Shorlex#9324
Dodge: warrior passzívból van 25 (plusz 4 skillel és ez mindenhova odaértendő), 2 6-os adroit loop gyűrű, hermes cipő 17, assa bracer 11, zano's 3rd paradox pajzs 23, helm of darkness 11, összesen 99%. 120ban 30%ot ad a passzív, úgyhogy megvan a 100.
Avoid (ami sztem fontosabb lenne, szóval ha választhatnék, akkor inkább 99%avoid, és 73% dodge, de mindegy): íjász aura 35, alexander páncél 15, ugyanabban a pajzsban 21, összesen 71.
Azért azt el kell mondjam, hogy nagyon jó hogy ilyen "halhatatlan" (azaz üthetetlen, ez télleg 100%ig igaz, 10ből eltalál 3 nyíl/elementál), de azért nem fenékig tejföl a dolog, mert a sok jó plusz százalékos cucc hiánya (peleus, vagy achilles armor, athena, ancile pajzs, ares helm, vagy athlon, conqueror bracer) nem is beszélve az immortal amuról, amit 120ban valószínűleg felteszek (de 108ban nagyobb hátrányt okoz a resistek meg nem léte, meg az a plusz 2 skill hiánya afro-ból mint 120ban), igen komoly ütéselmaradást eredményez. De hát ez egy ilyen kari, és mint mindig is mondtam minden kari valamiért jó, de olyan hogy halhatatlan, plusz gigászit csap, meg még ráadásul mondjuk 100%recharge is, és van 40 petje, olyan nincs és nem is lesz.
kinek mi tetszik, én szeretem hogy biztonságos és kicsit többet ütöget cserébe, persze. Azért a 4óra 23 perces normal és a 4 óra alatti epicre felhívom a figyelmet ezzel a karival, úgyhogy lehet hogy nem is olyan lassú a relatíve kicsi (2000) ütésével...