Shorlex#8895
kipróbáltam a necro thane-t...
fúj...
nem jó
-80% nrg costom van, 100%recharge. van egy lvl 3as covenantom itemből, ha benyomom 50 feleti nrg regen, szóval soha az életbe nem fogy ki, akármit akármennyit castolok.
állok egy helyben semmi mást nem csinálok mint shiftet nyomom, bal klikken rajta ujjam folyamatosan, az ellen meg sem mozdul, ancik írtják őket.
DE ami a lényeg: lassan, nagyon lassan!!!!!!!!!! nem jók az ancik sajnos azt kell mondjam.
kivégzőnek kis paraszt szörnyik ellen OK, de amúgy nyet. skorpiókirály először majdnem megevett de aztán alkalmaztam annak a lámának a módszerét a youtube-on: beküldöd a wispet, ráuszul (megjegyzem 5-ikre nagyon nehezen) utána nekem csak squall instant, horn instant, ancik. de nagyon lassan megy, borzasztóan lassan. manticore ugyan nem ölt meg de az élete egy tapottat sem megy lejjebb a horntól, anciktól alig még akkor is ha rádobom a 8as passzívú 37%ot minden resistről ELVILEG levevő squallt. legalább 4× kellett mantinál kihasználni a teritórium elvet :D
changani palotában még rosszabb volt: ugyan hat rájuk a stun de ancik olyan lassúak mint azelőtt sem... jó igaz nem tok nekik besegíteni ott a heath reduction-el.
szóval ha necro akkor nem lehet kihagyni a spirit ágat a két bika pet miatt de nem lehet kihagyni a warfare ágat sem a horn miatt (még ha a kydoimos adja is, akkor sincs hozzá passzív)
úgyhogy nem csinálok necrot, dudo me nem utánozlak... :D