virs lee#9289
Nyilas lesz, eddig így néz ki. Art of the hunt + call of the hunt azt érdemes? Beast(man)eken kívül másokra is hat a pierce dmg, speed, egyéb bónusz, szal az alsó kettőt leszámítva a leírásban szereplő többi? A flush out (study prey felett) kell az nekem? Elemental res nyilván nem, de a def ability csökkentés azt nemtom mit takar (dmg res külön van, pierce-re meg asszem nem is hat az AC). A herbal remedy (hosszú de kicsi regeneráció) ér egyáltalán pontot?
Nyilasként minden pontot DEX-re, vagy STR-t is tápoljam? Itt még nem volt nyilasom, de (A)D&D-ben csak a DEX segít rajta.
Második osztálynak vmi olyat akarok ami javítja az életben maradási esélyeimet. Earthből a gólem, natureból az oak + farkasok tűnik kézenfekvőnek. +Elementális sebzés sztem felesleges (storm / earth), mivel úgyse az INT-re gyúrok, a kezdeti jó bónusz később szart seér, nőni meg csak az INT-től tudna. Spiritből talán lich + outsider érhet vmit, bár a ternionos karim mellett se nagyon rohant a lich tankolni, inkább háttérből lövöldöz, nekem meg az kell hogy szedje le rólam az ellenséget (lerohanós sárkányok, íjászok), az outsider meg alig él pár sec-et, arra nem lehet számítani, inkább csak boss runra jó.