• huntersec
    No, lejjeb már írtam a problémámról, azóta próbálkoztam mindennel, amit mondtatok, eredmény semmi. Ha tud vki segítsen, írom, mi a gondom. Nos, először is a TG Defiler-rel nem bírok, ugye felismeri a játék verzióját az elején. Na most egészen az 1.15-ig fel is ismeri, így sikerült is patch-elni a "corrupt" karakkterem. Legalábbis kiírta, hogy succesful. Aztán felpeccseltem 1.20-ra. Na, és az istenért sem ismeri fel az 1.20-at a Defiler, legújabb van, és a readme-ben direkt ott van, hogy támogatja az 1.20-at is. Na, akkor mi a bánat a hiba??? Természetesen ugyanúgy kifagy a játék. Gondoltam arra is, biztos géphiba, elkezdtem egy tök új karaktert az elejéről. Félórát nyomtam, semmi fagyás. Volt egy korábbi, régi karakterem is, próbáltam átpakolni a mostani kari cuccait, sikerült is, persze az is kifagyott.
    Most már tényleg kész vagyok... Még azt is bevállalnám, hogy újra kezdem az egészet, de ha megint lefagy mondjuk 1 hónap múlva, amikor tegyük fel, 50-es szintű lesz, és ugyanide jutok, akkor ennek sse lesz értelme. Mondja már el nekem valaki, hogy van-e olyan módszer, hogy ne kelljen semmi vault, semmi defiler, hanem mondjuk manuálisan xy file-okat le kell menteni, aztán visszamásolni, ha gond van. Pl a Diablóban is így volt. Elég a SaveData mappát elmenteni csak?