23078
-
A csaj nem volt megkövülve csak egy bug miatt egy kövületben volt. Beszéltem vele de így se nyílik ki az ajtó. -
Pls help! Ott járok h kinyírtam a 3 gorgon királynőt de nem tok tovább menni, mer egy ajtó lock-olva van. A quest szerint meg vmi csajjal kéne beszélnem, de az meg meg van kövülve. -
Shorlex #9324 Dodge: warrior passzívból van 25 (plusz 4 skillel és ez mindenhova odaértendő), 2 6-os adroit loop gyűrű, hermes cipő 17, assa bracer 11, zano's 3rd paradox pajzs 23, helm of darkness 11, összesen 99%. 120ban 30%ot ad a passzív, úgyhogy megvan a 100.
Avoid (ami sztem fontosabb lenne, szóval ha választhatnék, akkor inkább 99%avoid, és 73% dodge, de mindegy): íjász aura 35, alexander páncél 15, ugyanabban a pajzsban 21, összesen 71.
Azért azt el kell mondjam, hogy nagyon jó hogy ilyen "halhatatlan" (azaz üthetetlen, ez télleg 100%ig igaz, 10ből eltalál 3 nyíl/elementál), de azért nem fenékig tejföl a dolog, mert a sok jó plusz százalékos cucc hiánya (peleus, vagy achilles armor, athena, ancile pajzs, ares helm, vagy athlon, conqueror bracer) nem is beszélve az immortal amuról, amit 120ban valószínűleg felteszek (de 108ban nagyobb hátrányt okoz a resistek meg nem léte, meg az a plusz 2 skill hiánya afro-ból mint 120ban), igen komoly ütéselmaradást eredményez. De hát ez egy ilyen kari, és mint mindig is mondtam minden kari valamiért jó, de olyan hogy halhatatlan, plusz gigászit csap, meg még ráadásul mondjuk 100%recharge is, és van 40 petje, olyan nincs és nem is lesz.
kinek mi tetszik, én szeretem hogy biztonságos és kicsit többet ütöget cserébe, persze. Azért a 4óra 23 perces normal és a 4 óra alatti epicre felhívom a figyelmet ezzel a karival, úgyhogy lehet hogy nem is olyan lassú a relatíve kicsi (2000) ütésével... -
virs lee #9323 Dodge attackot (meg avoidot) milyen cuccal nyomod fel? -
Shorlex #9322 Na látod, 108-ból indulsz ki.
Nálam úgy kezdődött az 120 megismerése hogy a slayerem (még az előző, az íjász) hanging gardens-ben volt, és 108ban egyszerűen szétszedték még az ilyen lövöldöző növénykék is, nemhogy bármilyen íjász. Aztán feltettem ugye 120-at, elkezdetm nyomulni és csak annyit vettem észre hogy let vagy 1000-1500 élettel többem, nagyobb ütésem és nem megy le lószart sem a lövöldöző növénykéktől az életem :D Ennyit arról hogy 120ban mennyire veszélyesek az íjászok. JÓ hát nem mondom, hogy ha 10-en lőnek rám az nagyon kellemes, de 108ban 3-tól is halott vagy ha nem figyelsz kb. Death ward nekem ezért nem kéne.
A deathchill sztem azért hasznos mert olyan nem lesz hidd el, hogy te mindig mindenkit messziről lekapj, bizony lesz olyan helyzet hogy odaérnek. És ha ez bekövetkezik, akkor de cseszett jól jön, hogy egy kicsit lassab lesz meg egy kicsit kevesebbet sebez, nem is kicsit. Fecskével egyszer multiztunk kicsit és bizony nem mindig tudott kiírtani mindenkit távról, pedig nem hiszem hogy a játéktudásával vagy a karijával lenne baj.
Ja még valami a fizikális kontra piercinghez. Ha csupa csupa piercingre gyúrsz az tök jó ugye ha van study. De ha nincs? És miért nincs? Mert ha nyomatsz neki ilyen hatalmas projectile speed-et és arra építesz hogy 2 képernyő távolságból írtasz és amikor lefelé mész akkor időnként belenyomsz a semmibe néhány nyílvesszőt hátha talál, akkor lőni fogsz tudni, de ilyen távolságból nmy-re study-t tenni nem lehet feltenni. ergo hiába lősz messzire, ha azok a lövések mindig study nélkül találnak csak. Na de csak egy megjegyzés volt.
