23078
-
dudovec #8886 Fecske az a leg1xubb ha kiprobalod, bar viccesnek talalnam ha beleraknad 1 ringbe, es akkor eltunne rola v valami.. -
meeeg...
amúgy két dolog:
elébb beléptem 1.20 alatt játékba, és a régi verzsönös code of hamurabbi incarn-ban még benne figyel a -8% recharge. akkor mi a helyzet? ez a szar nem konvertál és elvileg ez még használható?
nincs valakinek jobb statos tracker cucc vagy apollos will mint a galériámban lévők? hehe, adok érte bármiket, nem dupiba kéne :) -
Vercetti és Istencsászár?
a pach és a karirehab. miatt itt keresgéljetek http://www.mouse.hu/titanquest/
(a Vault így is kötelező...) -
Vercetti 1 #8883 Van a játékhoz patch? Ha igen akkor adja meg vki a linket.Köszönöm előre is. -
Zsirfecske valszeg ugyanazért preferálja a mandrake-t, amiért én az assánál fogom: az "oxigén" miatt... -
dudovec #8881 romoto:DDDD -
Úgye hogy megérte kiböjtölni azt a huntert? :) -
Szerintem vágom a humort...:) a TQVault progit a google n keresd, szedd le, használd azaz abból inditsd el a gamét -
:I A mondat első részét magyarul leírnád?, a második pedig nem nagyon megy, bárhogy másoltam raktam be a régit nem látja... ( bocsi, nem sértésnek, hanem humoros jellegnek szántam^^ ) -
Az enyimé nem lethalos csak simán tempo-s :D
Ozoray (Schenker) Zoltán
A modern magyar kardvívás
1958. Sport
„A név olasz eredetű, magyarul időt jelent. Vívóvonatkozásban a tempó egész rövid, pillanattal vagy annak töredékével egyenlő úgyszólván időpontnak nevezhető idő. Ez az időpont akkor érkezik el az egyik vívószámára, amikor a másik cselekvésében részben vagy egészben akadályozva van.
Az ilyen úgynevezett alkalmas pillanat kihasználására azért van szükségünk, mert egyenlő képességű ellenfelet feltételezve, az a vívó kerekedik a másik fölé, aki nemcsak gyorsan, szabatosan, technikailag helyesen hajtja végre az akcióit, hanem olyan időpontokban, amikor az ellenfélnél a tehetetlenségi pillanat beáll.
Ilyen alkalmas pillanat előállhat, ha az ellenfél meggondolatlan, céltudatlan penge- vagy lábmozdulatot végez, vagy figyelme, felkészültsége kihagy. Például: ha valamilyen terv kiszövésével foglalkozik, ha a mérkőzés ránézve hátrányos állása miatt levertség vesz rajta erőt.
Továbbá, ha az ellenfél akcióinak helytelen végrehajtásával sebezhető pontot nyit magán.
Az ilyen módon előálló alkalmas pillanatot, illetve annak kihasználását akcióink eredményes végrehajtására, nevezzük tempó-nak. A tempóba végzett támadást tempótámadás-nak, jó, magyaros kifejezéssel rajtaütés-nek nevezzük.
A tempóba végzett akciók eredményességének az a magyarázata, hogy az, aki nem figyeli feszült összpontosítással az ellenfelet, és nincs felkészülve a cselekvésre, azt meglepetésszerűen éri az ellenfél támadása, s míg elvontságából felocsudik, már annyi időt veszít, hogy a védekezésével elkésik. A vívónak azt a pillanatát, amikor képtelen az azonnali cselekvésre, tehetetlenségi pillanatnak nevezzük.” -
összes felsorolt skill megy bowwal, de sztem calculated strike helyett hunter marksmanship a nyerő a hihetetlen jó passzívjai miatt. envenom weapon pedig magasabb szinteken nélkülözhetetlen, de csak és kizárólag a mandrake miatt, ami nélkül nincs esély briganddal.
enyim ittvan mutatóba (ha beteszi):
Istencsászár: biztos jó helyre másoltad? úgyértem My Documents\My Games\Titan Quest és ott van a SaveData stb folder. csak mert én néztem már el. amúgy ha igen, akkor próbáld a TQVault-tal indítani, hátha. 1.20 alatt is látnia kell a régi mentést. -
indítsd el a gamét a Vaultból és akkor meglessz, ha nem akkor töröld az utolsó karis chr. filét és az utolsó előttivel menni fog...üdv kockazukker -
dudovec #8874 most utottem be normalon egy 120 ezres lethalt:D bar ha talalok egy mastery shrinet...:)) -
nekem megvan ha lila csak kell valami cím... -
Hát hamár megvan ki állja meg, hogy ki ne próbálja? :) a great damage nincs spirázva a "sakktáblán" kívül, kipréselhettem volna többet is más szerelésben :)még az sem biztos hogy ezzel a konfiggal nem lenne több ugyanis 5 percig használtam :) -
Na, kocka titánosok, semmi 5let? :) -
dudovec #8870 Romoto: kosz:D
Shorlex: nemtudom:D tulsokat oltodsz ezeken a vitality dmg resisteken... life leech h mennyit tud beloled gyogyulni az eletszivo demon pl, a vitality damage meg amit sand wraithek utnek meg a telkin pl.. legalabbis szerintem.. az egy dolog , hogy egyben irja ki oket a resist tablan, de nyilvan ha csak lifeleech resistes cuccal vagy tele, akkor ugyanugy fog sebezni a sand wraith , ha a tamadasa vitality damagenek minosul, vagy health reductiont csinal, mert azis vitality damagenek szamit.
