23078
  • ROMOTO
    De leginkább azért kellett ujraidézni álltalában mert elhalt a szegény pára, úgy látszik a gondoskodásom ellenére nem szívlelte a gazdit és inkább a kimúlást választotta sorozatosan... :)
  • ROMOTO
    Én meg amikor néha elfeledkeztem a kék csíkocska fixírozásáról mert azért néha az ellenre is rá kellett pislantani :) és mondjuk loholtam az olimpuszra az emelkedőn Typhoon hoz álltalában azért több idő kellett míg átváltottam és amut cseréltem oda-vissza a +4 skill miatt az idézéshez mert én balga még a maxra tolt spelljeit is + 4 skilleztem...komolyan direkt váltásban hordtam a kék baltát+1 spirit skillest meg a pajzsot+u.a. még legenden is és vettem egy +2 spirit skillt adó amut is mert lelkiismeretes gazdi voltam
  • dudovec
    Ja jottett;D en spec imadom azt a kis röpködő csontkupacot ahogy ott bohockodik korulottem, kis szinten soxor teljesen bezzoomoltam es neztem:)) sztem nemfontos ottlenni mellete, csak normal epicen, kell neki feltetlen a covenant mert ott meg keves a manaja.. es ha elis fogyna a manaja legenden, nemfogy az olyan gyorsan neki, mint amilyen gyorsan tolt az idéző spell, meg akkorse , ha csak hebe hoba kap a covenantbol.
  • ROMOTO
    Nem "szar" csak nem a dudo éteri kvalitásaival bír ha nem a fő ágban van, mert ezt írtam "a Liche kizárólag akkor erdményes" ennek értelmezése a problem....
  • ROMOTO
    Ok az alábbiakkal nem vitatkozom mert egyetértek vele, a gaméval én is csak elvétve nyomom már rég (csak multi az is), de szimplán csak azért mert a számomra érdekes karikkal végigtoltam , na meg befigyelt némi lila cucc szerzés. A multizás a plussz élmény és a haverok miatt van néha...
    A videók nagyrésze csak az exibici meg poén kedvéért készül emiatt nem zavart a csít (a hivatkozott valszeg nem az).
    És hát nem volt szándékomban túlpörgetni a témát, csak hát kinek a pap kinek a papné...
    Amúgy a fórumnak meg kifejezetten jót tett szerintem :)
  • Shorlex
    na ezzel most nem értek egyet.
    bár írtani nem írt a leghatékonyabban a lich, nekem a spellbinderben értelemszerűen a fő ág a defender (bár inkább egyenrangúak, de mégis közelharcos a lelkem, hát legyen az a főág)
    és láss csodát, mégis kurva jó néha a lich anélkül hogy spirit főágam lenne. és a covenant feldobja licht de ha nem vagyok mellette hidd el, akkor sem nagyon hal be, csak ha óriásit kap a pofájára, amit a játékban 2-3 boss tud produkálni. és azért meglepő módon csak összetesszük a hátunk néha és akkor azonnal jön a regen neki, újra lövöldöz, újra szív, de ahogy dudo mondja egyre kevesebbet. az meg hogy ott kell lenni mellette, hát persze nem rossz, de anélkül is életképes, csak még jobb ha ott vagy mellette és tápolod. Most ettől miért szar?
  • dudovec
    Romoto: meg csak annyit , hogy a jatekot kb nyaron kezdtem el, es mar elegge untam, amikor elkezdtem az instantereim.. jottek durvak , a warlock , sage stb, de az egesznek a csucsa az a spellbreaker volt, es telleg nem arcolasbol mondom, de a legerosebb karinak tartom a jatekban azt a necrot, persze erre majd johet bar cafolat probalkozas, de nemszeretnek megin 2 oldalt gepelni, ugyhogy inkabb hidd el:) Nem probaltam ki legenden, de amikor meglattam 36on , hogy mittud , amikor meglett a recharge, kb akkor akkor hagytam abba a titanquestezest, mer ez mar annyira durva, hogy kb lehetetlen es ertelmetlen , a maximumot kerestem a jatekban es meglett :D Azota gyartogatok ien olyan poen videokat a meglevo karikbol, de az utobbi 1 honapban kb 5 orat tq ztam: elkezdtem 1 karit, de mar nincs filing:\ De a kieget majd szivesen kiprobalom , es ugy , hogy akkor rakom majd fel az 1.20 at, felteve ha fog majd marciusban meg erdekelni:D