A flush out sztem azért érdemes, mert ha jól tudom van egy képlet arra hogy az nmy milyen sebzést kap be tőled (és fordítva), és abban a képletben szerepel mindkettőtök off-def ability-je is (most nem tudom ezt a képletet, a Marcus gyerek leírásában biztos benne van valahol). Azaz én nemcsak a critical hitek miatt használom azt, hanem a sima kis paraszt ütéseknél, lövéseknél is, mert MINDEN egyes ütésnél, lövésnél a program hit-kalkulátorában ez az érték szerepel, még ha nem is criticalként. De ízlés dolga, ahogy gondolod, hát ezért jó hogy különbözőképpen gondolkodunk, így lesz sokszínű a játék. :DDD
Hogy a jó íjásszal csak ellenséges nyílvesszőket szopok be, nos fenntartom hogy nem mindig fogod tudni elérni hogy ne érejenek oda, persze ha odaérnek elkezdhetsz rohangálni is, az is az íjász egyik specifikuma végül is. De ha jó cuccod van (és miért ne lenne jó) akkor el lehet érni a játékban 60-70% avoid projectile-t, azaz 10-ből 6-7 lövés megy a levesbe. Mivel a játékban undead-ek mittomén max 40%ban vannak jelen, ez azt jelenti, hogy az összes íjász lövés durván 40%-a jön undeadtől, azaz 10-ből 3-4 lövés 40%-a, ami testvérek között is 1-2 lövés. Hát apám, a Te szavaiddal élve: "nemmondom... jo uzlet:D" :DDDDDDD
A peleus le van cserélve, méghozzá alexanderre, mert az a plusz 2 to all skills nekem többet ér legenden mint plusz 300 damage. igaz hogy így 108ban nincs meg a 100% dodge (ám kit a faxt érdekel, hogy 100-ból 1 ütés eltalál... :DDD), de 120ban igen, és hozzá jön még 73% avoid projectile, ezért nevezem a leginkább halhatatlan karinak a slayert.
És most ki fogom próbálni hogy felteszek két magas értékű apollo ringet, az ad 118%-ot, plusz marksmanshipre tettem egy pontot, ami ugye 5-t jelent, az ad 50%-ot, az már összesen 168% plusz projectile spedd, ami elvileg 2,5szer nagyobb ranget kéne hogy eredményezzen mint ami most van ha télleg ez befolyásolja. Na megyek act3 telkine-t vadászni.
Ami pedig a játékélményt illeti, ne is kommentáld... :DDDDDDDDDD -
virs lee #9321 Teszteltem egy kicsit a duál harcosomat, mit tud 1.20-ban... hát semmit. A refresh, de főleg az ancientek jól el lettek baszva, szart se érnek, 2 sec alatt halott mind 1 csonti brigádtól, mindezt 15 pontért, 32-es skill, lol. Ugyanakkor közelharcban is simán leütnek, hiába az oak + zászló. Csak gratulálni tudok a buzi fejlesztőknek, tiszta blizzard féle "javítás". Ami jó, elbasszuk, de nem adunk helyette semmit. Az oké hogy ne csak ancientekkel rohanjak végig, nade akkor kéne helyette vmit adni is, amivel lehetne. -
virs lee #9320 A flush out sztem is kétséges hogy megér-e akár 1 pontot is, mivel elemental dmg az fire + cold + light, poison / bleedingre nem hat. A deathchill aura is tény hogy inkább csak közelharcra jó, de jól jöhet lerohanós ellenfelek ellen is (bár vannak fontosabb skillek is). Ugyanakkor ha ezt feleslegesnek tartod, akkor a spirit ward (+passzívja) se sokkal hasznosabb, ez is csak korlátozott távolságon belül hasznos, csonti íjászok, mágusok, vagyis akik élőholtak és sebeznek is valamit, na azok ellen pont a kis hatótáv miatt nem ér semmit (hacsak oda nem állsz melléjük, bár így is kérdéses hogy a lichek ternionos sebzése az most undeadnek vagy elementalnak minősül). -
dudovec #9319 Death wardra azert, mert 1.08 bol indulok ki es a nyilvesszok elegge odaraknak, foleg ha bleeding/poision toltet van benne, remekul tudja ellensulyozni, siman meger 1 pontot! foleg ha benyalsz valahogy 1-2 kozeli hitet, siman megmentheti az eleted.... es +3 skill eseten minden faszsagra erdemes talan 1 pontot aldozni , aminek valami minimalis hasznat is tudom venni..igy pl a herbal remedy poision resistje , 1 pontert kapok v 50 resistet meg 1 kis regent is...
