Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
ti hogy tudtok olyan gyorsan fejlodni?
en lv3as vagyok, de ez is szenvedés volt 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kispancsi
Szép 😊 egyébként milyen kari?

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Hehe, emlékszem, elõször amikor azzal a töki Nessussal küzdöttem, kb. háromszor ölt le különösebb gond nélkül. Azt sem tudtam merre nézzek.
Aztán jött a tapasztalat, meg a háló (ugyebár) és így kb. 15 másodperc a legminimálisabb vérveszteség nélkül...
Remélem így lesz ez a magasabb fokozatokon is, ahol Ti jártok.
Na köszönöm az eddigi segítséget. Sajnálom hogy én nem tudok semmiféle jótanáccsal szolgálni, de ez a dolog természetébõl következik...
: )

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

itt meg a jatek sztem egyik legjobb shieldje , volt nagy orülés amikor kipottyant. a greatest damage dealtre erdemes meg 1 pillantast vetni , bar osszesegeben 1 champion sztem jobban darálhat , de teny h eleg utõs.

ColdFire
mi lehet a gond? megyek vissza road to helosra vagy hova (kezdõhely) és pont a lovas elott kifagyok...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

na itt a kesz conjuer , minden cucca mostmar fix ,kiveve a cipõm , ami egy kicsit gagyi sajna , abbol meg lehet lesz jobb , masbol mar sztem nemigen.. amu az valami eleg erdekes generálás következmenye , legendary act1 ben vettem.

Jah, és ezeket a "nagy nulla" beszólásokat ne vedd szószerint. Sztem mindannyiunkat megleptek elsõre (elsõ karival). És sztem aki azt mondja, hogy nem, az hazudik 😛
Emléxem, hogy futottam elsõ karimmal az elsõ küklopsz elõl, talán két sárga cucc lehetett rajtam a többi fehér 😊))
Szóval ha ilyeneket írkálunk, az arra vonatkozik, hogy egy jól felöltöztetett kariról van szó, és mivel már többször jártunk ott, így szereztünk némi tapasztalatot taktikailag is a kisebb-nagyobb bossok ellen, hogy melyik ellen mi a leghasznosabb, stb.

finuchy
Hamachit hogy kell használni?????Valaki segitsen.

Hát warfare-bõl nagy hasznát vennéd szerintem a horn-oknak, mind a stun, mind az idézés miatt. Aztán ott a zászló, ha azt is kidobod húzósabb helyzetekben az is sokat dobna a karin (csak viszonylag lassan tölt vissza). De ezeken kívól max a weapon training amit használni tudsz a warfare-bõl egy ijász karival.
Hunterbõl viszont a study prey elengedhetetlen egy íjásznak. Gyorsan visszatölt és nagoyn megdobja a sebzést, szerencsére még az élõholtakon is, akiken ugye alapból a piercing nem sokat sebez. Hálót "helyettesítendõ" pedig némi figyelemelterelést adhat a monster lure okos használata.

dede😄
Leslieee
Nem is vagy fenn Isen 😊

Trip to live, live to trip

Csak azért kérdeztem, mert mint említettem (és lehet hogy ez ismét tapasztalatlanság) hiába fejlõdök, ahogy kell (skillek, strenght, armor, fegyverek, stb.), olykor akkora gebaszokat kapok olyan ellenfelektõl, akik azelõtt hozzám sem tudtak érni (pl. itchivalami, pókok, meg ilyenek), hogy csak pislogok, és nyelem a potionokat. Ha meg találkozok egy bossal, az a minimum, hogy 10-et benyelek (potion), míg lezúzom és k..va sokáig tart... Itt meg többen írtátok, hogy ez vagy az"egy nagy nulla..." - értelmezésem szerint: könnyen, gyorsan halasztható.
Nem használom ki eléggé a skilleket?