Amugy ami a videokat, hat nemtom, nem akarom savazni mas 'munkait', de a youtubeon kb 3-4 olyan videot lattam ami latvanyos volt, ebbol kettő felcsitelt 65 os karikkal nyomta normal act1 ben kb, meg akadt talan 1-2 amiben legend titant utik soloban kozelharcossal, az tetszett.. de amikor ilyet latok, hogy 'legend typhoon without outsider!!!!' es nincs outsider de ott all mellete a lichking es igyis 6-7 masodperc mig szetlovi ternionnal meg squallal.. hat nemtom :D

Valszeg ha csupasz karit nezunk, kimaxolt masterykkel akkor az oraclenek lehet tobb intje van mint a conjuernek, bar nembiztos..(ugy emlexem ugyanazt a kapjak a mastery pontok utan) de ha megis tobb intet kapna az oracle, akkor kevesebb dexet, amit visszakell potolnod statbol ugyis egy oraclenak, ha fixcuccal tolod es hordani akarod a 150 dexes holmit.. Szoval egyezzunk ki egalban... mindesetre a Conjuerem, ami ebben a videoban csak allt es nezett, na meg castolgatott, 2350 int el rendelkezik 59 en;)
  • Vercetti 1
    mostanában egyre töbször lép ki a játék azon indokkal h a windows hibát észlelt stb (az a kis ablak ahol lehet hibajelentést küleni)
    akinek volt ilyenje vagy tudja mi a baja az írjon köszi
  • ROMOTO
    A dudovec video mellett a YouTube on ez is érdekes lehet,
    Titan Quest - Level 20 Oracle (Twinked)
    nna a csíkos Pagos ból ítélve (orient telkine) nem lehet 1.20 as a gamé.
    Az oracle karinál nem lehet gond az int-energy szint, de itt is tipikusan olyan csirke a Liche mint szokott (ugyan nem kimaxolt, de az alsó két spellje mükszik), tehát nekem ebből az derül ki hogy nem függ össze a kari int-energ. szintje a Liche képességeinek hatásosságával, ergo marad a unearthly power és a deathchill aura hatása ami ezen javíthat még, meg ami a kari cuccaiból jöhet talán, tehát akinél nem fő vonal a spirit az ezekre is kénytelen rakni egy csomó pontot a Liche mellé (együtt kb 40 pont)és lehet összejön az ütős Liche pet...De akkor mindig a seggében kell álni és a dudo videó szerint sunyizni, mert nem marad más lehetősége a karinak. Úgy hogy én ezek után azt a következtetést vonom le, hogy a Liche kizárólag akkor erdményes ha a karinál a spirit a fő vonal és ennek rendeli alá az ezt kiszolgáló egyetlen másik kasztot és az abban lévő battle standard és war horn spelleket gyúrja eszelősen. Ezek után csak két kérdésem van ilyen áron mi a fenének?...és ha dudo már epicen ráunt erre az egészre, akkor másnak talán bejön?
  • dudovec
    'hogy a dudó Liche szétszikkasztja Szifont 1.08 ban epicen asszem?'
    A video neve: vs legendary typhoon.. es az is, sajna itt a youtube felbontasa miatt nemlatszik , bar ha sas szemed van talad kibököd a titan '72' es monster leveljet tehat nem fake, bar ha nemhiszed feltoltom valahova normal felbontasban.