Ami a deathchillt illeti, ha kimaxolod sem hat tul messzire igy, kb telleg csak akkor veszem hasznat , ha eleg kozel ernek, ami elvileg nem tortenhet meg, de ha megis, akkor egy lvl 4 es is eleg kell legyen..(igazaabol kozelharcosoknal erdemes maxolni)
Ami a study pray passivejat illeti... mivel defensive abilityt vesz le, ezert kb semmire sem megyek vele , ugyanis a critikal hit csak melee attacknal hat, elemental dmg m alig van, szoval 1 pont boven eleg ra, foleg h ittis van +3 skill, de nembaj te azert raraksz 7 et, mikor kb annyi hasznat veszed, hogy a Hood lightning dmg rejere rasegit vagy 30 lightning sebzest.. 7 skiller , nemmondom... jo uzlet:D
Ami az undead ellenes aurakat illeti, mind2 ad dmg t ellenuk , es a masik dmg reducet is, es mivel altalaban egy jo ijasszal, csak ellenseges nyilvesszoket szopsz be , ezert siman megeri a pontokat, ha lenne eleg skillem, maxolnam mind2 t.
Ami a projectilet illeti, nyugodtan cserelheted a pelust:) mert osszefuggesben van a projectile speed azzal , hogy milyen tavolra losz el, ezt fecske mondta ha jol emlexem, es telleg van benne valami.
Ami pedig a 'jatekelmenyt' illeti, azt nemkommentalnam:)
bocs, ha zavaros lenne kicsit pias vagyok , peace. -
Shorlex #9318 Alternatíva
Jó hát nem nagy változtatás, de sztem valahogy így... És még lehet variálni hogy a lichről kicsit leszedsz pontokat, végül is az is tudja lvl1-en is a soul blight-ot... :DD -
Shorlex #9317 És??? A projectile speed az engem hol befolyásol? Az számomra gyorsaságot jelent, nem pedig ranget.
Csak azt ne mondd hogy ezek az okos emberek még arra is gondoltak, hogy a fizika gyönyörű alapjait is beleviszik a gamába, és azon az alapon működik a dolog, hogy a nyílvessző mindig adott ideig van a levegőben (konstans fizikai "a"-val számolt gravitációs érték), aztán hogy milyen messze jut az a projectile speed-től függ, mert akkor befosok.
Megnéztem a charmeredet, és hát azért nekem (hangsúlyozom nekem) vannak azért itt is meredek dolgok. Pl. study passzívját azt szépen lehagyod (tudom hogy plusz 3 skill, azzal együtt), ugyanez trailblazingre, bár ha megvan a 166 speed, akko rértem. viszont pontot raksz ilyen faszságra hogy death ward. Apám ha nekem 15% alá csökken az életem, az azt jelenti hogy meghalok, mert ilyet csak telkine, manti és hasonló társaik tudnak produkálni ha eltalálnak, különben soha nem megy fele alá. Ha mégis, akkor bazz, meghaltam és kész. Jó tudom ere azt mondod, hogy egy pont miatt egy lvl 4-es death ward megérheti. te tudod. Aztán herbal remedy... Ugye nem a kőkemény 5 health regen/secért hanem a poison res-ért. Nekem cuccból van 60, persze azért beszélek könnyen. Vision of death. Hát azt meg minek? Most studyzol vagy vision van? Azt írtad erre hogy weapon swapolsz (aztán full mindegy hogy gyúpolt vagy nem gyúpolt fegyóval, ez nem érdekes). Csak amikor mondjuk mész lefele és egyszer csak hirtelen a szádban van 4 dragonian, akkor nemtom hogy lesz-e időd swapolni és még utána írtani. De ezt fogd fel úgy hogy az én reakcióidőm és satnya játékstílusom miatt beszélek ilyen butaságokat :DDD
De ami aztán a non plus ultra nekem az a spirit ward nyolc skillpontja egy ilyen kiélezet skillpontküzdelemben :D Hát azt is minek? Főleg annak tükrében hogy a deathchill kőkemény 1-1-1-et kapott. Érted, melyik az a csonti aki hozzád tud érni és ilyen hihetetlen kellemetlenséget okoz, hogy kevesebb damage kell tőle (és több sebzés kell neki)?
