23078
-
Shorlex #9286 Dudo, ne szórakozzál egy visszatérővel. :D
Ennek a gyereknek ugyanis ez a spirit ág a mániája, szerintem nincs is olyan karija aminek az egyik ága nem ez :DDDDD
Sztem attól függ mit szeretnél. Ha pl. íjászt, erőset és durvát akkor brigand, ha biztonságos íjászt akkor a nature (refresh elfejeteni, szétbaszták, oak jó de sokkal kevesebb életet ad, de épp a plague-t nem soroltad, ami ott a legfontosabb, még talán study-t is pótolja ha nincs elég skill), ha meele-t akkor slayer, de lehet meele brigand is, szóval sztem nincs olyan hogy rossz kari, vagy gyenge, csak olyan van, hogy nincs jó cuccod és szarul építesz, vagy ilyesmi. Minden kari jó, mindegyikel valami miatt egy élmény menni, kinek mi jön be a stílusához, de sztem nem tudsz olyan rosszul választani, hogy az ne érje meg. -
Shorlex #9285 Figyelj, telepíted a gamát, és utána azonnal peccselsz. lehetőleg 101-es verzióról, de ha nem megy akkor akár több lépésben. A GCW honlapja pedig hihetetlen meglepő módon:
www.gamecopyworld.com
Sosem gondoltad volna... :D -
Attól függ, hogy íjjász vagy dárdász akarsz lenni :)
-
dudovec #9283 hunting melle 1.20 ban szerintem spiritet:) -
illetve a 1.15-höz keresek -
Közbe rájöttem h ez mind a crack miatt volt és akkor most kereshetek v 1.11-es cracket -
Ez nem igaz. Letöltöttem egy 1.01-ről 1.11-re -t, egy 1.01-ről 1.15-re -t, ezeknél az a hibaüzenet h 1.01-es verzió kéne, de ami a gépen van az ISMERETLEN. Megnyítom a játékot megnézem a jobb alsó sarokba verzió szám: 1.01 Mégis mitévő legyek?
-
thx, má csak a gamecopyworld-ös linket kellene megadod, mer beírtam a keresőbe talált oldalnyi fájleírást de egyetse láttam ami nekem kéne -
virs lee #9278 Hunting mellé mit érdemes beválasztani? Bármit lehet nyilván, de melyiknek van a legtöbb értelme? Nature (oak + refresh + heal) vagy Earth-ben (core dweller + fire enchant) gondolkodom (vagy esetleg más?), de utoljára 1.08-ban követtem a témát, most meg 1.20 van, a sok variálás után most épp mi a valóban használható? -
dudovec #9277 hahaha.DD
van egy 15 os sorcererem... eleg funos kari.. majd valamikor tolhatjuk , csak rakj fel melle 1 karit.. bar most megin heroes5 ozok:) -
Shorlex #9276 www.mouse.hu/titanquest, ezt az oldalt azért érdemes nézegetni, van rajta egy-két hasznos info.
Vagy ha hivatalosat akarsz, akkor:
IGN Honlapja -
Találtam kb 1000 olyan oldalt ahol bevan linkelve, de az megin linkelve, megin szal má a 3. oldalon járok de még ott se lehet letölteni. -
Sehonnan se tudom letölteni a 1.20 patcht. Pls linkeld be nekem!
-
Shorlex #9273 Dudo, egy ilyen őscsíternek mint amilyen köztudomásúan én vagyok, ez a néhány kis cucc átadása nem minősül non-pure karinak, így a zolika style az talán nálam fogalmilag nem ios létezik, nálam a skála itt kezdődik, a zolika stíle az nálam már mínuszban van, amolyan platóni idea, amit sosem fogok elérni :DDDDD
Veled is kezdenék szívesen karit, de totál előről, méghozzá nem fogod elhinni, hogy tőlem meg nem szokott módon mit, de azt mondtad, letészed a lantot, úgyhogy... -
dudovec #9272 total pure = zolika style
ha adsz neki egy 25 os swordot akar.. az mar akkkor nem pure;D
amugy boldog karacsonyt mindenkinek! -
Shorlex #9271 Romoto, mikor leszel?
Csak azért kérdezem mert egyszer valamikor nem lenne kedved indítani egy karit 120ban, totál pure?
Én is max mínusz req-es cuccokat adok neki, meg fehér fegyót, aztán kész. Vagy felőlem azt is lehet hogy átteszem a halhatatlan slayert 120ba és örömködünk kicsit vele. Ha vége a karácsonyi mizáriának írd meg mikor érsz rá. Üdv!! -
Csatlakozom a jókívánságokhoz :) -
Shorlex #9269 Krácsonyra jótanács:
nem tom ilyen peccset használsz de töltsd le a gamecopyworoldről a peccsednem megfelelő fixed exe-t.
