-
Shorlex #9317 És??? A projectile speed az engem hol befolyásol? Az számomra gyorsaságot jelent, nem pedig ranget.
Csak azt ne mondd hogy ezek az okos emberek még arra is gondoltak, hogy a fizika gyönyörű alapjait is beleviszik a gamába, és azon az alapon működik a dolog, hogy a nyílvessző mindig adott ideig van a levegőben (konstans fizikai "a"-val számolt gravitációs érték), aztán hogy milyen messze jut az a projectile speed-től függ, mert akkor befosok.
Megnéztem a charmeredet, és hát azért nekem (hangsúlyozom nekem) vannak azért itt is meredek dolgok. Pl. study passzívját azt szépen lehagyod (tudom hogy plusz 3 skill, azzal együtt), ugyanez trailblazingre, bár ha megvan a 166 speed, akko rértem. viszont pontot raksz ilyen faszságra hogy death ward. Apám ha nekem 15% alá csökken az életem, az azt jelenti hogy meghalok, mert ilyet csak telkine, manti és hasonló társaik tudnak produkálni ha eltalálnak, különben soha nem megy fele alá. Ha mégis, akkor bazz, meghaltam és kész. Jó tudom ere azt mondod, hogy egy pont miatt egy lvl 4-es death ward megérheti. te tudod. Aztán herbal remedy... Ugye nem a kőkemény 5 health regen/secért hanem a poison res-ért. Nekem cuccból van 60, persze azért beszélek könnyen. Vision of death. Hát azt meg minek? Most studyzol vagy vision van? Azt írtad erre hogy weapon swapolsz (aztán full mindegy hogy gyúpolt vagy nem gyúpolt fegyóval, ez nem érdekes). Csak amikor mondjuk mész lefele és egyszer csak hirtelen a szádban van 4 dragonian, akkor nemtom hogy lesz-e időd swapolni és még utána írtani. De ezt fogd fel úgy hogy az én reakcióidőm és satnya játékstílusom miatt beszélek ilyen butaságokat :DDD
De ami aztán a non plus ultra nekem az a spirit ward nyolc skillpontja egy ilyen kiélezet skillpontküzdelemben :D Hát azt is minek? Főleg annak tükrében hogy a deathchill kőkemény 1-1-1-et kapott. Érted, melyik az a csonti aki hozzád tud érni és ilyen hihetetlen kellemetlenséget okoz, hogy kevesebb damage kell tőle (és több sebzés kell neki)?
És hát az az outsider 1 pont... :D Jó tudom már 1 (4) pontnál is tudja a reductiont, na de akkor is... :DDD
na jó te tudod, te vagy a mester, én csak kullogok... :DD Mellesleg a végkövetkeztetéssel egyetértek, hogy brigand vagy bone charmer, csak mindig ez a spirit... olyan unalmas ezt a két petet mindig ráküldeni mindenkire, aztán hadd szóljon a móka. Azért én egy avengert is favorizálnék és persze nem lyan jó mint ez a kettő, de hát a játékélmény tudod... A fire-es bowról pedig annyit, hogy valóban nem nagyon keveri a fegyverkészítő-programrandom a fire-pierce damage-eket bow-on, de a study elementált is levesz... Jó persze kisebb a fire plusz mint a pierce plusz, ez vitethatatlan, de jó az az avenger, csak másmiért. Nincs rossz kari, csak rossz építés. :D