Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a hydra-t sem sikerült megölnöm, 52 -es voltam, felvettem a colossus form-ot elkezdtem csépelni, az élete egy milimétert sem mozdult, letelt a 24 sec aztán az életerõ pontjaim meg: huss ... nem is megyek vissza még jó darabig.
ha már off: nekem is 70 felett lassult be annó a dio2. abba is hagytam 73-asként
és igen szerintem is, itt 50-tõl lassú
egyébként, nem tudja valaki hogyan lehet hamachin, lanban pvp-zni?
Thane karinál kis segítség lehet, hogy a Spell Breaker skill ott figyel a Storm mastery-ben és várja, hogy aktiválják, merthogy +50% dmg a magical monsztáknak (márpedig a hydra magical monszta).
Ha minden kötél szakad és nem megy, akkor próbáld meg a skilleket átpakolni a Lightning-ra (maxolj mindent ami erõsíti, squall, obscured visibility, storm nimbus, static charge, eye of the storm) aztán hajrá. Igaz lassú lesz, de ha máshogy nem megy, ez marad.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Itt is hatnak egymásra a skillek? (értem itt, hogy van-e synergy)
http://kutyuszoba.blog.hu/
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
XP szerzásnálam jelentõsen 50 körül lassult be, utána már tényleg 1-1 szint elérése eléggé nehéz. Diabloba azért 40 felett nem volt gond, nekem 70 körül kezdett el lelassulni, persze attól függ, megvolt a Lord of Destruction. Amúgy bocs, ha a Diablo offnak számit itt.
Amúgy az xp szerzés mennyire lassul be 30-50 szintû kariknál?
Mert diablóba emlékszem egyedül 40 felett már rémesen unalmas volt. Itt is vannak megszabások, hogy megfelelõ szintû kari megfelelõ szintû ellent kell, hogy öljön?
A hidrát,hogy lehet kicsapni?
49-es thane-vel szinte sebezni se tudom.
Barátaim, el ne vesszünk a részletekben... : )
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Yann: fuss el elõle 😊) Én segítenék de tod h nem jött össze a múltkor sem 😞
Trip to live, live to trip
viszont mibõl gondolod, hogy zsozs nem közelharcos? remek karakter a spirit-rogue kombo
egyébként van kedve valakinek segíteni rajtam hamachival? elakadtam legenden talos-nál. 53-as pala vagyok kb. 4500 élettel, hatalmas stun resistel, de mégis: toppant egyet Talos, én meg azonnal meghalok...
Én teljesen más karakterrel játszom, de van pár mindenre érvényes jótanács.
Abból a szempontból is egy cipõben járunk, hogy én is "csak" normal módban vagyok igaz, ez csak órák kérdése... : ) A legtöbben itt jóval többet nyomták nálunk, nálam is, pedig már nagyon messze járok. Az õ tanácsuk rendkívül hasznos lehet, hiszen van tapasztalat, csak a fellengzõs dumákat ne vedd néha komolyan.
Tehát: 1) gyûjts minél több EX pointot, hiszen ettõl fejlõdsz. Nézz be mindenhova, menj el mindenhova, amíg a térkép engedi. Ölj le, akit tudsz, akit érsz (lehet, hogy az én "gyilkos"-nak nevezett karakterem "rámnyomta" a bélyegét? : ) ) Mindig aktiválj minden gate-et (lila a térképen), hogy oda tudj menni valahova, ha fontos és ne kelljen mindenen átmenned újra.
2) Ezzel együtt hasznos lehet, hogy ha idõnként vissza-visszatérsz egy-egy olyan helyre ahol tudod, hogy van nem messze valami nagy. (pl. egy boss, ami mögött általában majestic chest van, stb.) Ezzel egyrészt EX-pointok jönnek, másrészt felszerelést szedhetsz össze
3) A karakteredben arra fektess hangsúlyt, hogy a skill pointok és a sima (nemtom mi a neve, a karakter fõablakban) pontok összhangban legyenek; Neked ahogy nézem fõleg majd az intelligence fejlesztése lesz a cél, ezt nyomasd neki.
