Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A skillek itt úgy hatnak egymásra, hogy vannak a kocka alakú ikonok, azok az aktív skillek és vannak a kör alakú ikonok, azok a passive skillek. Az aktív skilleket elsõsorban azok a passive skillek erõsítik, amik összeköttetésben vannak egymásssal (magyarul vonal köti össze õket). Persze ezenkívül is vannak ilyen erõsítések (diabló-s synergy-k) amik nincsenek ugyan összekötve, de a leírásukból kiderül, melyik mire hat, mit erõsít.

köszi. ja, valszeg most se menne. hát akkor szégyenszemre elfutok...

a hydra-t sem sikerült megölnöm, 52 -es voltam, felvettem a colossus form-ot elkezdtem csépelni, az élete egy milimétert sem mozdult, letelt a 24 sec aztán az életerõ pontjaim meg: huss ... nem is megyek vissza még jó darabig.

ha már off: nekem is 70 felett lassult be annó a dio2. abba is hagytam 73-asként
és igen szerintem is, itt 50-tõl lassú

egyébként, nem tudja valaki hogyan lehet hamachin, lanban pvp-zni?

Melee karival elég nehéz lesz. Fizikai sebzést elég jól elnyeli a hydra.
Thane karinál kis segítség lehet, hogy a Spell Breaker skill ott figyel a Storm mastery-ben és várja, hogy aktiválják, merthogy +50% dmg a magical monsztáknak (márpedig a hydra magical monszta).
Ha minden kötél szakad és nem megy, akkor próbáld meg a skilleket átpakolni a Lightning-ra (maxolj mindent ami erõsíti, squall, obscured visibility, storm nimbus, static charge, eye of the storm) aztán hajrá. Igaz lassú lesz, de ha máshogy nem megy, ez marad.

fruhwirth
mi rendszeresen LANozunk ismerõsökkel, hetente... a cuccok miatt,h csereberéljünk, úgy van, hoyg akkor ad XPt, ha lûtótávolságban vagy bizonyos távolságonbelül küzdötök. nem tudom pontosan mekkora ez a távoplság, mivel nem látótávolság, de mki részesül belõle, aki ezen belül van.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

kár, hogy ezek a skillek nincsenek leírva magyarul 😞 sajnos angolban nem vagyok annyira jó.
Itt is hatnak egymásra a skillek? (értem itt, hogy van-e synergy)
PsyhoApu
Apropó coop-ban hogy oszlik meg az xp? Szint arányosan osztja, vagy az aki lecsapja?

http://kutyuszoba.blog.hu/

fruhwirth
sztem itt az a kaszt a Spirit, mármint annak vannak ilyen élõhalott varázslatai. mondjuk azt keresztezed egy Stormmal, vagy Natureel...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
attól függ. LANon tudtok segiteni, de a HOSTnál ki is irja, hogy a szörnyek arányosan erõsebbek lesznek, ha ketten vagy többen játszotok. Ilyenkor érdemes egy warrior varázslóval nyomni, kiegészitik egymást.

XP szerzásnálam jelentõsen 50 körül lassult be, utána már tényleg 1-1 szint elérése eléggé nehéz. Diabloba azért 40 felett nem volt gond, nekem 70 körül kezdett el lelassulni, persze attól függ, megvolt a Lord of Destruction. Amúgy bocs, ha a Diablo offnak számit itt.

Melyik kaszt felel meg titánban a diablos necronak? lehet itt is csontikat kelteni? 😊
fruhwirth
távolsági varázslatod vagy vmi summon szörnyed nincs, amivel lefoglalod?

LeSlieee tudtok single kariknál egymásnak segíteni LANon?

Amúgy az xp szerzés mennyire lassul be 30-50 szintû kariknál?
Mert diablóba emlékszem egyedül 40 felett már rémesen unalmas volt. Itt is vannak megszabások, hogy megfelelõ szintû kari megfelelõ szintû ellent kell, hogy öljön?
Csõ!
A hidrát,hogy lehet kicsapni?
49-es thane-vel szinte sebezni se tudom.

