• Shorlex
    Na látod, 108-ból indulsz ki.
    Nálam úgy kezdődött az 120 megismerése hogy a slayerem (még az előző, az íjász) hanging gardens-ben volt, és 108ban egyszerűen szétszedték még az ilyen lövöldöző növénykék is, nemhogy bármilyen íjász. Aztán feltettem ugye 120-at, elkezdetm nyomulni és csak annyit vettem észre hogy let vagy 1000-1500 élettel többem, nagyobb ütésem és nem megy le lószart sem a lövöldöző növénykéktől az életem :D Ennyit arról hogy 120ban mennyire veszélyesek az íjászok. JÓ hát nem mondom, hogy ha 10-en lőnek rám az nagyon kellemes, de 108ban 3-tól is halott vagy ha nem figyelsz kb. Death ward nekem ezért nem kéne.
    A deathchill sztem azért hasznos mert olyan nem lesz hidd el, hogy te mindig mindenkit messziről lekapj, bizony lesz olyan helyzet hogy odaérnek. És ha ez bekövetkezik, akkor de cseszett jól jön, hogy egy kicsit lassab lesz meg egy kicsit kevesebbet sebez, nem is kicsit. Fecskével egyszer multiztunk kicsit és bizony nem mindig tudott kiírtani mindenkit távról, pedig nem hiszem hogy a játéktudásával vagy a karijával lenne baj.
    Ja még valami a fizikális kontra piercinghez. Ha csupa csupa piercingre gyúrsz az tök jó ugye ha van study. De ha nincs? És miért nincs? Mert ha nyomatsz neki ilyen hatalmas projectile speed-et és arra építesz hogy 2 képernyő távolságból írtasz és amikor lefelé mész akkor időnként belenyomsz a semmibe néhány nyílvesszőt hátha talál, akkor lőni fogsz tudni, de ilyen távolságból nmy-re study-t tenni nem lehet feltenni. ergo hiába lősz messzire, ha azok a lövések mindig study nélkül találnak csak. Na de csak egy megjegyzés volt.
    A flush out sztem azért érdemes, mert ha jól tudom van egy képlet arra hogy az nmy milyen sebzést kap be tőled (és fordítva), és abban a képletben szerepel mindkettőtök off-def ability-je is (most nem tudom ezt a képletet, a Marcus gyerek leírásában biztos benne van valahol). Azaz én nemcsak a critical hitek miatt használom azt, hanem a sima kis paraszt ütéseknél, lövéseknél is, mert MINDEN egyes ütésnél, lövésnél a program hit-kalkulátorában ez az érték szerepel, még ha nem is criticalként. De ízlés dolga, ahogy gondolod, hát ezért jó hogy különbözőképpen gondolkodunk, így lesz sokszínű a játék. :DDD
    Hogy a jó íjásszal csak ellenséges nyílvesszőket szopok be, nos fenntartom hogy nem mindig fogod tudni elérni hogy ne érejenek oda, persze ha odaérnek elkezdhetsz rohangálni is, az is az íjász egyik specifikuma végül is. De ha jó cuccod van (és miért ne lenne jó) akkor el lehet érni a játékban 60-70% avoid projectile-t, azaz 10-ből 6-7 lövés megy a levesbe. Mivel a játékban undead-ek mittomén max 40%ban vannak jelen, ez azt jelenti, hogy az összes íjász lövés durván 40%-a jön undeadtől, azaz 10-ből 3-4 lövés 40%-a, ami testvérek között is 1-2 lövés. Hát apám, a Te szavaiddal élve: "nemmondom... jo uzlet:D" :DDDDDDD

A peleus le van cserélve, méghozzá alexanderre, mert az a plusz 2 to all skills nekem többet ér legenden mint plusz 300 damage. igaz hogy így 108ban nincs meg a 100% dodge (ám kit a faxt érdekel, hogy 100-ból 1 ütés eltalál... :DDD), de 120ban igen, és hozzá jön még 73% avoid projectile, ezért nevezem a leginkább halhatatlan karinak a slayert.
    És most ki fogom próbálni hogy felteszek két magas értékű apollo ringet, az ad 118%-ot, plusz marksmanshipre tettem egy pontot, ami ugye 5-t jelent, az ad 50%-ot, az már összesen 168% plusz projectile spedd, ami elvileg 2,5szer nagyobb ranget kéne hogy eredményezzen mint ami most van ha télleg ez befolyásolja. Na megyek act3 telkine-t vadászni.

Ami pedig a játékélményt illeti, ne is kommentáld... :DDDDDDDDDD