Leslieee
Nem kell hostolni Ity, majd hostolok én, csak h multiznál e 😊)

én épp most készülök hostolni,ha akartok jönni msnen keressetek meg vagy irjatok😄
Azt teszem, ezek szerint sok elõnye nem lesz késõbb...
Nem akarok elõreszaladni, de van tippetek arra, hogy ha már a háló nem segít és egy nagy nulla, akkor majd mivel "helyettesítsem" Warfare, illetve Hunter bácsival?

hehe. igen, csakhogy ez nálam a minden skill nélküli "alap" health-reg. paladin vagyok, csak cuccokból szedtem össze ezt a regen. arányt. a kezemben lévõ Persephone's Caress ad kapásból +50 health-et másodpercenként, ezt növeltem a többi cuccommal. lehet ne nagyobb is, de már ez is 200DPS-embe került. látványosan megérte (:
Hát, most, hogy a régi gép (512 ram, 1.6 proci, 64 megás ti4200) le lett cserélve egy komolyabbra (2 giga 667ddr2, 3.2 proci, 7900gt) így akár megpróbálhatok hostolni egyet. Nem tom hány gépet bírna el, mert bár 3 megás a netem, de mivel adsl, így felfelé csak 378-at tud :|
(ebéd után)

A magyarázat az #5744-es számú hozzászólásban leledzik.

Az elcsalogatás valóban jól mûködik. Én is elõszeretettel alkalmazom a húzósabb helyeken (Orient).
A háló passzívja (a kivéreztetés) viszont már epic-en is kevés lesz.
Szóval csak ismételni tudom magamat, élvezd ki az elõnyeit most, normalon 😊

Leslieee
Vki egy okos legend host?

Ravasak, Ity, Dudi, Fecske, Mr All?

ColdFire
haha lv1 vok, és már megmentettem egy lovat 😄

mrall
köszi a damage kijelzõ mod-ot!
de nem mindíg mûködik valamikor kijelez mindent valamikor nem!

szerintem meg jo hogy nem hat a halo a superbossokra , eleg primitiv dolog lenne mindig lehálózni a minotaurt act1 vegen es lelõni , ugy h gyakorlatilag eselye nincs h megüssön , igyse egy nagy durranas a csavo , dehat ugy mar ultra nevetseges lenne sztem

ja mondjuk , a trapsassin jol meglett csinalva diabloban idõvel , lehet telleg eros , en hiszek neked majd megnezem.
az h epic vege kemenyebb mint legendary eleje azt teljes mertekben osztom.
a halo meg normal act1 ben fasza , de sztem utana ellehet felejteni. szal eztis osztom😊

Amikor többen zúznak rám, akkor nyilván én sem kezdem el az egy meghálózott jóembert gyilkolni íjjal, mert addig megöl a többi, vagy ihatom a potiont orrvérzésig. Olyankor az egyikre hálót dobok, azt egy kicsit szaladgálok, jön a következõ, stb. Ha jól kifejlesztesz mindent vele, olyan erõs, hogy maga öli meg az ellenfelek legtöbbjét, de legalábbis csúnyán megtépázza. Persze epic tapasztalatom ugye még nincs... Majd beszámolok arról is. : )
Még egy hatékon ymódszer az "elcsalogatás", mert ha ügyesen mászkálsz, el lehet érni, hogy egy, vagy max két szörnyecske jöjjön neked, akkor meg szétzúzható az elveszett bárány.
Megjegyzem, hogy az igazán nagy ellenfelek valamiért nem kajálják a hálót, nem hat rájuk. Ezt kicsit a játék hibájának tartom, mert milyen alapon? Ha egyszer megállítja az ellenfelet, mert ez a rendeltetése, akkor állítsa meg a kurva Telkine-t is, de nem. Hát ez van...

zsirfecske
jó ez a pierce akkoris legend delphi-ig semmi baj nem volt vele, a teknõsöknél és a zombiknál kell a - x% pierce resist, de anélkül sem lenne vészes.

nyomnám én a spear-t de az íjat komálom, messzirõl osztani, vsz csonti íjászok simán szétkapnának mire dárdával odaszaladnék...

