• zolika22222
    Shorlex: köszi a választ, és hogy normálisan írtál, nem úgy, mint ez a vakarék... A dolog csak abból jutott eszembe, hogy én tagja vagyok a Diabló páholynak is, ahol vannak un. true karakterek. Vagyis semmi vault, semmi trade, csak ahogy dudor mondta, kőkemény single játékmenet. Na, én ennek a híve vagyok, mégha mazohistának tűnik is. Így van izgulnivaló, mert nem tudod, mi lesz előre, nem tudod, mik a bossok védelmei, milyen taktikát kell ellenük alkalmazni, és ha behalok, hát újrakezdem, de tudom, mitől legalább. De mindenkitől elnézést, én akkor sem értem, mi élvezet van 3 mp alatt csukott szemmel leölni akármelyik boss-t legenden. Bár, ha belegondolok, ha olyan hangulatban vagyok, fogok egy FPS game-et, pl. Serious Sam 2, örökélet, aztán hent ezerrel, van benne valami kikapcsolodásra alkalmas érzés, valóban. De az a játék akkor max. pár óra. Ez meg más kategória, én szeretnék vele hoszzú hónapok után is játszani. De rendben, úgy látom, én vagyok csak ilyen mazohista. Csak az ilyen dudovec félék kár hogy sosem fogják felfogni, mert ugye én tiszteletben tartom, hogy ti így játszotok, akkor talán fordítva is elvárná az ember... de hát...