zolika22222#8741
dudovec: ismered azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is, saját szemében a gerendát sem... Na, ez vagy te, haver. Most pont ugyanolyan okattó szöveget próbáltál bevágni, mint amilyenekről állítólag megvan a véleményed. Nézzél már tükörbe, kisöreg. És te is nagyon jól tudod, mi az elgépleés (ez pl.), és mi a butaság, csak fáj belátni. Tipikus...
Valószínű ezért is vágtak ki a páholyból, mert ott is okoskodtál, meg "szakértettél". Érdekes, én akárhányszor kértem/kérek ott segítséget, nem az van, mint itt, hogy azonnal kötözködésnek veszik (annak ellenére, hogy 4x leírtam, hogy tiszta JÓINDULATÚ a videőkra vonatkozó kérdésem.) Egyedül Shorlex értette meg, de te, taplókám, látom, most is sértve vagy. Szánlak... látom azt is, kb. 1 napig lehettél páholytag, mert a sok tízezer tag közül nyilván van ilyen, meg olyan, de hogy általánosítasz, elég meredek. Ennek a játéknak közel sem lesz akkora hatása, mint annak, szóval kíváncsi leszek mondjuk jövő nyáron ide hánya fognak írni. Maradtok 3-an, ahogy elnézem. Meg persze hót beunjátok, mint most már pár hónapja, amíg én még vígan élvezem, mert úgy játszok, ahogy akarok, ugye.
De ha ráérsz majd két act átrohanás közt a 34667. kariddal, néha csajozni is kéne, ha már ennyire megszokott és unalmas lett a játékmenet, és ennyire értesz mindenhez. Ha meg nem, igazán sajnálatra méltó vagy.