-
dudovec #8724 Zolika222 , megmondom oszinten picit gondolkodtam, hogy reagaljak e rad, de leszek olyan butus h megteszem. Lehet , hogy Shorlexnek irtad amit irtal, de enis magamra vettem, mer nem egy videot linkeltem mar be ide , ahol hasonlo dolgokat lehet latni. A masik, hogy epito jellegu hozzaszolast nemigen lattam meg itt toled, de azt meg akarod mondani masnak, hogy hogyan jatszon...(tipikus paholyos...) a masik az, hogy oszinten leszarom, hogy helyesen irok e vagy se, vagy hogy 22 ora fennlet utan, mennyit ütök melle, vagy mennyi nyelvtani hibat vetettem a mondat felepiteseben... ha lenne ugyamond lehetoseg utolag 'kikozmetikazni' az elgepelt dolgokat ezen a forumon, megtennem, de igy nemfogok utana meg1 hozzaszolast benyomni, mert latom, hogy az elozoben masfel oldalon melle utottem 30 betut.
Mellesleg, rendkivul megkonnyitetted most a dolgom, azzal, hogy elarultad , hogy paholy tag vagy, mert igy tudom , hogy ez a comment utan nemkell neked tobbet irnom, szamomra ez kb mindent megmagyaraz.
Arrol a helyrol, meg a kozegrol megvan a velemenyem (tisztelet a kivetelnek) , ahol ha irsz valami olyat ami az ott nemkivanatos, ugy ,hogy egy deka kamromkodas nincs benne , kimodorolja az okoska admin a picsaba , mert cenzuraznak mindent amivel nem ertenek egyet, meg ami serti az o jatekfelfogasukat , legyen az barmi olyan lehetoseg amit a jatek absolut legalisan , es helyesen felkinal, nembaj.. jon a cenzor es takarit, nehogy a sok artatlan baranyka aki nemlat tovabb annal az oldalnal tudja , hogy mi is a helyzet.. igen, erosen 89' elotti idokre emlekeztet, nade mind1.. evekkel ezelott toroltek az accomat onnan... es ketlem , hogy barmit is valtozott volna a helyzet.. Arra mindenesetre tisztan emlexem, hogy mindenki kurva okos volt , meg tudta mi a 'szabaly' , de egyszer amikor dio2 ben hc-ztam odavalo sracokkal , kozuk nemvolt a jatekhoz , es majdnem lehaltam parszor miattuk, ugyhogy kiis leptem.. mindesetre amikor kari epitesrol olvastam ott, jokat rohogtem, hogy kik olyan emberek osztjak az eszt akik egy egyeneset nemtudlak loni egy bowwal.
Ha teged zavar, hogy valaki aki mar beunta a jatekot egy ideje, es a maxot probalja kihozni a karakterekbol , es tisztan el a jatek adta , osszes LEGALIS lehetoseggel, es meg ezt meg is orokiti videoban, hogy mi mindent lehet, es e melle leirja az 'ertekes' tapasztalatait, akkor nemkell olvasni, de legfokepp nemkell beszolni mindaddig amig nemtudsz semmit hozza tenni... mert lehet egy kozosseg tagja vagy, aki szuperintelligens modon a legmegfelelobb szabalyrendszert keresi a legnagyobb jatekelmeny erdekeben, de azt cseszettul figyelmen kivul hagyja, hogy mindenki ugy jatszik ahogy akar... es mindenki mast keres/szeret egy jatekban.
most nyugodtan elkezhetsz anyazni, meg rakosgatni a 'kabbe's figurat' , de aszondom inkabb menjel jatszani amig ad jatekelmenyt, mert romoto mondata a kulcs: "örülsz neki amíg ki nem ismered és meg nem szokod...'"