Az, attribute points. : )
Barátaim, el ne vesszünk a részletekben... : )

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Leslieee
Attribute points 😊

Yann: fuss el elõle 😊) Én segítenék de tod h nem jött össze a múltkor sem 😞

Trip to live, live to trip

már sokan mondták: hydra abban a mocsárban van, ahol a hülye katonák eltévedtek (mint szõke nõ az üres szobában)

viszont mibõl gondolod, hogy zsozs nem közelharcos? remek karakter a spirit-rogue kombo

egyébként van kedve valakinek segíteni rajtam hamachival? elakadtam legenden talos-nál. 53-as pala vagyok kb. 4500 élettel, hatalmas stun resistel, de mégis: toppant egyet Talos, én meg azonnal meghalok...
Zsozsoo:
Én teljesen más karakterrel játszom, de van pár mindenre érvényes jótanács.
Abból a szempontból is egy cipõben járunk, hogy én is "csak" normal módban vagyok igaz, ez csak órák kérdése... : ) A legtöbben itt jóval többet nyomták nálunk, nálam is, pedig már nagyon messze járok. Az õ tanácsuk rendkívül hasznos lehet, hiszen van tapasztalat, csak a fellengzõs dumákat ne vedd néha komolyan.
Tehát: 1) gyûjts minél több EX pointot, hiszen ettõl fejlõdsz. Nézz be mindenhova, menj el mindenhova, amíg a térkép engedi. Ölj le, akit tudsz, akit érsz (lehet, hogy az én "gyilkos"-nak nevezett karakterem "rámnyomta" a bélyegét? : ) ) Mindig aktiválj minden gate-et (lila a térképen), hogy oda tudj menni valahova, ha fontos és ne kelljen mindenen átmenned újra.

2) Ezzel együtt hasznos lehet, hogy ha idõnként vissza-visszatérsz egy-egy olyan helyre ahol tudod, hogy van nem messze valami nagy. (pl. egy boss, ami mögött általában majestic chest van, stb.) Ezzel egyrészt EX-pointok jönnek, másrészt felszerelést szedhetsz össze

3) A karakteredben arra fektess hangsúlyt, hogy a skill pointok és a sima (nemtom mi a neve, a karakter fõablakban) pontok összhangban legyenek; Neked ahogy nézem fõleg majd az intelligence fejlesztése lesz a cél, ezt nyomasd neki.

Na elsõ körben ennyi, aztán ha van kérdés, jelezd! Minden jót, találkozunk epic-ben, ha végig értél! (meg én is...)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsozs:ha spiritezel akkor abból a terniont fejleszd, a lick kinget mindennel meg az aurát,de van it már is aki jobban ért ehhez mint én.
8 as szinten felfehetsz még 1 kaszot ami csak tetszik ,earth/storm/nature közül válaszz sztem.
mr all: az télelg gáz lehet,nekem ott csak a fire demonokkal volt problemom azok leresisteltem minden fire dmg met szinte,ott már csak a pierce segitett😊 bár sztem orienten kivül nem sok cold resistes monszta van.
vi mondja már meg h jade palaceba merröl lehet eljutn,normalon megtalálta,epicen csak tegnap vettem észre h nem voltam benne,pedig már legenden járok..
a hydra merre van legenden?vki azt irta h spárta környékén,de ott mi nem igazán találtunk semmit.
Leslieee
www.titancalc.com

Sziasztok!
1 napja elkezdtem én is ezt a frankó játékot, eddig diablo2 volt az elmúlt pár évben 😊
Tudtok esetleg magyar oldalt ahol a skillek le vannak írva, illetve ahol kezdõknek van némi segítség, hogy mit érdemes fejleszteni?
van egy 5. szintû karakterem ami Spirit skillben van. Lehet mással is keverni? létezik itt is hibrid mint d2-ben? amúgy a spiritbõl a life draint találtam használhatónak a többi eddig nem túl érdekfeszítõ.
Elõre is köszi a segítségeteket.
Üdv.
Zsozsoo
Sajnos a Soothsayer-em egyetlen halálát az Orient-en godzilláskodó cold immunos monszták okozták 😞
Még az Elementalistával toltam (Ice Shard) akkor tapasztaltam elõször ezt, amit te is írsz. Aztán gondolva az akkori nehézségekre a Sotthsayer másik kezébe a cold helyett beraktam egy lightning-os botot. Ami jó ötletnek tûnt, mert pillanatok alatt szétkapta a cold immunisokat.
Volt azonban egy rövidzárlat egyszer az agyam meg a kezem között, és "elfelejtettem" átváltani a botot ... nos, legendary-n nem kell taglalni mit jelent egy ilyen hiba az orient-en. Az volt az elsõ és egyetlen halála a karinak.
Ciki, hogy ennyire béna voltam, de ez van 😊

Leslieee
Jah tévedtem a spear sincs meg 😊

Leslieee
Phobos is van, meg az egész Alexander set, kivéve az armort, mer az egyik havernál van, másikat meg én használom olykor-olykor 😊

mrall
teljesen jó! 😊) Epicen Orientben a Yetik 9999999%-ban resistesek a cold damagere?
az Ice-shard nem hat rájuk még 1 életet sem veszítenek el pedíg 1-2 tárat beleengedek! na lesz még itt szopás! 😄

