Shorlex#9258
Emberek, kérdés: van valakinek olyan trickery fegyója amiben legalább 15% van az alábbiakból: dodge/avoid projectiles.
Szóvalé nem emlékszem hogy a trickery mit ad (dodge/avoid) azért kérdezem így, mert nekem dodge kéne 15%-os, és akkor össze tudnék kaparni egy 100% dodge attack 100% avoid projectile karit.
Na most, bár fene tudja hogy van ez, asszem az ilyen fújások talán projectile-ok. Ugyanis direkt kipróbáltam, álltam sokáig egy ilyen orthus előtt és néztem hogyan hat rám a tüze. Ugye nekem ezzel a slay-el van majdnem 100% dodge attack (bossokra felveszem a 100at, de orthusnál nem volt) és olyan 70% körül avoid projectile. És bizony azt vettem észre hogy a fújás mintha projectile-nak minősülne, ugyanis pont ilyen 3-ból 1szer fújt rám, 2szer nem, azaz azonos rátával mint amennyi az avoid projectile értékem. Ergo, lehet hogy a fújás projectile??? Mert ha az, akkor megpróbálnék összehozni egy 100-100-as próbakarit egy trickery fegyóval és akkor lesz jó kis új videjó, immáron nem megyek el a fújás elől :D