A leiras pedig annyi: en mindeddig azt probaltam hangsulyozni, hogy a lich kinget az ember semmi masra nem tartja, csak a bossra, de arra a legjobb.. Azert nemtudja megolni a szatirokat, meg nemtud megolni kb senkit legenden, mert mint mondtam mar soxor %ban veszi le az eletet, es ezt mindig az aktualis eletbol veszi le. Ergo , minel nagyobb elete van a szornynek , annal tobbet sebez ra.. -> Ezert jo a bossra. Tovabba, ezt meg az is ala tamasztja, hogy a 'soul blay' es a 'death nova' rendelkezik 33%/50% attack damage converted to healthel, ami kb annyit takar, ha 10% on van mondjuk a lichem elete, de a titannak mondjuk meg megvan az egesz, es ranyom 1 death novat, azzal leredukal mondjuk vagy 20-30 ezret rola(sztem 1.08 ban kb 100k elete lehet a titannak legenden, de lehet kicsit elszamolom magam , igazabol mind1 de sok van neki) , szoval ha nagyot tud redukalni, akkor nagyot tud gyogyulni is ugyanis a redukalt eletet is kiosztott sebzesnek tekinti.. ergo ha egy fullos eletu titan kap 1 death novat, vagy egy soul blightot a lichetol akinek alig van elete, azonnal felfog menni a lich elete a maximumra, de ha mar a titannak alig van elete, akkor azt a keveset redukalja %ban, tehat abbol a keves sebzesbol sziv eletet , ergo alig gyogyul es alig sebez.. A video kb tokeletes bizonyitek erre, hisz ha megfigyeled, ugy kezdi, hogy kb a fele eletet eltunteti 8-10 masodperc alatt (rossz esetben), es a a masik fele 2x ennyi idobe telik, es az utolso par milimeter majdnem annyi ido, mint addig a tobbi.. Tovabba, aztis remekul lehet latni, hogy amig relative sok elete van a titannak , addig a lichem kb nemis sebzodik!! -> mivel nagyot tud sebezni , es ezaltal azonnal visszagyogyitja magat maximumra. De aztan , ahogy egyre kisebbeket tud mar sebezni ra, szep lassan serul o is, de azer meg tartja magat, az utolso 1 millimeteren meg szinte majdnem behal a lichem, mert mar nemtud sebezni -> eletet szivni. Ez mostmar azthiszem tiszta kell legyen , hozzateszem, hogy a titan gondolom rendelkezik "vitality damage resistel' legenden, sztem nem is kevessel, amit a deathchill auram tudna lehuzni (legfelso passiv), felteve ha 1 pontnal tobb lenne rajta, de nincs... A meglatas felig-meddig jo, lehet latni , hogy egyszer odebb lepek picit.. na az nem a covenant miatt van, mert annak eleri a range a lichet, hanem a fire enchant miatt aminek eleg pici es eszrevettem h nincs rajta.... mondjuk kb nem ad neki semmit (100% fire damage , van kb 50-60 elemental damage a lk spectral boltjanak, ezt dobja meg 33% al ebbol adodoan a cold/fire/light elemental osszetevok miatt, szal nemsokat er, de mivel az utso 0.3mm-t elementalbol lovi mar, mert annyira kicsi ott a reduction, ezert kb talan ezen mult h nem utotte le a lichet a vegen a titan, mert mar nemtudott gyogyulni belole - ]de ugyanakkor megjegyeznem, hogy ez a 3 adik probalkozas volt, mert 2x nemvette fel ez a kurva fraps, es akkor a lichem ugy vegzett hogy az elete 75% felett volt amikor behalt a titan..])

A manarol egyebkent annyit, hogy a lich ellovi a manajat normalon, meg epicen talan, de legendre nemcsak az elete lesz kifejezetten nagy , hanem a manaja is, ugyhogy nem a covenant a fo kulcs ott igazan.. De teny , hogy az is segit neki, nembeszelve arrol hogy +50% elemental damaget is ad a covenant itt, szal a vegjatekban ez is segittett neki.. nemveletlen castoltam be ujra a covenantot, amikor fel millimeter volt hatra a titan eletebol..

Tovabba spirites karinak szokas rakni egy egy lvl-1 es outsidert is, foleg ha nincs instad, mert az outsidernek csak az elemental sebzese/elete/manaja no szintenkent , de a 33% os health reductiont mar 1 es szinten megkapja, es az annyi is marad hiaba maxolod, es hat hol mashol idezned meg, mint 1 eros bossnal, szoval altalaban mire rahuzom az egeret a bossra, addigra mar csak a fele elete van meg az LK+ outsider kombonak koszonhetoen..