Na elsõ körben ennyi, aztán ha van kérdés, jelezd! Minden jót, találkozunk epic-ben, ha végig értél! (meg én is...)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
8 as szinten felfehetsz még 1 kaszot ami csak tetszik ,earth/storm/nature közül válaszz sztem.
mr all: az télelg gáz lehet,nekem ott csak a fire demonokkal volt problemom azok leresisteltem minden fire dmg met szinte,ott már csak a pierce segitett😊 bár sztem orienten kivül nem sok cold resistes monszta van.
vi mondja már meg h jade palaceba merröl lehet eljutn,normalon megtalálta,epicen csak tegnap vettem észre h nem voltam benne,pedig már legenden járok..
a hydra merre van legenden?vki azt irta h spárta környékén,de ott mi nem igazán találtunk semmit.
1 napja elkezdtem én is ezt a frankó játékot, eddig diablo2 volt az elmúlt pár évben 😊
Tudtok esetleg magyar oldalt ahol a skillek le vannak írva, illetve ahol kezdõknek van némi segítség, hogy mit érdemes fejleszteni?
van egy 5. szintû karakterem ami Spirit skillben van. Lehet mással is keverni? létezik itt is hibrid mint d2-ben? amúgy a spiritbõl a life draint találtam használhatónak a többi eddig nem túl érdekfeszítõ.
Elõre is köszi a segítségeteket.
Üdv.
Zsozsoo
Még az Elementalistával toltam (Ice Shard) akkor tapasztaltam elõször ezt, amit te is írsz. Aztán gondolva az akkori nehézségekre a Sotthsayer másik kezébe a cold helyett beraktam egy lightning-os botot. Ami jó ötletnek tûnt, mert pillanatok alatt szétkapta a cold immunisokat.
Volt azonban egy rövidzárlat egyszer az agyam meg a kezem között, és "elfelejtettem" átváltani a botot ... nos, legendary-n nem kell taglalni mit jelent egy ilyen hiba az orient-en. Az volt az elsõ és egyetlen halála a karinak.
Ciki, hogy ennyire béna voltam, de ez van 😊
az Ice-shard nem hat rájuk még 1 életet sem veszítenek el pedíg 1-2 tárat beleengedek! na lesz még itt szopás! 😄
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
196 Armor
+20% Armor Protection
42% Fire Resistance
42% Lightning Resistance
20% Chance of 10-30 Fire Retaliation
+25 Strength
+52 Defensive Ability
Grants Skill: Heat Shield
Required Strength: 428
armor of rhe crimson guard
+4 to Earth Mastery, +30% Fire Dmg., 20% Chance of 10-30 Fire Retaliation, Immunity to Fire Dmg.
?
van 2 komplett bone armor szettem ha😊 érdekel
mert csináltam egy thane-t (warfare-storm) és hát erõset üt, de nagyon gyorsan leütnek 😞
vagy vki tud javasolni vmi jó karaktert?
ha van ideje le írhatja, hogy mastery-ken belül mikre rakjak kb mennyit, meg hogy attribute-ok közül mennyi legyen
ha vki megtenné, nagyon megköszönném!
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
:-D
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
ez a xy% skill disruption protection az mit is csinal?
ty
trapper? hmmm, nyami szeretem 😄 diabloban a kedvenc karim volt. ha van valakinek fejlesztesi otlete ne fogja vissza magat!
Elakadtam a Hathor Basin nevû helyen!
Egyiptomban az eleje felé van ez amikor kijövök egy "barlangból" itt találom magam de nem tudok tovább menni!
Valami 5let!?
Ha volt már akkor sorry!
thx
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ne hagyjad te rossz helyre mentél. Nem az interneten kell joinolni, hanem lanban.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha 1.08al (töltött gém) elkezdek join olni akkor azt irja hogy updateing
azt haggyam? mert én rögtön kiléptem belõle
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
amugy Warlock a kari , marmint ez a legutolso itt e.