• Shorlex
    huh, írtam neked vagy egy oldalt, de elveszett. Ne haragudj, még egyszer olyan részletesen nem írom le. A lényeg hogy elég érdekes elképzeléseid vannak az íjászról :DDDD
    Szóval inkább belinkelek Neked három karit (mindegyik lvl65-n túl van tervezve, de valójában ezek belül vannak lvl65-n a questekkel együtt):

Avenger - ha a figyelemelterelés annyira fontos

Brigand - ha kicsit bevállalósabb, de még jobban írtó karit akarsz

Ranger - a biztonságos íjász, de nagyon zabálja a pontokat...

Hát ezek közül válassz. A legjobb sztem a brigand írtásban, de ha Neked fontos a biztonság, akkor ranger, vagy avenger. Rangernél több az élet, de a petek nem azok a kifejezett figyelemelterelők mint a dweller, bár hárman vannak ugye és nem csinálják rosszul. Az avengernél az élet az biza kicsi, de a dweller a legjobb tank és hát a plusz fire sebzés, amire ráadásul hat a study elemental levétele, nagyobb ütést és DPS-t eredményez.

Att pontot én a helyedben fele fele arányban osztogatnám, mert azt ne feledd hogy az íjásznak is 75%-a az nem piercing, és legenden a legócskább kis szörnyinek is olyan piercing resistje van, hogy csak pislogsz. Úgyhogy sztem a str is bőven megéri a pénzét, de mindenféleképpen nyomasd neki a dexet is. Mondom, nálam fele fele lenne. Esetleg kicsit több dex, de nem sokkal. És ha ebbe non-ranger esetében még élet is belefér egy kicsi, az az igazi. :D