Vegul: Mondta Shorlex, hogy ezt 1.20 ban elfelejthetem , merthogy titan nem a szobrokrol veszi a kepessegeit,hanem alapbol csinalja mindent es nemtudtam ezt megcsinalni a lichel stb. Lehet!! de nem az volt a kiindulo pontunk ebben a 'vitaban', hogy 1.20 ban lesolozza e a LK a titant (csak bedobtam ezt a szoveget mert imadom ezt a petet, es sztem eleget bizonyitott) , hanem az, hogy erdemes e kifejeszteni, legalabb az idezest (15 pont +3 pont death nova +2 pont a damage absorb skillje, ez 20 skill, 7 szintnyi skillpont a karibol, szerintem mindenkepp megeri), Mert hiaba lett agresszivabb a titan, a lich meg az outsider akkoris ugyfogja kezdeni hogy a fele, de legalabb az 1/3 ad eletet lehuzza pillanatok alatt, levesz a resistjeibol, raadasul magara vonja a figyelmet, es nembirja olyan rosszul a strapat... Tovabba Shorlex aszonta, hogy a tobbi bosson nem valtoztattak olyan markansan , mint a titanon, ergo azok kb majdnem ugyanolyan fikak mint eddigis, es szopjak a health reductiont mint allat:D Szoval meg aztis eltom kepzelni, hogy egy covenantal es egy megfelelo deatchilell megtamogatott lich + egy lvl 1 es outsider megfingat valami komoly bosst legend 1.20 ban, ugy hogy bele sem szolsz csak nezed oket ,mint en a lichet.. Bar hozzatennem, amikor ideztem itt outsidert is a lich melle, es lottem is, 10bol 7szer 1-2 masodperc volt a legend titan 1.08 ban, maradek 3 alkalommal pedig 3-4mp. Szoval ne feledkezzunk meg magunkrol sem, a pet nagy segitseg, de ha mar leredukalnak nekunk 70% ot egy atom bossbol 5 masodperc alatt, akkor azthiszem mar boven megertek a skilleket..

Amugy a petek szerintem:

Dweller: csak tankolasra

Ancestralok: 'kivegzőosztag' a mar meggyengitett ellenfelekre , tankolas, de bizonyos helyeken meg monthatni jol irtanak (de megfelelo recharge cucc nelkul, nemlehetnek mindig velunk, szoval kotik a kari felszereleset alapban)

Farkasok: tank, mezei monsterek irtasa + heroke

Spirit petek: superbossoknal tank + erőteljes gyengites

Nymph: sebzes kiegeszitesnek a legfelso skilljevel, ha vannak felesleges pontjaid, illetve az auraja talan hasznos lehet, de nem er sokat.

Es pontosan a super bossok miatt tartom a legjobbnak a spirit peteket, mert egy valamire valo karakter siman boldogul a mezei szornyekkel, egy eros varazslo/ijasz gyorsan kinyirja a mezei szornyekbol allo tomeget , egy eros harcos meg mindenkit 1-2 utessel lenyom, meg talan a herokat is ha nagyontap a kari.. de a legend superbossoknal lehet a legnagyobb szukseg a petekre, ezert tartom a legjobbnak a lichet, mert jobban redukal mint az outsider , 50 allresistet szed le, es ugyan csak 3 ad annyi elete van, de hihetetlenul kepes magat gyogyitani, es mivel alapban veled van amikor odaersz a nagy csatahoz, ha behalna gyorsan idezel egy ujat..

reszemrol kb ennyi a tema, lehet kicsit tulporgettem , sorry:D
  • Shorlex
    Teis tudod, hogy hiába nyomok ilyet, mert öt másodperc alatt szétszedi a lichet. Egyébként aszem már két témát kevertek. Dudo nem azt mondta hogy a lich a legjobb írtógép, így a videjót sem annak szánta szerintem hogy lássátok hogy milyen jól írt. Ezt nyilván nem teheti meg 120-ban. Ő a health reduction miatt nyomott be videót és a videóból tényleg kiderül hogy valszínűleg van ilyenje, nem is rossz. A kettőt ne keverjétek össze. De 120-ban is azért annyi ideje van a lichnek, hogy legalább egyet kilő és az már egy rendkívül hasznos dolog.