És hát az az outsider 1 pont... :D Jó tudom már 1 (4) pontnál is tudja a reductiont, na de akkor is... :DDD
na jó te tudod, te vagy a mester, én csak kullogok... :DD Mellesleg a végkövetkeztetéssel egyetértek, hogy brigand vagy bone charmer, csak mindig ez a spirit... olyan unalmas ezt a két petet mindig ráküldeni mindenkire, aztán hadd szóljon a móka. Azért én egy avengert is favorizálnék és persze nem lyan jó mint ez a kettő, de hát a játékélmény tudod... A fire-es bowról pedig annyit, hogy valóban nem nagyon keveri a fegyverkészítő-programrandom a fire-pierce damage-eket bow-on, de a study elementált is levesz... Jó persze kisebb a fire plusz mint a pierce plusz, ez vitethatatlan, de jó az az avenger, csak másmiért. Nincs rossz kari, csak rossz építés. :D -
dudovec #9316 bone charmer
valahogy igy csinalnam, +3 skillel es egy atomgyors bowwal ~55% reccel -
dudovec #9315 irta hogy 360 incrased projectile speed...
amugymeg, lol h itt nyomod a szakadast, de irtam neked fel oldalt , h mi mier jo , es a reakciod kb annyi ra , hogy belekotsz h nincs ra eleg skill... szamold mar ki mennyi kell egy normalis dwellerhez stb.. hidd el lenne eleg skillem , foleg h +3 skillem is lenne cuccbol, na sebaj.. -
Shorlex #9314 Vegyél fel wusao-ra két signet of hope gyűrűt és egy ritual talisman-t, az leveszi 120ban olyan 50%ra a sebzésüket, 108ban nullára :D -
virs lee #9313 Mágussal még megvan az a lehetőség hogy eléjük lövök, a lövedék meg úgyis túlmegy a max célzási távon, és leszedi őket, de nyílnál ez nem működik, ahelyett hogy tovább menne leesika földre, lol. -
virs lee #9312 A hullákat is? Az jó dolog, de kicsit lol, azoknak immunisnak kéne lenni mindenféle mérgezésre (végülis már meghaltak).
Lvl31 vagyok, csak hunting, mindenki 1 lövés, de a köcsög csonti mágusok szarrá lőnek wusaoban. Van vagy 1000000000000 cast speedjük, lehetetlen előbb lőni náluk, még futkározással is, minden 2. jeges, aztán úgy belassulok hogy mindegyik eltalál. Suxx. -
Shorlex #9311 Valaki tudja e hogy amit leírt fecske az minek köszönhető nevezetesen a hihetetlen nagy rang-re gondolok amit az ő íjásza produkált, amivel lenyilazta act3 telkine-t az útról. Meg mintha írt volna olyat is, hogy akár képernyőnyi távolságból is képes volt ezt-azt eltalálni.