Sajna nekem végleg elveszett az 52-as Assám (áramszünet lenullázta a karit, és backup nem mûködött, azóta kézi backupokat csinálok). Szóval azzal a karival kipróbáltam a csapdák hatékonyságát (muszájból). Picit meglepõdtem a hatékonyságán. A neve nem jut eszembe a monsztának, de Orienten az a bikaszerûség (tüzes fickó), nemsokkal a csaj után, aki a 3 nõvér küldetést adja. Na az szétkapta Assámat Epic-en 3x egymásután, mikor azt mondtam, hogy elég ebbõl. Elmentem egy misztikushoz és a warfare skilleket átraktam a csapdákra. Kellemeset csalódtam benne. Elég gyorsan rakosgatja lefelé a csapdákat (igaz volt pár -% recharge cucc rajtam). Lényeg, hogy azt a bikát ahhoz képest, hogy kisboss, elég gyorsan szétkapták a csapdák.
Aztán gondoltam megnézem, hogy megy ez a mezei nmy-k ellen, és úgy mentem tovább. Hát ismét kellemeset csalódtam benne. A csapdákat nem magam elé pakoltam le, hanem magam mögé (hogy ne induljon be rögtön 1 db, mert akkor odaözönlenek). Mikor lent volt már 4-5 db, kidobtam egyet elõre is, erre elekzdtek odafutni, de ugye a másik 4-5 csapda is beindult és sec perc alatt szétkapott egy ilyen csapatot.
Mindezt Epic Orient-en, ami szerintem sokkal keményebb, mint Legend eleje (pl görög).
Akkor döntöttem el, hogy csinálni fogok majd trapos karit is, csak nem Assát, hiszen ott haszontalannak bizonyult a warfare. Majd még kitalálom mit rakok mellé, talán egy Storm-ot, aztán kapják a Chain Lightingot, vagy nem tudom 😊

Élvezd ki a hálódobálás hatékonyságát most, normalon, mert az Obsidian Hall-ban erõsen megkérdõjelezem az életképességét (fõleg legendary-n).
Mikor fut feléd egyszerre 5 Dragonian, valszeg arra sem lesz idõd, hogy elkezdj imádkozni, de ha vmi csoda folytán egyet mégis sikerülne lefognod, hát a másik 4 moszta secperc alatt szétkap, hamarabb, minthogy a hálódobást újra használni tudd 😊
Persze lehet tévedek, mert a Bone Charmer karim még nem olyan nagy, még csak Epic közepén jár, de itt már néha odaér 1-2 gyorsabban futó nmy és meg tudnak ütni sajna, ami ugye Legenden már nem biztos, hogy egészséges lesz majd.

ja egy speares ranger gizda lehet wirl windel amubol😊

fecske szerintem inkabb fekudj ra a shield+ spearre. dual wield daralhat , de ha mar huntingolsz akkor sztem a rugo jobb lehet mellé ,vagy a nature , bar ott nemsok tamado skill van... de sztem eleg nehez lehet dual wieldezni oak nelkul mer ugye , ugy meg pajzs sincs.. van oak mentes kozelharci karim , es kell azer neki az a shield. persze ha csinalsz dual wieldernek 190 attack speedet , meg vagy 25% attack damage converted to healthet , meg feldobsz 2 200 as dragon macet 50 bonus damage + 35% attack speed , akkor lehet joleszel pajzs meg oak nelkul , de a csonti ijaszok meg harcosok szet fognak kapni legenden sztem.. mer ugye bekell latni , ha nempakolod a healthet keves az elet , ha nempakolod az str t akkor meg kevesebbet leechelsz.. megkell talalni az arany kozeputat...

amin leakadok , hogy ott a trackers armor , kell neki vagy 350 dex , es azt tudja h -50% dex req to all weapons , kerdem en erre hogy mi a fasznak , mikor nemigen lattam 370 dexnel nagyobb reqes fegyvert , az armornak ugyis kell 350 h hordhasd , akkor mi a banatra jo ez a tulajdonsag??.. dex ugylatom a pierce damaget emeli nem tul hatarozottan , illetve az offensive meg defensive abilityt , aminek ugyebar a kritikal hitek ütesenel , fogadasanal van szerepe.. nemcsinaltam meg magas dexes karit , de sztem ameik dexes cuccokkal megy annak is eleg kirakni annyit h meglegyen a 350 koruli , a tobbit inkabb strenghtre a fizikalis sebzes miatt , ijasznal is tobbet dob a sebzesen az str , bar teny h a sok skill amit kikell maxolnod mind pierce damagere hat , amirol tudjuk h nemis annyira eros mint kene , igy picit felemás lesz a kari es nemlesz eleg eros sajna.. meg mondjuk jo lett volna ha ezt a volley t nem igy csinaljak meg , hanem lenne egy fullos multi shot ami lo 6-7 nyilvesszot is akar , es van neki valamennyi recharge. vagy tobb ütõ kepes bow skill amibol lehet valogatni ,es van elonye meg hatranya , amit tudsz kedved szerint ezzel azzal ellensulyozni , lasd pl az Outsider a spiritnel v mittomen.
rogue is eleg gyenge lett , megneznem mit tud 1 trapos kari , de sztem nemsokat , meg ien gas bomb meg anyamkinja , skilljei fele alapban kuka szerintem , persze kell bele ezis , merthat ezek telleg alapveto tolvaj style skillek , de attol meg nemkene minden szart belerakni csakmer jellemzõ erre a kasztra.

