Shorlex#9114
dudo, nem csít kérdése, hisz te is tudod... :D
Amúgy elég érdekesek ezek a custom mapek.
Van egy pl. amiben bemész valahova, ott vár egy emberke, beszélsz vele, mire elvisz egy "hall"-ba, ot meg kell küzdened ezzel-azzal ha nyersz, visszamész és ott a következő, stb. Ami a csítet illeti: pl. az egyik ilyen a küldi teljesítése után ad egy gyűrűt, ami grants skill: total életfeltöltés nrg cost nélkül... asszem ilyenre nincs lehetőség a játékban :D na pl. egy lvl 50es championnal bemegyek a fire hallba, ott dwellereket kell kinyírni, meg is teszem, megyek tovább, a következőben két óriási minotaur lord van, egy ütéssel gyaknak (persze hogy meghaltam egyszer) és hozzájuk sem lehet érni. na mondom itt valami turpisság van mert így sosem fogok végezni, erre látom hogy ott van a földön egy pajsz, ami grants skill: minotaur control :DDD igaz nem működik :D na pl. a binderrel valamiért már a dwellereken sem jutottam túl. ha nem vagyok colossus, ötször akkorát csesznek rám mint a champ-re (ugye full dexes binder, defensive ability-val...) és nem tudok vele túljutni a dwellereken. outsider hozzájuk sem és, egy ütéssel lekapják :D
Na egyszer multizunk custom map-en, és ott csítelj a spirit kasztoddal ha tudsz :DDD