen staffek meg dárdák vannak, ez még nekem sima normal-ban is átjön. Bár a karakterem miatt nagyobb a DPS-em kardokkal, de már most látom, hogy ha minden attribute pointomat intelligence-be fektettem volna, akkor ezekkel a botokkal meg dárdákkal ezerszer nagyobb erejû lennék már most. Tényleg tizede annyi kard van, ami ezekhez a botokhoz és dárdákhoz mérhetõ, sõt, szinte alig van, én egy méltót sem találtam eddig.
Na ennek fényében gondolkodtam el, hogy az egészet elõrõl kellene kezdeni, csak ugye k..va sok elvesztegetett idõ, meg most már csak azért is megnézem, hogy magasabb szinten mit tud egy közelharcos, hogy lássam, meg hogy leírhassam valakinek, akit érdekel...
Szerintem még ha epicen végig is fogom magam verekedni valahogy, legendary-n egy egyszerû kis utolsó szarjankó figura is cumiztatni fog...
Egyre sûrûbben teszi =/
Melee karival a hydra a legnagyobb szopas , de a tobbit le lehet vele egesz egyszeruen epiteni sztem legenden is. es igenis vannak atom cuccok neki , talan a rarek gyengebbek picit , de tobb kombinalasi lehetoseged van 1 melee karival , mint 1 casterrel akinek eléggé egysikú a felszerelese , ahogy latszik a karimon is , bar azt nem neveznem casternek , inkabb ranged attackernek..
Egyebkent igen , fire enchant rajtam van meg a covenant is ahogy screeneltem, de a rechargeok miatt a covenant mehet folyamatosan .. covenant nelkul 5400 a dps a csak fire enchel , ha meg fire ench meg covenant sincs , akkor olyan 3800 koruli.
Melee attack karakterrel iszonyat nehéz a játék. Mint a Diabloba is anno, a warriorral a legegyszerûbb az elején, de utána azzal sztem a legnehezebb.
"/pvp" kapcsolóval kell hozzá indítani a tq.exe-t.
De csak úgy megjegyzem, hogy publikus játékok tele vannak agyon cheat-elt karakterekkel (mint dio2-ben open szervereken). Szóval szvsz pvp-zni csak ismerõsökkel érdemes, akikrõl tudja az ember, hogy legit minden a kariján.
Nekem úgy tûnik több a jó cucc amihez intellingencia kell, mint erõ vagy ügyesség (nem a mennyisége, hanem a minõsége).
Igazán ütõs kardot, baltát, még mindig nem találtam, (dárdát viszont igen) pedig azért szedtem már össze cuccokat egy-két karival (55 Duida, 57 Elementalista, 52 Assassin, 45 Bone Charmer, 59 Soothsayer, 28 Guardian).
Ettõl függetlenül nem kell leírni a közelharcosokat sem, csak tény, hogy azok sokkal jobban függnek a jó cuccoktól (amikbõl mint említettem, mintha kevesebb lenne amúgy is, vagy csak én vagyok szerencsétlen és nem esik semmi jó).
Assámnak 52-es szintig 9 halála volt (sajnos egy áramszünet lenullázta a karit, le kellett törölnöm). Guardianom 28-as szintig még nem halt meg, szóval lehet ezekkel is haladni, csak nagyobb a kihívás. (De mint korábban írtam egy caster, pl. a Soothsayer-em, egyetlen halállal ment végig mindenhol, az is saját bénaság volt).
Véleményem szerint ami a legnehezebb egy melee karival, azok a unique bossok (talos, manticore, dragon, hydra). De ezekkel még normal-on nem fogsz találkozni, majd csak epic-en (kivéve hydra, mert azzal csak legendary-n).
Kis kékhalállal meghalt a gép miközben játszottam, és most nem látja rendesen a karit. Vaulttal még le tudtam szedni az inventoryból a cuccokat, de úgy tûnik azok elvesztek amik rajta voltak.
Ha valaki tud karaktervisszaállítási módot a TQ Defiler-én kívül akkor szóljon plz.
Shorlex, nehogy abba hagyd! Persze h végig lehet vinni fizikai karival, lehet h többször halsz meg mint mások, de akit megöltél, az nem éled újra érted, tehát ezzel is közelebb kerülsz a célhoz. HAJRÁ! 😊
http://kutyuszoba.blog.hu/
szóval senki nem tudja hogyan lehet pvpzni...
Egy slayer úgy gondolod, hogy kevésbé elõnyös a késõbbiekben, mint egy intelligensebb figura?
Úgy értem, hogy egy hunter és egy warfare elsõsorban ugyebár az erejére, és a közvetlen harcra apellál, a skilljei csak ezeket erõsítik. Úgy látom, hogy más karaktereknél viszont kifejezetten dominálnak a nagyobb mérvû, ütõsebb skillek, amik - és ez a kérdés lényege - jóval erõsebbek ennél a kettõnél?
Ha igen, akkor egy slayer tízszer nehezebben fog végigmászni az epic, legendary pályákon, mint egy más figura? Kapcsolódok egy korábbi üzimhez, amikor azt írtam, hogy már most kurva nehéz a Bossokat megölnöm, de erre azt mondtad, ne foglalkozzak vele, ha megy. Nem lehet, hogy már most sokkal könnyebb lenne, ha nem ilyen karit masíroztatnék?
Végig lehet egyáltalán vinni egy meele-vel ezt a gamet?
http://kutyuszoba.blog.hu/
50 felett tényleg elég lassú, 55 felett meg már kínszenvedés 😊 5-6 millákat kell gyûjteni ami elég szar.
Sajna nem lehet csontikat idézgetni meg ilyesmi, nekem is nagyon hiányzik a necro megasummoner képessége 😊
Coopban is csak akkor fasza az Xp ha partyban vagytok (mondjuk ez értelemszerû), viszont szerintem a monsztik erõssége és az Xp többlet nincs egyenlõ arányban. Magyarul sztem a monsztákon semmi erõsödést nem lehet észrevenni (talán csak a bossokon, már amelyiken), viszont jelentõsen több az Xp.