-
Shorlex #9113 szunyika, az a helyzet, hogy szerintem külön oldalra így effektíve nincs igény, már olyan színvonal mellett ami hazánkban megszokott. Ott van pl. a kispocok-féle oldal és tényleg nagyon jó és sok hasznos info van rajta - de szerintem ők sem sértődnek meg ha azt mondom hogy egy nagyon rövid ideig. ez persze nem az ő hibájuk, mert mondom az oldal egész jó, csak hát alig van rajta olyan info, ami egy nem pure kezdőnek hasznos.
Ha olyan oldalt szeretnél ami mindenkinek jó és tényleg fullos és minden rajta van, akkor annak az alábbiakat kellene tartalmazni, lehetőleg mindent magyar fordításban, de angolul is:
- magában kellene foglalni a titancalc-ot, de mind 120 előtti, mind 120as állapotban
- a gamebanshee adatbázisát a cuccokról, relicecről szintén két verzióban, a relic bonuszok PONTOS leírását
- letölthető dolgoknak kellene lenni, amelyek legalább hetente, de télleg max havonta frissülnek, úgy mint peccsek, demo kedvcsináláshoz akinek még nincs, képek, screenshotok, youtube szerű videófeltöltési lehetőségek, CUSTOM MAP-ek, modok, vault, stb, szóval minden ami az ign-nen van csak még annál is több
- naná hogy kéne KATEGORIZÁLT fórumlehetőség, fórumozók állandó leírásai, akár szavazás alapján az egyes karik építési lehetőségeiről hogy a kezdők (akik nmagyon jó hogy jönnek mert színesítik a társaságot csak hajlamosak nem olvasni) ne tegyenek fel "felesleges" kérdéseket, persze ez is 120 szerint megosztva
- kéne egy cucc cserebere lehetőség, nemcsak junikoknak, hanem akár zöldeknek, vagy ne adj isten sárgáknak de még fehéreknek is. lehetne ez akár egy vaultcsere multi helyett pont a purblind áltral felvetett dolgok miatt, vagy bármi más de tudom hogy ezt szinte lehetetlen megoldani technikailag. Ebben kellene az hogy mire van igény, vagy olyan hogy mi az ami van valakinek és kivel mire cseréli, stb. (van ilyen oldal is, asszem az ign része, de egyben az eddigiekkel...)
- multiplayer dolgok hamachira is és netre is, de nemcsak szobaszámok, meg kódok hanem mindenféle más is: ki mikor ér általában rá, külön minifórum ahol télleg csak erről van szó, másfajta hozzászólás nincs csak hogy épp ki van online, ki mikor lesz, csapatok, stb.
Szóval, ha csinálsz egy olyan oldalt amiben ezek MIND benne vannak, és még remélem ezután a hozzászólás után más is hozzáteszi a magéát, hogy mi még, akkor az egy olyan oldal lesz, ami látogatott, azt garantálom, ellenkező esetben nincs értelme és egyszerűbb felvenni pár linket a kedvencek közé meg egy kicsit angolul tudni. egyelőre ezt csinálja mindenki.
De ha mégis megcsinálod, ígérem én leszek az egyik első aki támogatni fogja az oldal készítését és fenntartását. :DDD