• Shorlex
    A gouge sztem azért jó, mert ne csak azt a 66-ot nézd mp-ként, hanem pl. art aura is ad plusz bleedinget, call is ad, ez összesen már majdnem 200%, asszem a tracker szett cuccai plusz dolgokatz adnak hozzá. Aztán ott van pl. ha brigandot választasz az anatomy, ami megint 120% (vagy több ha cuccod van rá), az már így összesen több mint 300% bleeding, azaz a 66 hirtelen felugrik 200ra, és hát 200 plusz sebzés az sztem nem rossz, persze nem is a világ kincse, de azért valami.
    Meg az ilyen elnyújtott sebzések sztem pont íjásznál jönnek elő jól, hiszen ott azért ha jó messziről lősz, akkor míg odaérnek hozzád, beviszed mind a három másodpercnyi sebzésedet, amire szintén hat a studí levétele, úgyhogy pont íjásznál nem kell lebecsülni az ideig tartó dolgokat. Nem is beszélve arról, hogy ha brigandot választasz, akkor az aura miatt még lassítod is őket, ami felmehet 50% fölé, ez pedig egyenesen nyerővé teszi a brigandot és tuti kihasználod az összes sebző másodpercet. MOndom, plusz 200 (illetve 3×200) sebzés nem a világ, de azért nem is rossz.
    Azért nem mindenhol tettem rá pontot, mert nincs elég, de ha van, akkor megéri.