• zolika22222
    dudovec, végre tisztán látszik, miért is basztak ki a páholyból, az ilyen nagyképű köcsögök valóban nem is oda valók, mint te. Lövésed sem volt a játékhoz, aztán besértődtél, tisztán látszik... szerencsétlen... closed game-ben meg el tudom képzelni, milyen hamar leszopattak... LOL! De azért köszi, hogy a hsz-sod elején leírod, hogy amúgy fogalmad sincs a páholy szabályairól, meg hogy mire terjed ki, stb... de azért bőszen fikázod. Sok értelemre vall. Kisköcsög, kicsit gondolkozz, miért is maradhatott fenn a mai napig ekkora táborral az oldal, és miért is játszanak vele annyian. Esetleg mert vannak olyan emberek, akik szabályokba szedték, mit lehet, mit nem, és így rendesen lehet játszani, nem dupe, meg vault, meg 2mp Titan-nal vagiznak, mint ti... inkább az utóbbi a gyerekes, mert ugye enélkül bénák lennétek végigvinni egy karival is (nem is tudom ki idézte, hogy legend elején állandóan behalt neki... tiszta röhej, ez bénaság, nem a kari hibája). Szánalmas vagy, ahogy rázod magad, csak mert kiszívtál a Dioban, nem kell sértődöttségedben fikázni, persze mit is várhatnék ilyenektől...

Romoto: hogy én ezzel meddig és hogy akarok játszani, nem mindegy, pont ez nem tetszik nektek sem, ha beírom, ti hogy játszatok, akkor mit ugatsz bele? Jó reggelt! A Dio 3 meg 2008 elején jön, ezerszer le lett írva, kár, hogy ehhez sincs lövésetek, ja, nem tudtok angol fórumokat olvasni. sorry.
    Egyébként bekaphatja az összes nagyokos, úgyis nullák vagytok, cheat-huszárok, LOL!!!