• Shorlex
    Na ez jó kérdés lenne, ha meg tudnám nézni.
    Lehet hogy egyszer kipróbálom hogy szerzek valamit ami life leech meg vitality ellen véd, de ilyen cucc csak olyan van, ami meg másnak megy a rovására. Innentől kezdve amit romoto mondott az az igaz: van 100-ból 4-5 szörnyi aki ezt tudja, azért meg nem rakod magadra. úgyhogy nekem speciell nulla% a védelmem, nyilván ezért szívatnak ennyire, de egy tény: ahogy látod a videon is, Manticore hozzám sem, telkine sem, skorpió sem érdemben. de ha körüláll két sandwirth vagy pár tropical minion pók orientből, és azonnali hatállyal nem gyakom le, akkor vagy halott vagyok vagy azonnal el kell kezdeni futni, de szélvészgyorsan. Ugye nekem be van kapcsolva a critical damage mutatása és van olyan hogy egy pici pók 1200-t sebez resist nélkül rajtam. képzeld el, hogy kettő körüláll, netán három és hát elég gyorsan támadnak...

nekem spec sandwirth ellen nem használ a pia, ugyanis szerintem egy darab olyan 2-3000 között sebezhet egy forgásra. Na ha kettő körbeáll, ahogy korábban mondtam és elkezd pörögni és elég gyors két pörgést lezavarni egymás után, akkor ihatok én amennyit nem szégyellek, nem töltődik olyan gyorsan... marad a futkosás, elcsalogatás, akinek nincs petje, vagy az outsider. :D