108ban még így is ki fog lépni, de max napi egyszer, az 120as nekem három hónapja egyszer sem lépett ki.
egyébként pedig
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!! -
PLS HELP! -
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! -
dudovec #9266 shorlex megin kezudtel karit? megvarhattal volna:o -
Shorlex #9265 Sikerült új rekordot dönteni. Több ilyen nem lesz.
Ez a 4 óra alatti normal megteszi. :D -
Egyébként mi lett a faq-kal? mer nekem fél óra játék után kilép és nem tom mi lehet a gond -
KH #9263 hah, itt van magyarul is
-
dudovec #9262 Njeroe: szerintem a vault nem csit.. mivel a kiegbe mar bele lesz epitve a karakterek kozti pakolas... meg azert mert multiplayeres lehetoseggel elve ezt ugyanugy megtudnad csialni.. marmint a cuccolast. -
dudovec #9261 incrased the effectiveness of Freezing Blast..
LoL.. 1.08 ban is egeszfaszan megallitod a boss skilljet,, reakcio ido kell , meg egy 200 koruli cast eleg , hogy idoben kozbe tudj lepni..:D -
amúgy kiegig én elbúcsúzom, átnyergeltem gothic3-ra, bugos mint állat de nagyon bejön. addigis éljenek az íjászok és boldog karácsonyt mindenkinek! -
TQ 1.20 details -
Shorlex #9258 Emberek, kérdés: van valakinek olyan trickery fegyója amiben legalább 15% van az alábbiakból: dodge/avoid projectiles.
Szóvalé nem emlékszem hogy a trickery mit ad (dodge/avoid) azért kérdezem így, mert nekem dodge kéne 15%-os, és akkor össze tudnék kaparni egy 100% dodge attack 100% avoid projectile karit.
Na most, bár fene tudja hogy van ez, asszem az ilyen fújások talán projectile-ok. Ugyanis direkt kipróbáltam, álltam sokáig egy ilyen orthus előtt és néztem hogyan hat rám a tüze. Ugye nekem ezzel a slay-el van majdnem 100% dodge attack (bossokra felveszem a 100at, de orthusnál nem volt) és olyan 70% körül avoid projectile. És bizony azt vettem észre hogy a fújás mintha projectile-nak minősülne, ugyanis pont ilyen 3-ból 1szer fújt rám, 2szer nem, azaz azonos rátával mint amennyi az avoid projectile értékem. Ergo, lehet hogy a fújás projectile??? Mert ha az, akkor megpróbálnék összehozni egy 100-100-as próbakarit egy trickery fegyóval és akkor lesz jó kis új videjó, immáron nem megyek el a fújás elől :D -
virs lee #9257 Kedvet kaptam újra a TQ-hoz, de most 1.20-al. Kérdés: vazsik terén (druida, elementarist) mi változott? Lett vmelyik spell erősebb / gyengébb, stb? -
mellesleg tq max féléves játék.
ja és a normal/epic zöld cuccokat meg tedd el bátran, kezdő kariknak tökéletes lesz. -
nemá 60€ az mi? 10990-ért simán van pl. galaxisneten is, amúgy használtan meg 6-8 ezer.
kieg magában foglalja majd nyilván 1.20-at illetve a következő "peccset", úgyhogy 1.08-nak a megjelenés pillanatában lőttek... -
Njeroe #9254 Ami engem nagyon megzavart, hogy akkor ezek szerint felesleges őrigetnem az 120-as normálon és epicen kapott kék és zöld cuccokat, mert mire elérem azt a levelt, hogy felvehessem őket, már rég jobbat tudok neki hozni legendről... amúgy kíváncsi vagyok, hogy a kiegészítőt lehet-e majd játszani 108-cal, vagy csak 120-szal... -
Njeroe #9253 Gondoltam meglepem magam és a készítőket karácsonyra egy eredetivel, de a 60 eu.-t egy kicsit sokallom több mint egy éves játékért..hmm -
Kifogástalan ítélet... :D -
haggymááá :)
amúgy vault-ot eleinte nem akartam használni énsem, de baromság volt. egyszerűen ezt a szükséges funkcót (még a relicelt itemek szétszedését is) kihagyták a játékból. kiegben jön is, ez mutatja, hogy tudják mennyire kell egy ilyen játékban a minél nagyobb stash. -
Miért?, hisz ez a titan runra kell csak, így újra értelmet nyer a stormosoknál 1.20 alatt is ez a termin.... :) -
Kérdezd meg a Fecskét, ő nálunk a csít bíró... :D -
Shorlex #9248 LOL, tetszik.
Próbáld ki Manticore-ral is!!! :D -
Njeroe #9247 LOL, én csak azon dilemmázom itt, hogy a vault most csít vagy nem? Gondolom már kiveséztétek a témát, most nincs kedvem visszaolvasni...