dudovec#8680
Romoto: meg csak annyit , hogy a jatekot kb nyaron kezdtem el, es mar elegge untam, amikor elkezdtem az instantereim.. jottek durvak , a warlock , sage stb, de az egesznek a csucsa az a spellbreaker volt, es telleg nem arcolasbol mondom, de a legerosebb karinak tartom a jatekban azt a necrot, persze erre majd johet bar cafolat probalkozas, de nemszeretnek megin 2 oldalt gepelni, ugyhogy inkabb hidd el:) Nem probaltam ki legenden, de amikor meglattam 36on , hogy mittud , amikor meglett a recharge, kb akkor akkor hagytam abba a titanquestezest, mer ez mar annyira durva, hogy kb lehetetlen es ertelmetlen , a maximumot kerestem a jatekban es meglett :D Azota gyartogatok ien olyan poen videokat a meglevo karikbol, de az utobbi 1 honapban kb 5 orat tq ztam: elkezdtem 1 karit, de mar nincs filing:\ De a kieget majd szivesen kiprobalom , es ugy , hogy akkor rakom majd fel az 1.20 at, felteve ha fog majd marciusban meg erdekelni:D
Amugy ami a videokat, hat nemtom, nem akarom savazni mas 'munkait', de a youtubeon kb 3-4 olyan videot lattam ami latvanyos volt, ebbol kettő felcsitelt 65 os karikkal nyomta normal act1 ben kb, meg akadt talan 1-2 amiben legend titant utik soloban kozelharcossal, az tetszett.. de amikor ilyet latok, hogy 'legend typhoon without outsider!!!!' es nincs outsider de ott all mellete a lichking es igyis 6-7 masodperc mig szetlovi ternionnal meg squallal.. hat nemtom :D
Valszeg ha csupasz karit nezunk, kimaxolt masterykkel akkor az oraclenek lehet tobb intje van mint a conjuernek, bar nembiztos..(ugy emlexem ugyanazt a kapjak a mastery pontok utan) de ha megis tobb intet kapna az oracle, akkor kevesebb dexet, amit visszakell potolnod statbol ugyis egy oraclenak, ha fixcuccal tolod es hordani akarod a 150 dexes holmit.. Szoval egyezzunk ki egalban... mindesetre a Conjuerem, ami ebben a videoban csak allt es nezett, na meg castolgatott, 2350 int el rendelkezik 59 en;)