És igen az nrg regen a kari miatt van, a covenant csinálja. nálam is mindig max lich nrg-je. :D

Nemsokára jönnek az én videóim manticore-ról és skorpiókirályról legenden. már memphisben vagyok, először giza, de aztán jön fayum :D
  • ROMOTO
    És csak hogy értsd, ezzel a multis szösszenettel csak oda akartam kilyukadni, hogy ha a multiban sok másik spirites gamernek is ugyanilyen forma tré Liche van mint nekem (1.20 alatt) akkor a szubjektív tapasztalat ez irányban az objektivitás felé tolódik. Az más lapra tartozik hogy tényleg vicces két tök más verziójú és emiatt tulajdonságú Liche pet összehasonlítása. De szerintem haladás a jövő kulcsa és ilyen alapon dudovec sem az 1.01 verzióval tolja... :)
  • ROMOTO
    Shorlex nem nyomnál egy videót a Liche-Szifon szirvornyáról? mondjuk epicen, ha már ott jársz? ami 1.20 alatt izgalmasnak igérkezne :)
  • ROMOTO
    A petek használhatóságát, úgy álltalában, soha nem kérdőjeleztem meg sőt... ami a hozzászólásaimból egyértelműen kiderül ha figyelmesen olvassák, mint hogy az is hogy (pl. a multiban az állandó petekre hivatkoztam nem az időkorlátosokra) és (multiról nem singli ről volt szó) meg egy korábbi hozzászólásomban (8595-as, a vége felé) többek között az első két mondatodban elhangzottak köszönnek vissza...
    A covenant tényleg kipipálja a manaügyet valszeg, kösz az észrevételt :)
  • Grusalak
    Romoto: Amikor multizol, akkor nincs is szükség petekre, hiszen a petek többnyire pont azt a célt szolgálják, hogy ne te légy a célszemély, akit az nmy "befog". Multiban ott a többi játékos, így oké.
    De ha végig singliben nyomod, akkor bizony jól jönnek a "társak"...
    (Mondom mindezt úgy, hogy a hódítom ősidézése egyes szinten van, és legenden is csak néha használom... De ez az én mentilatásom miatt van így, de ettől függetlenül én is úgy vélem, hogy a petek igenis megkönnyítik a haladást.)
    Dudo a videoról biztosan beszámol részletesen (ami nagyon jó lett. Grat! ) De előzetesben annyit, hogy amit leginkább érdekesnek találtál: a mana... Ha jól megnézed, akkor Dudo a karijával ott marad a lich közelében, így a Covenant hatása rajta van.
  • ROMOTO
    Multiban jellemzően a karik nem használnak állandó peteket (elvétve) több okból kifolyólag: a különböző kari petek egymás közelében sebződnek, a tömegekre ható fizikai sebzése a kariknak a társ petjére is hat, én is többször war windeztem meg batteroztam, íjjaztam le emiatt mindenféle farkast, Lichet stb. :) amikor nagy a tumultus, de azokban az esetekben a mikor mégis ott lihegett a Liche a brancsban szerepe kizárólag abban merült ki hogy hergelte-terelte az ellent, ja mégsem néha elakadt és amíg a team 20-30enemyt ledarált addig ő 1db ellenfélen rugózott amíg valaki meg nem szánta, visszafordult és legyakta az addig hallhatatlan monsztát (szatír, csonti, egyebek)... és ezt, bakker ha nem tapasztaltam 100 szor akkor egyszer sem
  • ROMOTO
    És kiváncsi lennék, hogy dudo spec. spelbreaker jén kívül ahol a liche 1.08 ban megállja a helyét epicen, meg Shorlex spellbinderjén 1.20, meg az én spellbreaker 1.01-1.20 legend- emen kívül ahol nem, van e másnak is élménye a Liche szerteágazó képességeit illetően, mert ki tudja?...
  • ROMOTO
    Én nem fedeztem fel különbséget a Corsairnál a két boss között abban hogy nem bírja a fizikai+pierce+poison sebzést, (mert elfelejtettem azt hogy a sebzésekben volt még bőven méreg is nálam aminek van ideje hatni az ilyen ellenfeleknél). Az hogy nálam nincs különbség attól még persze a két bossnak tök más resistje van sőt tuti hogy a construkt leszarja a health reduct. damagét, míg a hydra nem ezt nem is vitattam soha.
    Azt meg egyszerűen látom de nem vágom (egyre nagyobb respekt :), hogy a dudó Liche szétszikkasztja Szifont 1.08 ban epicen asszem?. Csak azzal tudom magyarázni, hogy a Liche tulajdonságaira nagyban kihat a kari int-energy száma, ( a pet manafogyása azaz annak hiánya is erre utal bár fura, hogy nálam álltalában ha sebezget rögtön meglátszik a manáján és szinte alig van a kék csíkjából ami amúgy elég lassan tölt vissza) és ha az egeket veri a kari intje érvényesülnek a liche attributumai, mivel az én spellbreakerem gondolom tipikus közelharcos karira lett gyúrva ezért nem kimagasló az intje és lehet hogy ez tesz be a Liche nek, ellenben fura hogy a többi pet az ilyesmire egyáltalán nem érzékeny Outsider, Ancestral és végzi a dolgát... dudo azért lehet hogy 1.08 ban legenden nem ilyen látványos a szivornyázás de végül is ez logikus, ahol typhoon is még csak önmaga árnyéka az 1.20 legendes mivoltjához képest...
  • dudovec
    igaz nem az osszes boss, nincs turelmem szivni , hogy a frapsom minden 3 ikat vesz fel csak amit akarok, de sztem a video mutatja h mirol is beszelek:
    lich vs legend titan
  • dudovec
    vagy msn en sanyi?
  • Shorlex
    Romoto, hát ne mondd nekem, csak tudom, én ütöttem, úgyhogy nem hallomásból megy a dolog, személyes tapasztalat. :D
    A hydra lenn volt 10mp alatt Talos 2 perc. mindkettőnél volt lich is outsider is, instant batter. ne mondd má hogy ezek utám ugyanolyan resistjük van...
  • Shorlex
    Miért ilyen a kép???