ja fecske , nekemis van hunterem , ottvan nala az a spear amit mondasz , 28 as es jobban haladok ugy h 1 van a spear skilleken , mint a 150 es superuniq bowwal , pedig maxolva van a volley stb.. vicces..

mrall
Leslieee gyere fel MSN-re mert meg kéne beszélni 1-2 dolgot! (host) 😊

az avengeremnek éppen 17.8as a hp regje,de stone formban majdnem 200😄
zsirfecske
hát rogue is str+dex, sztem az jobban passzol 😊

hát spear-ek vannak iszonyat durvák, health reduction-nal egy 200 alap damage körüli lila elég állat, nekem nagyobb a dps ilyennel jóval mint teucer's warbow-val kimaxolt íj és nulla dárda skill-lel.

A hunter skill az elsõ amit választottam, ha ezerszer újra játszanám a játékot, akkor is az lenne az egyik. Mindezt fõleg egy dolog miatt: a hálódobás. Nem fektetek nagy hangsúlyt a spear-re, mert eddig nem találtam olyat, ami akár egy markánsabb baltával, akár egy jól eltalált karddal felért volna... De ez a hálódobálás egy isten. A legnagyobb ellenfeleket is könnyen és egyszerûen le lehet zúzni, csak rájuk kell dobni, aztán valami jól összerakott nyíl, és csak idõ kérdése. Spórol idõt, energiát, healthet, mindent.
Ezen kívül inkább a warfare, ami fejlesztésre érdemes, na meg persze az említett call of the hunt, az nagyon megdob!
Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a létezõ legjobb párosítás, de ha a huntert alapból feltételezem, akkor mi mást rendelhetnék mellé, ami nagyjából maccsol vele, mint a warfare? MIndkettõ erõre, meg dexterity-re gyúr, a többinél csak megosztaná az upgradeket, ha el lennének osztva...

zsirfecske
huhu slayer az a legkülönlegesebb kombó amit itt hallottam. érdekes döntés lehet hogy vajh 'weapon training'-et éri meg jobban használni dual wield-del és akkor a hunter ágból kihagyni szinte minden weapon skill-t, vagy pedig rámenni spear-re és pajzsra 'weapon training' nélkül viszont 'onslaught' + 'take down' + 'volley' + 'art of/call of the hunt' tápolással. hmm ez jól hangzik, feltéve hogy onslaught elmegy spear-rel. én vsz utóbbit választanám így a hunter pierce búnuszai nem vesznének el...

dudovec: kösz a részletes leírást😊 Sztem amíg tudok pet nélkül haladok de tartalékolok pár skillpontot liche kingre ha szükségessé válna.
Jelenleg bossok ellen egy 50%-os attackspeed csökkentõ buzogányt használok death chill aurával kombózva, hát ezt nevezem én lassított felvételnek😊 Kicsit el is veszi a bossfightok komolyságát mivel így simán lezúzom õket. Gyakran potionok nélkül. Persze még csak normálon vagyok.

Egyébként ugye jól tudom h epicen a relicek új szintet kapnak? Azért kérdezem mert akkor kidobálom a görögbõl megmaradtakat.

na asszem kezdetét veszi majd a screenshot flood😊

na próba

Én kb 100k-s képeket rakok be. Nem vagyok VIP, pedig igazán adhatna az sg ingyen is egy ilyen régi regesnek mint én 😛

Egyébként pedig azt javaslom amit korábban is. Regelj egy ingyenes tárhelyre, azt pakold oda õket, és onnan linkeld be ide. (Ha a netszolgáltatód nem adott tárhelyet)

ranyomok h kepfeltoltes es ezt adja ki:
Feltöltési információk:
# JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
# A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
# A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
# A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût

vagy nem itt kene ? mer 20 kb eleg tre , es gondolom a kepek amiket bepakolsz nem 20kb osak.. kerestem mar mindenhol..

