-
dudovec #9298 Shorlex te akarsz itt belemagyarazni valamit az ijaszba...:D
Kezdjuk ott hogy piercere gyurni egy olyan karival , aminek nincs pierce resist reductionja, haaat... csodalkozol h nemviszi a binder legenden thornyval?:D mikor 1.08 ban is utottem 100 akat a 65 os testkarival thornyval az act1 es disznokra... dobtam ra 1 studyt, es lement 1 utestol.
Az ijasznak ottlesz a study, egyebkent igen valtogathatod a bowot siman.. rakhatsz akar 1 masik fajtat is a swapra , mittomen..
Egyebkent az str meg telleg csak ahhoz kell, hogy amikor lovod a bossokat legyen fizikalis sebzes kiegeszites.. bar a pierce tobbet fog sebezni studyval meg apollokkal igyis ugyis, de az str leginkabb azert kell sztem , hogy felmenjen valami normalis armor (akar 300~ str req koruli immortallal str bonusaval egyutt...) mert dexes armor , ha jol tudom ketto van, assasin es a tracker.. namost mind2 1 kalap szar, a full tracker set is gyenge, a cipo foleg... szoval ha fulldexre csinalnad, akkor assasin cipot adsz ra, es keresel valami jo dexet igenylo armort es meg reliceled, es akkor kihagyhatod az str t... amugymeg egy bone charmernek , 60% recharge mar tokeletesen megfelel, (epp akkor jar le a cooldown a covenanton , meg kb a call of the hunton is, mire letelik...) szoval ha mas nem akkor felraksz neki egy epices -17% reqes magepancelt , vagy ha letezik, akkor keresel olyan saman cipot , mivel a covenant + art of the hunt megfogja adni kb a kello run speedet igyis ugyis... szal igy meg a cipovel is varialhatsz. Persze akiknek kurva magas a pierce resuk, mondjuk legyen 90%-100% , abbol leveszel 50 korul, meg akkoris olyan sok + pierce % van rajtad, ~500% hogy jobban megfog terulni a dex, nembeszelve az avoid projectile, es a tobbi finomsagrol.. egy avangernel szerintem kb csak a dwelerre lenne pontod, meg az enchantra ami nemsokat dob a karin , akarhogy is nezzuk , mert ha fires bowod van, aakkor szarul piercelsz... , naturebol csak oakod lesz kb, esetleg korbe rakod magad briar wardal es losz belole parat , megmentheti az eleted... szal ha nem instanter (es talan 1.20 ban erdemes nem insta ijaszt csinalni..) akkor sztem a Brigand, es a Bone charmer a legjobb valasztas... a charmert mar leirtam hogy miert, a brigand meg egyszeruen a sok dex/str mastery pont , es az envenom weapon aura + passivjai miatt tokeletes kiegeszites lehet 1 bowos karinak , foleg , hogy ezen kivul masra nemis nagyon jut pont 1 hunternel..