• Shorlex
    figyelj mi tiszteletben tartjuk, megértem, csak nem értek vele egyet. az persze nem baj, attól még mindenki úgy játszik, ahogy gondolja. :D

Annyiban igazat adok viszont dudonak, hogy pl. ott van a trade ablak multiban. Te azt sem használod? mert ha nem akkor viszont tényleg egy csont, 100 (nem 99, hanem 100) %-ig tiszta játéklehetőséget szalasztasz el. az ugyanis még csak vaultnak sem vault (ami persze nekem ugyanúgy 100% tiszta, mert arra van). szóval való igaz, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek a karik közötti csereberét teszik lehetővé, de egyik sem csít a legkisebb mértékben sem, csak te talán ezeket sem használod pedig szerintem még a te erkölcseidbe is beleférne.

vagy mondok egy másik példát. dudo 108-ban játszik én 120-ban. tegyük fel van nekem egy darabom ami neki kell, de multizni ugye nem tudunk. hát elküldöm neki a magamét ő is a sajátját és tökéletesen ugyanott tartunk mintha multiztunk volna egyet, amire bakker a játékban menüpont van. ennyit a gyúpolásról, meg annak tisztaságáról. én azt mondom hogy egy egész picit enyhíthetnél de ha nem akarsz ám legyen, természetesen az a te dolgod, és nekünk abba a legkisebb beleszólásunk sincsen. :D peace