• dudovec
    Megmondom oszinten en nemlatom ertelmet nagy tq oldal keszitesenek, mert nincs akkora scéna hogy ezzel erdemes lenne veszodni , es sztem nemis fog bovulni.. bocsi , kicsit pesszimistan hangzik , de en igy gondolom..
    Kispocok oldalat reg latogattam, meg nem is olvastam bele tuzetesebben..

Valaki megkeresett msg ben, meg nyaron, hogy csinalna tq oldalt , es segitenek e, annyit mondtam , hogy karakter buildeket, reszletes leirassal csinalnek... De utolag belegondolva az a baj, hogy ahhoz a megfelelo szerko is fontos lenne, merthat ki a franc csinalna intant lethalos warlockot, ha nincs hozza felszereles.. ergo kezdok szamara nembiztos, hogy tul hasznos lenne, aki megmar eljutott oda, hogy megvan midnen cucca amik kellenenek az ilyen karikhoz, azmeg kitalalja magatol is , hogy mit kene, merthat lassuk be , nem egy olyan nagy ordongosseg...:) Persze, lehet latnam ertelmet , hogy irjak oldalakat kari epitesrol , meg egyeb strategiarol , ha mondjuk nem 10-15 ember jarna ide max, (kispocok oldalanak nemtom mennyi a latogatotsaga) , hanem ez a szam 100 korul lenne mondjuk... Meghat, ugy emlexem , hogy kapott az a magyar tq oldal uj designt , stb.. ergo , lehet boven eleg lenne oda irni az infokat meg azt az oldalt tovabbfejleszteni, biztos Kispocok is orulne 1-2 'cikk'-nek , csakhat en ugy erzem , hogy igazan nincs ra igeny sajna...