Ja és érdekes hogy pl. a szerver nevek közt tök sok van a különböző nációkat toborzókból (a németek a legtuskóbbak persze, csak a hent semmi szöveg...volt egy fasz aki kétkezes bunkós defenderrel nyomult, hát az a többieket mindig basztatta, hogy egy kupacban nyomuljon, meg persze mindig ő volt az első a vezérfonal szerepét vitte... na most a végén Szifon legyakása után felmartam a droppot Truncheon of Malice képében,...:)(a markoláshoz jó idegzet és reflex, kell...külön élvezet) ..:) a hoppon maradt faszi rimánkodni kezdett hogy passzoljam le neki, megmutattam a többieknek és odaadtam neki, ezután mindenkit lebaszott hogy milyen köcsög és kilépett a gaméból, na ilyenek a német gamerek...naszóval a nációs szervernevek közt van sok orosz, lengyel, holland,spanyol... még japcsi is 2500 pinggel :) de magyar csak akkor, ha az a 5 ember gyakál akik már az elejétől fogva nyomták és már azok is csak mutatóban... és hát ez szerintem minden vonatkozásában lohasztó adat....úgy-hogy tessék beszerezni a gamét...úgy is itt a karácsony :)