Egyebkent epp most neztem meg egy bonecharmert... ugyanaz a szerko, csak nem dual wield ugye, hanem korybantes shield.. ezzel nemsikerult elerni a 10k avaraget, de legend act1 ben sturdyval repkedtek a 30-35 ezres pofonok a szatirokra , sima attacckal... jott a vaddiszno, 100 at utottem ra, raraktam a studyt, akkor 5000 et, es elrepult.. lifeja ennek is csak 2000, es sokat kell inni, a covenant , meg az attack damage converted to health hianya miatt... 42k volt a legtobb amit bevittem ezzel.. es shield + ilyen magas dexel , azert eleg jol birta a strapat, foleg hogy maxos deathchill + lich meg outsider.. de akarhogy is nezzuk a binder tunik a legerosebbnek :) szal maxold ki shorlex! -
Shorlex #8869 Nins valakinek olyan hogy feng xao"s meditation robes??? Please kéne... -
Shorlex #8868 Dudo valahol láttam olyat hogy:
X% vitality resistance
Y% life leech resistance
Ergo a kettő nem ugyanaz, látod mondtam hogy valami nem stimmel.
Na viszont akkor ezek hogyan jelentkeznek secondary statban? mert ha mindkettő ugyanabba tartozik és mindjuk kiír a gép X+Y-t akkor sem lehet benne biztos hogy nekem mondjuk a sandwraith-ok ellen van X+Y resistancem, csak X vagy Y amelyikre gyúrnak???
Asszem egy armorban volt ilyen, majd megtalálom újra. -
Shorlex #8867 Romoto megnéztem ezt a fake kardot... hát egyrészről mintha valaki az mondta volna hogy neki megvan de nem használja... :D
másrészről csináltam egy fake próbacorsairt olyan cuccok hiányoztak róla mint az achilles, athena, conqueror, ares helm és ezzel együtt 40000 volt a greatest damage dealt.
Ennek fényében egy 2000res fegyó kicsit enyhén szólva gyengusznak tűnik, amikor ezekkel amiket mondtam meglenne a 60000 egy "becsületes" corsának is. :D -
Ahogy ismerlek (ez respektszerű) tuti kihozol majd valami "extrát" a dream kasztból is majd...:) -
Ja sokkal hitelesebb lenne a nyáj mellé pár pásztorkutya...:D -
dudovec #8864 Romoto: amugy lehetne tobb , champal lehetne, 3 farkas + nymph + 9 warrior, de nemlennenek olyan erosek sztem, mint igy , hogy covenant van alattuk , meg hat lassuk be , lich+outsidernek tobb hasznat veszem 1 bossnal , mint 3 farkasnak meg 1 nymphnek... Mindenesetre nagy poen lenne, amikor act1 telkin ramkuldene oket legenden:DD mondjuk megnyomnek gyorsan 4 gombot, es kapnek friss petet, mind control nelkul... -
A második mondat ok spear-ral, a negyedik nem ok az evenomon,streng és dex en kívül bow-al, olvass bele a spellekbe mégegyszer... -
dudovec #8862 :DDDD lol , amugy kosz;D
Greenpeace: ezek kozul csak az envenom es az open wound hat ...
Calculatednek meg a blade honingnak penge van landzsa kell, akarcsak a lethal strikenak... mellesleg ha ijaszkodsz ugyis a marksmanship es passivejait hasznalod, magyarul csak a blade honingnak tudnad hasznat venni ha mukodne vele, de ha mukodne akkor telleg kurvadurva lenne:D
Szal marad az envenom, abbol fogleg a mandrake es a lassitas + anatomy, bar bleeding damage hijan feleslegesnek erzem az anatomyt. -
Hát ha már ekkora nyájad van kijár a pásztori hivatás :) a hades kondás bot a war horn meg a furulya...és lehet terelgetni :D...de különben ez idáig a legszebb anomália a gaméban, gratula :) -
Ezek érdekelnének:
Calculated strike, lucky hit, open wound, lethal strike, mortal wound, envenom weapon és a rá eső passzívok
Köszi előre is.