Ez a marksmanship miatt van? Aura? Vagy mi? Csak azért kérdezem mert a halhatatlan slayer azért annyira nem halhatatlan ha castos ellenfele van, pl. act3 telkine, és lelőném én is szívesen az útról ha lehetne. De most kipróbáltam a demon bullal, ott álltam a hídon lőttem a semmibe, de nem sebezte, még study-val sem, ergo nem érte el a hatósugara. A telkine meg még ennél is messzebb van... 108-120 befolyásolja ezt? -
Mindet zavarja az a Mandrake, zsirfecske is kitolta ezzel a karival és a mandrake lett nála is a favorit skill... ebbül veszi ki a zoxigént... a kari :D -
Akkor nem maradt ki, ok :), de így virs lee nek is érthetőbb... -
virs lee #9308 Egy csonti íjászt / mágust mennyire tud összezavarni vele? :) -
virs lee #9307 A poison / bleed sebzés összeadódik ha többet lövök az áldozatba? (A dio2-ben pl. nem adódott össze.) -
Shorlex #9306 Kimaradt? Hát az aura nálam benne volt a mondandóban, és az nálam mindig kimaxolt összes passzívval értendő ellenkező kikötésig :DDD -
És ami kimaradt az a brigand íjjássz kariknak az egyik leghasználhatóbb skillje a mandrake...a vele járulékos dmg összezavarja az ellent és így céllövölde feelingbe megy át a gamé még legenden is.... szerintem ha íjjász akkor brigand és nem elfelejteni a mandrake használatát... :) -
Shorlex #9304 Figyelj, a spirit az egy mágus, ha mágusként használod, és te úgy használod. A defense meg basszus a warriornál is sprődebb közelharcos. Ne tévesszen meg a neve, a két kasztnak így semmi köze nincs egymáshoz, az csak egy elcseszett borzalomkari lesz. Nekem van binderem ugye (:D) na de az egy közelharcos és a spiritet másra használom.
Spirit mellé ilyeténformán eszedbe ne jusson defense ágat tenni, mert gondolom már mágusra gyúrtál.
Hát akkor viszont legyen tiszta mágus. Azaz: conjurer, oracle (gyakorlottabbaknak ajánlanám) vagy a másik csítkari, a soothsayer. AZt csináld, az a legjobb mágus. Aránylag jó élete van, rengeteg petje és nem olyan sokat veszít ütésben egy oracle/conju párostól hogy a többi tulajdonsága ne ellensúlyozza. -
Shorlex #9303 Ezt szeretem ebben a gyerekben.
Mondja itt nekem hogy mekkora fax vagyok, mert avengernél meg brigandnál jó ha jut pont aurára, meg dwellerre, meg nature-nél oakra, BEZZEG a bone charmer... :DDDDDDDDDDD Ahol baszki egy pet önmagában 16 pont csak az idézése... :DDDDD És akkor aszongya hogy covenant, meg fogadjunk hogy még az aurákon is gondolkodik... :DD Bezzeg az avengernél jó ha jut aurára meg dwellerre... :DDDD -
Shorlex #9302 A gouge sztem azért jó, mert ne csak azt a 66-ot nézd mp-ként, hanem pl. art aura is ad plusz bleedinget, call is ad, ez összesen már majdnem 200%, asszem a tracker szett cuccai plusz dolgokatz adnak hozzá. Aztán ott van pl. ha brigandot választasz az anatomy, ami megint 120% (vagy több ha cuccod van rá), az már így összesen több mint 300% bleeding, azaz a 66 hirtelen felugrik 200ra, és hát 200 plusz sebzés az sztem nem rossz, persze nem is a világ kincse, de azért valami.
Meg az ilyen elnyújtott sebzések sztem pont íjásznál jönnek elő jól, hiszen ott azért ha jó messziről lősz, akkor míg odaérnek hozzád, beviszed mind a három másodpercnyi sebzésedet, amire szintén hat a studí levétele, úgyhogy pont íjásznál nem kell lebecsülni az ideig tartó dolgokat. Nem is beszélve arról, hogy ha brigandot választasz, akkor az aura miatt még lassítod is őket, ami felmehet 50% fölé, ez pedig egyenesen nyerővé teszi a brigandot és tuti kihasználod az összes sebző másodpercet. MOndom, plusz 200 (illetve 3×200) sebzés nem a világ, de azért nem is rossz.
Azért nem mindenhol tettem rá pontot, mert nincs elég, de ha van, akkor megéri. -
Az lenne a kérdésem hogy spirit mellé mit érdemes beválasztani? Én a defense-re gondoltam, mer a karakteremnek talán csak a védelme kicsi, egyébként jól megvok az alapszakmámmal. A taktikám: tenrion atackos varázsbot (ami mellesleg életet is szív)támadással osztom az észt, néha szívok egy kis életet, a maradék egységeket pedig a lich king intézi el :) . -
virs lee #9300 Jelenleg így áll a karim.
