Shorlex#8742
Kérdés: mik a pontos szabályok szerintetek lejátszott game után?
Azaz: ha valakivel multizok aki még nem ment végig akkor kapok-e utána exp pontot és ha igen, miket. Questek exp pontjait kapom-e vagy csak a gyakálásét?
Aztán: most visszamentem normalra, mert kellene pár alsóbb szintű jó cucc, keresgéltem. Megnéztem mennyi az exp pontom és láss csodát - fél óra múlva is annyi volt. Utána visszamentem legendre spártától kezdtem és már összeszedtem 200k expet. Most ez azt jelenti, hogy legenden kívül ne játsszak ezzel a karival, vagy ha játszok, akkor nem kapok érte exp pontot??? Epicet még nem néztem, de az nem is érdekel, mondom, alsó szintű de jó cuccokat keresnék. (milyen vicces volt, nem bírtam megállni, normal typhon 2 ütés... khmmm)
Aztán: nyilván úgy lenne logikus hogy nem kapok semmit, de questekből néha jön ez-az az exp mellé. gondolom ilyet hogy skill pont, meg plusz health nem kapok ez így rendben is van. de pl. cuccokat igen? mert volt egy-két quest ahol szép kék cuccokat kaptam ajándékba. azt ilyenkor mindenki megkapja vagy csak aki még nem csinálta meg?
Na ha nem jutott eszembe valami, akkor ilyen és ehhez hasonló témákban aki tudja... Romoto rád számítanék. :D lvl65 a cél... :D Jó lenne imondani: lvl65 spellbinder (és ez nem fake :D)