• dudovec
    Shorlex: beirod a googleba, hogy diabló páholy.. es kiadja..
    Amugymeg, alapjaba veve talan a legregebbi es legnagyobb dios magyar oldal , nemtom azota kiterjedt e masra is, de lehet hogy a forumban kaptak helyet mas hasonlo gammak is, igazabol nemtudom.. Azt nemmondanam, hogy kő singleplayeres, mert mondom, talalkoztam onnan arcokkal battle neten is..
    Valahol jo otlet, meg nagyon regi dolog ez mar es ahogy mondod "Mert ahogy itt olvasom ez nagyon szervezett valami lehet hogy ide felvesznek valakit, kizárnak, bazz mintha jogi entitását tekintve egy köztestület lenne (ügyvédi kamara, orvosi kamara, vagy ilyesmi). szabályzat is van?"
    csakhat ezek a szabalyok nehol a röhejes kategoriat ütöttek meg, de lehet ezis valtozott valamit az utobbi par evben, de nemhiszem.. Ha jol emlexem eredetileg talan abbol indulhatott az egesz, hogy Diablo 1 ben, meg csak 'open' battle net volt, magyarul mindenki szabadon hekkelhette a karijat, mert a gep tarolta a karakter fileket, na most aki paholy tag volt, annak csak 'legit' karija lehetett, minden jellegu csitet eliteltek stb, ez egy jo dolog volt absolut sztem, csak aztan idovel picit elszalltak az alapitok sztem, es lettek olyan 'szabalyok' is, hogy jajjjj istenenm... Szigoruan elitelik a mas jatekosok jateelmenyenek rontasat... ez az alapszabalyok kozt van asszem , es talan legfontosabb is..
    Ha pl diabloban kerdezes nelkul rarakod a 'hostile' t valakire es mesz kinyirni, akkor te egy szemet kocsog vagy.. stb stb.. ha ezt partfogolod, es megprobalod masik szemszogbol megkozeliteni akkor szinten kocsog vagy:D
    Nemtom mennyit diablo2 ztel battle neten, de a 'closed' serveren ,ahol a server tarolta a karakter filejaid , elvileg semmit nemtudtal buheralni rajta.. es egy remek otlet volt.. na most ha jol emlexem , a paholy tagok nagyresze openes (a gepe tarolja a karit, es egymas kozt multiznak, avagy olyan single playeres karija van, amivel jatszhat lanon, vagy tcp/ip-n) volt, legalabbis a kezdeti idokben biztos, es persze elhiszem, hogy ott mindenki teljesen 'legit' stb mert hat ez a szabaly, de erdekesmodon a haverom aki open battle netet jatszott velem ellentetben, arrol szamolt be, hogy talan minden 20 ik openenes nem cheater , persze gondolom az a 20. ember mindig epp egy paholy tag volt:))
    En igazabol arra emlexem mar csak, hogy valami okoska feltalalta a 'maphacket' , amit tudtal closed karinal is hasznalni, arra szolgalt, hogy mutatta a teljes terkepet az aktualis jatekba valo belepes utan, illetve a kisterkep piros keresztekkel jelolte a palyan levo szornyeket, messzirol mar kiirta a 'random' bossok eppen kigeneralt tulajdonsagait, stb.. Tovabba volt egy olyan aldasos feature is benne, hogy 'chicken', ami arra szolgalt, hogy megadtal egy % -ot, es ha ez ala ment az eletet, akkor automatikusan kileptetett a jatekbol, igy sok esetben elkerulhetted azt, hogy meghalj, ami egy 'harcore' (1 eletes) karinal mit ne mondjak kurva nagy elony. Na most ez a chicken tudott meg olyat is, hogy ha valaki radrakta a 'hostile' (ellenseges mod) , akkoris azonnal kidobott a jatekbol, ezzel elkerulve azt, hogy egy masik jatekos meg tudjon olni.. Na most az erdekes az egeszben az , hogy a maphack is termeszetesen cheatnek minosult... de...
    A vegso idokben, mikor cseszettul untam a gammat, poenbol bementem magyar hardcore jatekokba, closed serveren, ahol lattam van benn egyket paholyos okoska is, es csak ugy heccbol ranyomtam mindenkire a hostilet... hat igen, volt is eredmenye, a 7 emberbol benn maradt kb 2, a tobbit azonnal kidobta a chiken, persze volt koztuk olyan paholyos is, aki par napja arrol hisztizett a forumban , hogy mekkora cheat a maphack meg a chicken , foleg hardcore kari eseten... szoval igen, ez az eleg eros 'vizet predikalok' effektus. Es persze altalnossagban mondhatok olyat is, hogy altalaban akik ezt a 'teljesen a jatekelmenyer jatszok' szoveggel vertek magukat, azok amikor multizasra kerult a sor , es figyelni kene egymasra, mert mindenkinek egy elete van a harcore karikbol adodoan..., hat rohadtul nemtudtak mitkene csinalni a 'biztos siker' erdekeben... Es persze lehet nekik megvolt a jatekelmeny, de nekem valahogy nem, amikor 3 ember jott meg velem, fel kepernyore pusmogtak mogottem mert feltettek a kis karijukat, az le volt szarva, hogy en mar majdnem 5 odjere halok le 10 percen belul mert kb nemkapok 0 segitseget se , meg mindig mire nagynehezen kiirtok egy csoportot, ramhoznak egy masikat az osszevissza rohangalassal.. De azt erdekes modon mindig tudtak, hogy a bosshoz odakell szaladni amikor jon a dropp.
    De masnap tobb oldalas karakter elemzest es leirast lattam az egyik ilyen formatol, hogy mitol is irt olyan kurvajol es biztosan a karaktere.

Persze, lehet en csak balfaszokkal talalkoztam abbol a 'kozegbol' , es a 80% normalis, bar erre nemvennek merget azokutan h rabolintanak olyan szabalyokra , amik valahol röhejesek.. es gyerekesek is.