Gouge-re (+bleeding dmg) érdemes-e pontot rakni? Kimaxolvan 200 dmg, az is csak 3 sec alatt elosztva, vagyis 66 dmg / sec, ez nem vmi nagy vasziszdasz, főleg hellen több ezres dmg-k mellett. Ugyanez a helyzet a poisonnal, az is /x sec alapú, mire leosztja a sebzést, az ellenfél rég halott. Ha nem, akkor ott vmi gond van. nagyobb nehézségi fokozatokon együtt az ilyen bleeding / poison sebzés is kap vmi szorzót, mint a petek hp-ja? Anélkül valahogy nem tudom elképzelni hellen is életképes megoldásnak. -
virs lee #9299 Na ezaz hogy időm nincs, amire én kíváncsi vagyok az pont az ami nincs benne a játékban, vagyis hogy a gyakorlatban mi mennyire hatásos, mi az ami a leírás szerint jól hangzik, de valójában szart se ér, és fordítva. -
dudovec #9298 Shorlex te akarsz itt belemagyarazni valamit az ijaszba...:D
Kezdjuk ott hogy piercere gyurni egy olyan karival , aminek nincs pierce resist reductionja, haaat... csodalkozol h nemviszi a binder legenden thornyval?:D mikor 1.08 ban is utottem 100 akat a 65 os testkarival thornyval az act1 es disznokra... dobtam ra 1 studyt, es lement 1 utestol.
Az ijasznak ottlesz a study, egyebkent igen valtogathatod a bowot siman.. rakhatsz akar 1 masik fajtat is a swapra , mittomen..
Egyebkent az str meg telleg csak ahhoz kell, hogy amikor lovod a bossokat legyen fizikalis sebzes kiegeszites.. bar a pierce tobbet fog sebezni studyval meg apollokkal igyis ugyis, de az str leginkabb azert kell sztem , hogy felmenjen valami normalis armor (akar 300~ str req koruli immortallal str bonusaval egyutt...) mert dexes armor , ha jol tudom ketto van, assasin es a tracker.. namost mind2 1 kalap szar, a full tracker set is gyenge, a cipo foleg... szoval ha fulldexre csinalnad, akkor assasin cipot adsz ra, es keresel valami jo dexet igenylo armort es meg reliceled, es akkor kihagyhatod az str t... amugymeg egy bone charmernek , 60% recharge mar tokeletesen megfelel, (epp akkor jar le a cooldown a covenanton , meg kb a call of the hunton is, mire letelik...) szoval ha mas nem akkor felraksz neki egy epices -17% reqes magepancelt , vagy ha letezik, akkor keresel olyan saman cipot , mivel a covenant + art of the hunt megfogja adni kb a kello run speedet igyis ugyis... szal igy meg a cipovel is varialhatsz. Persze akiknek kurva magas a pierce resuk, mondjuk legyen 90%-100% , abbol leveszel 50 korul, meg akkoris olyan sok + pierce % van rajtad, ~500% hogy jobban megfog terulni a dex, nembeszelve az avoid projectile, es a tobbi finomsagrol.. egy avangernel szerintem kb csak a dwelerre lenne pontod, meg az enchantra ami nemsokat dob a karin , akarhogy is nezzuk , mert ha fires bowod van, aakkor szarul piercelsz... , naturebol csak oakod lesz kb, esetleg korbe rakod magad briar wardal es losz belole parat , megmentheti az eleted... szal ha nem instanter (es talan 1.20 ban erdemes nem insta ijaszt csinalni..) akkor sztem a Brigand, es a Bone charmer a legjobb valasztas... a charmert mar leirtam hogy miert, a brigand meg egyszeruen a sok dex/str mastery pont , es az envenom weapon aura + passivjai miatt tokeletes kiegeszites lehet 1 bowos karinak , foleg , hogy ezen kivul masra nemis nagyon jut pont 1 hunternel..
-
Shorlex #9297 figyelj, úgy építesz ahogy akarsz, ha tetszik, akkor dudo módszerével (bár akkor már miért nem kizárólag dex???), épn azt mondtam amit én csinálnék.