Nekem sajnos egyáltalán nincsen healt regen-em. Alapból minden karinak 1, de rajtam olyan ruha van, ami -1/mp. Szóval kereken 0 a health regen-em (lásd: kép).

Feltételezem, hogy a videókat megnézve merült fel benned a kérdés, hogy nem láttad, hogy ittam volna üvegeket, és az életem meg mégis gyorsan felment.
A válasz egyszerû. A fegyver amit használok, ad olyan képességet, hogy az okozott sebzés 10%-át életté konvertálja.

Crash sztem eleg 2 oldalt visszaolvasnod es megtudsz mindent a dps rol.
Ity: egyetertek , plague atomtap , enis eloszeretettel hasznalom minden natures karinal. mondjuk en nem valtenek fegyvert miatta , beteszem 3 asra a potionok melle , ugyis altalaban bossra rakod , ami megall a petek miatt , ugy eleg egyszeru radobni , de ki hogy csinalja.
Lesli : kosz majd megprobalom felrakni , de en amikor kepfeltoltessel probalkoztam , ott kiadja nekem a limitet , a sajat galeriat meg nemlatom , hogy hol erhetnem el , de lehet csak vak vagyok:o

neked hogy a fenébe ilyen magas a heal-t regeneréciód???

üdv mindenkinek újra
kicsit távol voltam mostanában és a game-el se toltam annyit de majd most ...
nézegett a topicot de vhogy este féltizenkettökor nem volt kedvem olvasgani igy csak a képeket néztem végig amikett szépen beraktatok😄 és mit látok DPS 8 meg 9000 hogy a fas*ba lehet ennyi a DPS vki világositson fel legyenszives mer szerintem kurva sok dologról lemarattam

ja és ha vmi más is történt vmi érdekes az utobbi pár napba (hétbe..max 1) akkor azt megköszönném ha valaki elmondaná

UI:többet nem hagyok ki egy napot se mert már rám szóltak az istenek az olimpuszról h ne az ivássaé törödjek vagy mittomén😄 mert a titánok nem férnek a börükbe és lekéne vkinek verni öket mondjuk kicsit ittasan lehet nem fog ez sikerülni<#zavart2><#hamm>de majd megprobajjuk xD huh de szar lett avége ][_, ([ ] ][_,

Ó értem, ebben az esetben már világos minden...
Nem tudtam, hogy ez így van, elnézést. Nem is igazán értettem, hogy miért nem enged választani ezek között. Azt hittem, hogy az idõ múlását lehet(ne) változtatni, mint pl. a CIV-ben, de ezek szerint ezek nehézségi szintek.
Kösz a segítséget! Azóta utána néztem, tehettem volna elõbb is.
Kösz mág egyszer!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

Az egyiptomi és ázsiai kavarás abból fakad, hogy a játékban 3 nehézségi fokozat van. Te most normálon játszol ha minden igaz. Ha azt végigvitted, akkor kezdheted megint, de már nehezebb fokozaton. Ott esni fognak jobb cuccok. Aztán meg a legnehezebb fokozaton ismét újrakezded az egészet, és ott jönnek majd az igazán tápos cuccok. (Normal, Epic, Legendary a három fokozat)

Leslieee
Nemtom ki nem vágja, elõször normalon mész végig az összes pályán, aztán epicen, aztán legendaryn.

Vazze én is találtam ilyen karvédõt, tök ugyanez a style csak nekem is csak 2 all skilles és szintén a medúzák dobták.

Dudi, egyszerûen töltsd fel a gelribe, simán felenged 10mb minimum. Aztán beírod a kép forrássához h wwww.sg.hu/galeria/X.jpg és itt is van.

Az meg a másik h alap h csak a hülye piercinget lehet meghúzni ennyire, sima fizikai fegyverrel épphogycsak a 4k-t értem el eddig skillek nélkül, de állítom többet ér 😊

Talán még annyit lehet hozzáfûzni, hogy a Plague magasabbik passivja mindenképp legyen maxos. (mondjuk nekem egész plague végig maxos, mert már nincs hova tenni a pontokat). Azt szoktam rátenni bossokra is, mert -49%-ot még lehúz a resistekbõl, szóval nem gyenge segítség az sem a ternion mellé. Videon is látszik hogy használom, csak elég gyorsan váltom át a másik kézben lévõ fegyvert, (mert úgy könnyebb cálrakasztolni) így nem biztos, hogy mindenhol észrevenni.