Ha műxenek ezek a Hunter íjjával, akkor szvsz brutális karit lehet felépíteni, pláne, hogy a kaszt a strenght dex és healthet növeli! -
dudovec #8859 attolfugg meik... blade honing pl rohadtul nem... mandrake meg anatomy meg ienek hatnak, de mas nemnagyon.. -
Rogue skilljei ugye ijra is hatnak, nem csak közelharci fegyverekre? Mert ha igen, akkor sztem Brigandot csinálok. -
dudovec #8857 5 bol 9...
Igyis ugyis instanter vagyok, szoval 1.08 ban.. vestment of overlord +2 skill es afro amu +2 skill az mar 4, es erre jon a zaszlo ami meg +1.. igy mar kijon az 5+ skill , level 6 tol mar 4 a summon limit az ancestraloknal.. ez eddig oke.. na most az idezo skill nalam maxolva van.. abbol idezek 5 t.. Es sikerult tegnap rajonni arra, hogy ha felrakok neki egy hades scepert, ami grant skill: ancestral horn, akkor az kulon spellnek szamit, igaz csak lvl 1 es , de +5 skillel mar 6 os, igy idezek azzal 4 et a weapon swappal + idezek 5 t skillbol + lich + outsider, szal 11 pet covenantal.. ugy h mindenki stunolva a hornom miatt , raadasul vegig kinnvan a zaszlo nekik..;DD -
Ez volt az első karim...és jól látod speciel a runra beöltöztem anno:) a deatchillhez meg a liche ez átvedletttem az amut+2skill meg a fegyókat +2 skill...és hát mivel akkortájt minden új volt és nem volt semmi infó, vault, fórum meg extra cucc ezért persze közelharcosra hegyeztem ki (előszőr a warfare t fejlesztgettem) a spiritnél meg a peteket meg a deatchillt maxoltam...ezzel a karival nem is nyomom már régóta... amúgy az 5 ből hogy lessz 7? -
dudovec #8855 Nemkell magyarazkodni:D Bezuztak;DD najo nem , gondolom nehez lehet.. mindenestre a szerkodat nemertem..., vagy mar csak titanrunolsz aztan csak es kizarolag arra?:D
Mindesetre sikerult ma egy ujabb felfedezest tennem, amitol a spellbreakerem megint csak erosebb, nemis kicsit:D Egyebkent 1.20 ban is mukodne a kari, igaz nem olyan hatekonyan, de ha 20% al gyengebb , meg akkoris brutal.. Foleg, hogy 5 anci helyett 9 jonne velem a lichel es az outsiderrel egyetemben:) -
ja és itt a jobb sorsra érdemes spellbreakerem az ellen száma gondolom mindent elmond és hát a kifingás száma is...( a Liche témát inspirálandó :) -
63 szintű és a behalások több mint a fele lag ból kifolyólag történt (ez viszonylag kevés ha a kari kb 45 szintet multiban lépett meg, aki multizik tudja miért :) -
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_12/2.jpg
Hát én is tettem egy próbát great damage ügyben...egy sakktáblával :D -
Azt hogy a kétkezes dmg. milyen szorzókkal operál ki vágja?, a ball kézben lévő fegyó úgy tudom meghatározó ebben a jobb kézben lévő kevésbé... ja és az ellés nem ellevés bakker! :D az előbbiekben írt fájjintos hiba... -
Hát elég nagy bugot vettem észer a gémeben (1.20). Ha kaok valamilyen kék tárgyat valahol, már 3x is eljátszotta hogy 5 percen belül kidobta mégegyszer... -
Ha nem a saját szememmel láttam volna a kétkezes karikat jól elleni (1.20 legenden is sőt Typhoon lábfején :) akkor nem kisérleteznék vele...(mondjuk egy idő után mindenki kétkezes bunkókkal rohangál...) -
dudovec #8848 Jo de azer kell a hunting: study , es call of the hunt..
Study legenden egyertelmu, a call of the hunt meg azer, mer nemlesz eleg attck speeded dual wieldezni 2 thornyval.. Mellesleg ekkora dmg vel nemlesz szukseged se bleedingre , se mandrakere , sesemmire dual wield eseten.. max a slowerre , igen a bossoknal, dehat sztem sokkal tobbet ad a hunting egy ilyen karinak, de ahogy erzed.) -
Réges régen mikor a gém megjelent elég sokat játszottam vele, elvittem egyiptomig, ahol abbahagytam 1 időre. Most ujra elővettem, hogy folytatom. Felpeccseltem, a régi kimentésemet bemásoltam a Dokumentunokba, de a gém nem ismeri fel őket... 1.2-vel nem menne a régi karim?