Ha van időd, csinálj egy próbakarit, ahogy én szoktam, öltöztesd fel full cuccba, ami vele/rajta lesz, és úgy adagold a még fel nem használt pontjaidat. Nézd meg hogy egy egység str-től vagy egy egység dextől nő jobban a sebzés, ami hidd el nem fake érték. ha a dex nyert, akkor nektek volt igazatok, de nem fog :D -
virs lee #9296 Pierce ressel nincs gond, duál harcosom 10k körüli pierce sebzéssel simán kiirtja hell olympust (csak közben leütik, hiába az oak + zászló, de ancientek mögül bátran arathat), íjásznak is megvan a cucc. :)
Biztos hogy íjásznak kell STR? A game szerint az STR csak a közelharci (melee) fegyverek sebzését növeli, tehát elvileg nem hat nyílra. A DEX meg a pierce dmg-t, ami lehet hogy csak 25% egy fegyveren, de úgyis cuccokból jön a nagyobbik része. A mezei dmg-t meg hiába növelem, ha csak kard esetén számolná be. Az hogy mit ír ki sebzésnél, egy dolog, kérdés hogy a valóságban beszámít-e? Pl. a marksmanshipre is ha teszed a pontokat, a dmg-nél nem jelzi ki, de mégis látványos a sebzésnövekedés, főleg alacsony szinten ahol 10 pont már jelentős bónusz. -
Dodó123 #9295 Szevasztok!
Van egy nagyon nagy problémám. Elkezdek egy karakterrel játszani, és idő után meghülyül, és mindig kilép. Próbáltam patcheket letölteni, de egyiket sem tudom fetenni,mert valami baja van. Kérem valaki segítsen, mert már megőrülök.

-
Shorlex #9294 Apám, megnéztem 120ban hogyan lehet hasonlóan kihasználni a karilehetőségeket mint 108ban. ugye itt csak a minusz req-es cuccokkal lehet variálni.
Összehakniztam ilyen cuccokat meg persze ringet és amu-t, minden megrelicelve, téleg minden cuccon relic. Harcos karival 270str-t (280 ha nagyon akarod) lehet elérni lvl8-ra, és a kezébe tudok adni egy 480-as req-ű fehér fegyót, ami alapból 200 felett sebez átlagban, és ennek ellenére az ütésem reliccel 380, és ha nem warrior ágat választasz, akkor az attack speed 90%.
Warriornál ugye ezt fel lehet passzívval tornázni és az is elgondolkodtató hogy inkább egy kardot adj a kezébe, aminek csak 250 az ütése mondjuk, na de ilyen attack speed... :DD -
Shorlex #9293 Kötözködjél vazze... :DD
Tudod jól hogy a binder is kőkeményen megszívja a piercing damage-et 120ban legenden, szinte minden második szörnyi immun rá. Innentől kezdve én azt mondom hogy érdemes a fizikálist (is) erősíteni, mert arra is jó a study, szívni nem szív vele, hátránya nem lesz, de ami nagyon fontos: ha full tracker cucc van, akkor ugye nincs 100% rec, ami azt jelenti, hogy még egy 40es hooddal is a studyt csak úgy egyik pillanatról a másikra nem tudja pakolgatni, mintha 100%recharger lenne, és ugyanez igaz vision-re is. Nem sok, de valamennyi töltődési ideje mindkettőnek van. Azaz nem fog tudni orrba szájba studyzni és vision-özni, arról nem is beszélve, hogy study vagy vision van jobb klikken? Vagy szörnyik csoportja szerint weapon swapolsz különböző jobbklikkekkel miután legyúpoltad az íjadat? Ugyan már... Szóval ha nincs study orrvérzésig akkor azért itt-ott jól jön (jöhet), hogy a lövedékedre nem full immunis egy nmy. És ezt elérheti fizikálissal, aminek messze nem olyana resistje legenden mint a piercingnek.
