Shorlex: nemtudom:D tulsokat oltodsz ezeken a vitality dmg resisteken... life leech h mennyit tud beloled gyogyulni az eletszivo demon pl, a vitality damage meg amit sand wraithek utnek meg a telkin pl.. legalabbis szerintem.. az egy dolog , hogy egyben irja ki oket a resist tablan, de nyilvan ha csak lifeleech resistes cuccal vagy tele, akkor ugyanugy fog sebezni a sand wraith , ha a tamadasa vitality damagenek minosul, vagy health reductiont csinal, mert azis vitality damagenek szamit.
Egyebkent epp most neztem meg egy bonecharmert... ugyanaz a szerko, csak nem dual wield ugye, hanem korybantes shield.. ezzel nemsikerult elerni a 10k avaraget, de legend act1 ben sturdyval repkedtek a 30-35 ezres pofonok a szatirokra , sima attacckal... jott a vaddiszno, 100 at utottem ra, raraktam a studyt, akkor 5000 et, es elrepult.. lifeja ennek is csak 2000, es sokat kell inni, a covenant , meg az attack damage converted to health hianya miatt... 42k volt a legtobb amit bevittem ezzel.. es shield + ilyen magas dexel , azert eleg jol birta a strapat, foleg hogy maxos deathchill + lich meg outsider.. de akarhogy is nezzuk a binder tunik a legerosebbnek :) szal maxold ki shorlex!