Jó nevet adtál a karidnak. Az earth enchant-tal sebzel ennyit vagy nélküle?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Armor of the Crimson Guard

196 Armor

+20% Armor Protection
42% Fire Resistance
42% Lightning Resistance
20% Chance of 10-30 Fire Retaliation
+25 Strength
+52 Defensive Ability
Grants Skill: Heat Shield

Required Strength: 428

valakinek van ilyen armorja h :
armor of rhe crimson guard
+4 to Earth Mastery, +30% Fire Dmg., 20% Chance of 10-30 Fire Retaliation, Immunity to Fire Dmg.
?
www.titancalc.com itt kipróbálhatod az összes kaszt skillfáját, de szerintem a titanquestvault.ign.com on is vannak buildek.
van 2 komplett bone armor szettem ha😊 érdekel
Lenne valakinek Phobos-a v. Alexanders cucca cserére?
vki nem tud olyan oldalt, ahol character buildek vannak?
mert csináltam egy thane-t (warfare-storm) és hát erõset üt, de nagyon gyorsan leütnek 😞
vagy vki tud javasolni vmi jó karaktert?
ha van ideje le írhatja, hogy mastery-ken belül mikre rakjak kb mennyit, meg hogy attribute-ok közül mennyi legyen

ha vki megtenné, nagyon megköszönném!

sztem igen.
erröl jut eszembe ez a - resist összeadódik ?

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

de a mánki kingböl 3 mat is lehet viselni a dark medicineböl meg max 2töt

Mánki king csak -12 res, a samsung dark medicine -18!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

hat arra jo , hogy pl a küklpsok , meg 1-2 ien bena arc nyomat rad ien sugarat , ami az osszes skilled ugymond le "stunolja" , szoval kell par masodperc , hogy a skilljeid hasznalhatova valjanak , a skill distruption protection ezt az idõt csökkenti, akarcsak a stun resistant a kábulás idejét. nekem spec nemsokat szamit , mer nemigen szivok be ilyesmit tavolrol tamado karival ,nalam a monkey king trickeryk a reduced resistant miatt vannak benn ,meg persze az intelligence bonus miatt is. az hogy elemental resistet is ad , osszesen ugyebar 3x6 ot , az csak hab a tortan , de igazabol tokmind1 nekem , mer igyis szarfosok a resistjeim , nemigazan segit rajtam.

ZaJanga
megvan én láma.......
:-D

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

jo estet!
ez a xy% skill disruption protection az mit is csinal?

ty

trapper? hmmm, nyami szeretem 😄 diabloban a kedvenc karim volt. ha van valakinek fejlesztesi otlete ne fogja vissza magat!

ZaJanga
hi all!
Elakadtam a Hathor Basin nevû helyen!
Egyiptomban az eleje felé van ez amikor kijövök egy "barlangból" itt találom magam de nem tudok tovább menni!
Valami 5let!?
Ha volt már akkor sorry!
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

rakd rá és használd😄
van kettö fullos ankh of isisem

ha beleraksz egy complett legend ankh of isist akkor ezeket a healt minuszokat szinte lenullázza(persze ehhez a legjobb coplet lgend kell) sztem.
heheh szedtem egy jo kis amuletett 😊 ennek mar +45% xp je van ammelet -62% HP meg -25HP /sec

Leslieee
Vki legend multi?

Leslieee
Sima boltba adtam el, nem karinak 😊))

Ne hagyjad te rossz helyre mentél. Nem az interneten kell joinolni, hanem lanban.

téleg az milyen lehet mikor a 2 hornt egyszerre használod😄 call of the hunt-ot és a war horn-t,sztem elég durva pláne ha ilyen 190%os speeddel volley+puncturozol😄
ColdFire
heeeelp

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

duvo mi ez a szar???😄
Leslieee
😊)

ColdFire
hol lehet eladni?

ha 1.08al (töltött gém) elkezdek join olni akkor azt irja hogy updateing
azt haggyam? mert én rögtön kiléptem belõle

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lesli nekunk mindig az a cucc esik ami a masiknak kell, de ez igy jo😄
amugy Warlock a kari , marmint ez a legutolso itt e.

Leslieee
Szólhattál volna h érdekelne az a pajzs már eladtam belõle vagy 3at 😞

Lvl 3as vagy és szenvedés? 😄 20.ig szintig pár óra eljutni 😊