Shorlex#8695
ne frapsot az szar
fastcappro sokkal jobb, 100% eredmény
zolika neked meg annyit, hogy nem sértődtem meg és értem én amit kérdezel. de most kérdezek én valamit. játszok már igen régóta. játszottam 108-al és szereztem rengeteg cuccot vele. most amikor váltottam 120-ra most mit csináljak? dobjam ki a vaultomat? vagy ne használjak belőle semmit? csináljak úgy mintha tényleg ebben a pillanatban kezdtem volna a játékot? utoljára mondom el, hogy 120-ban játszok ha nem hiszed el, bazz multizzál velem, és ha te 120-ban vagy én meg nem akkor nem fog sikerülni. de fog. tovább nem győzködlek.
és tudod mit? gyári játékmenettel jutottam el idáig, nem csíteltem semmit, és nem tudom miért fake az ha felveszek egy cuccot. ha úgy tetszik, egyszerű matekkal kiszomoltam hogy milyen att pontok kellenek és a megfelelő sorrendben felvettem a cuccokat. ha odaadom neked ezeket a cuccokat, és te is ugyanannyi att pontot teszel és a skilleket is ugyanúgy használod, akkor csodák csodájára hót ugyanazt a karit kapod, nem fake, hanem mert a világ összes embere ezt kapná.
Még valami: 120-ba betették a lvl requesteket. azelőtt 108-ban ilyen nem volt, egy lvl1-es karin is lehetett legend cucc. akkor hogy a jóistenbe fakéztam vagy csaltam vagy nemtomén a karival. lvl42ig is eljutottam valahogy, nem?
hogy mia célja a videónak? semmi. szórakoztató annak aki megnézi és csak a szórakoztatás foka különböző. ha neked nem tetszett, akkor icipicit szórakoztatott, mást meg nagyon. csak megmutatom hogy mit tud egy spellbinder. fogd fel kedvcsinálónak ha úgy tetszik, vagy bemutatónak, vagy nemtomén, aki karit akar kezdeni. ez a célja. ennyi. csak egy kis fun. ugyanúgy mint az összes youtube-os felvételnek. én is szívesen nézem pl. hogy egy oracle mit tud és lehet hogy kedvet kapok hozzá általa.