De végül is mindegy, sztem nagyobb DPS-t ad str növellése, mert a fegyó alapban 75% fizikális. -
Njeroe #9292 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
dudovec #9291 en 1.20 ban kb minden 4ik pontot tennek str re egy ijasznal.. tobbi dex, es speciel bone charmert csinalnek... mert megfelelo piercedmg + studyval a 'mezei' szornyeket szet kell vigye a scatter, nemis annyira fontos talan a tank nekik, mert egy vision of deathel megtudod fogni a feled ronto dragonian hordat 1 kis idore... a bossokra meg ott a lich meg az outsider, ahol nemhogy tankolnak, hanem barmeik kari eletet megkonnyitik:D -
Shorlex #9290 huh, írtam neked vagy egy oldalt, de elveszett. Ne haragudj, még egyszer olyan részletesen nem írom le. A lényeg hogy elég érdekes elképzeléseid vannak az íjászról :DDDD
Szóval inkább belinkelek Neked három karit (mindegyik lvl65-n túl van tervezve, de valójában ezek belül vannak lvl65-n a questekkel együtt):
Avenger - ha a figyelemelterelés annyira fontos
Brigand - ha kicsit bevállalósabb, de még jobban írtó karit akarsz
Ranger - a biztonságos íjász, de nagyon zabálja a pontokat...
Hát ezek közül válassz. A legjobb sztem a brigand írtásban, de ha Neked fontos a biztonság, akkor ranger, vagy avenger. Rangernél több az élet, de a petek nem azok a kifejezett figyelemelterelők mint a dweller, bár hárman vannak ugye és nem csinálják rosszul. Az avengernél az élet az biza kicsi, de a dweller a legjobb tank és hát a plusz fire sebzés, amire ráadásul hat a study elemental levétele, nagyobb ütést és DPS-t eredményez.
Att pontot én a helyedben fele fele arányban osztogatnám, mert azt ne feledd hogy az íjásznak is 75%-a az nem piercing, és legenden a legócskább kis szörnyinek is olyan piercing resistje van, hogy csak pislogsz. Úgyhogy sztem a str is bőven megéri a pénzét, de mindenféleképpen nyomasd neki a dexet is. Mondom, nálam fele fele lenne. Esetleg kicsit több dex, de nem sokkal. És ha ebbe non-ranger esetében még élet is belefér egy kicsi, az az igazi. :D -
virs lee #9289 Nyilas lesz, eddig így néz ki. Art of the hunt + call of the hunt azt érdemes? Beast(man)eken kívül másokra is hat a pierce dmg, speed, egyéb bónusz, szal az alsó kettőt leszámítva a leírásban szereplő többi? A flush out (study prey felett) kell az nekem? Elemental res nyilván nem, de a def ability csökkentés azt nemtom mit takar (dmg res külön van, pierce-re meg asszem nem is hat az AC). A herbal remedy (hosszú de kicsi regeneráció) ér egyáltalán pontot?
Nyilasként minden pontot DEX-re, vagy STR-t is tápoljam? Itt még nem volt nyilasom, de (A)D&D-ben csak a DEX segít rajta.
Második osztálynak vmi olyat akarok ami javítja az életben maradási esélyeimet. Earthből a gólem, natureból az oak + farkasok tűnik kézenfekvőnek. +Elementális sebzés sztem felesleges (storm / earth), mivel úgyse az INT-re gyúrok, a kezdeti jó bónusz később szart seér, nőni meg csak az INT-től tudna. Spiritből talán lich + outsider érhet vmit, bár a ternionos karim mellett se nagyon rohant a lich tankolni, inkább háttérből lövöldöz, nekem meg az kell hogy szedje le rólam az ellenséget (lerohanós sárkányok, íjászok), az outsider meg alig él pár sec-et, arra nem lehet számítani, inkább csak boss runra jó. -
thx nagyon sokat segítettél! 
Ezt pedig az 1.08-as patch telepítésekor csináltam:
-
Köszi Shorlex a meghívást :) van egy assám 12, elementalistám 13, brigandom 9,sorcim 17 szintű, ezek még pure karik-azaz nem pakoltam rájuk vaultos cuccost..., mostanság akartam abrakoltatni őket :)...meg a vaultomat is rendszerezném... eléggé elhanyagoltam...a napokban lehetne nyomatni, jelentkezem minddenképp, ha lessz időm... :)