Hát akkor becsatlakozom egy kicsit megint...:)
A colossusban úgy érzékelem mindenre adja a res.-t a (másodlagosakra nem vennék mérget)
Ha nem írja ki mire adja a slow-t akkor globálba lassít és ha kiírja hogy movement akkor is (én még nem láttam az ellennen csak az attak lassulást, ha a movement tet belassítja a kari, az együttjár az enemy attak lassulásával belassul az egész mozgása lásd pl. a hamstring hatását a warfare nál)
hát én asszem az összes karival általában a sárkik, küklopszok miatt ittam a legtöbbet, a főbossoknál persze vedeltem, kivéve a skorpióst... amúgy a nagyobb csürhék kiiktatása alatt is persze egy két deci, de ezt kirészletezni kurva sok meló lenne... :)
A changani kapu érzékeny egy külditeljesítési sorrendre, asszem, nekem többször volt zárva mint nyitva 1.20 alatt is... :)
A Liche meg az Outsider meg a Dark covenant meg a Deathchill és úgy látszik az a tény hogy az Liche sárki nem undead... de különben igazat adok a mert nincs más magyarázat, hacsak a sebzés mutatás nem szaggat :)
Én vágom a szifónos dolgot, de a meccs előtt én először elrohanok a poison meg a battle shrinek hez és ha megint rohangásznom kell akkor a két másikhoz is, azt nem vágom hogy miért hagyod ki ezeket ha már ott vagy egy köpésre, talán rövidebb lenne a tusa...