Mindent úgy csinálok ahogy mondják, 320×240 felbontás, divx codec, miért lesz mindegyik ilyen szar???
    Dudo mester, ötlet?
  • dudovec
    amint muxik a youtube megint , kaptok egykis videoot aztan lehet osztani:D
  • dudovec
    hat 1 minimalisat loditottam , megolni nagyonsok ideig tartana a lichnek egyedul, de nem is az a feladata, ezt probalom elmagyarazni, de latom nemsikerul.. mivel healthet redukal, ez altal mindig az aktualis eletbol vesz le... raadasul a vitality damage resistance ezt meg csokkenti is, nincs kigyurva a deathchillem rendesen, de higgyetek el mukodik.. lichet mire leutne a boss reg leveritek, teged nembant, az elete felet meg lekapja par masodperc alatt nelkuled is.. de nembaj a lich az szar.....

a spellbreakeremnel a kivegzo szerepet a hornok latjak el, mivel redukalok amig csak lehet, de mivel mindig az aktualis eletbol vesz le, ezert egyre kevesbe sebez , olyan mint a static field diabloban csak ez meg stunol is.. de mindenkepp kell melle valami ami a keves eletet lekapja a vegen, ugyanez igaz a lichre is, es nem minden spirites kari spellbreaker, szal sztem a lich kotelezo minden spiritesnek.
  • ROMOTO
    Talos bármilyen fura ugyanolyan hamar purcan a nyers erőtől ami szimpla damage +pierce mint a Hydra, viszont kell hozzájuk resist az előbbihez sok tűz+fizikai dmg res. bár ha a lábujján állsz miközben ütlegeled még a tűz sem fontos, az utóbbihoz sima fizikai dmg res. amit egy defens kari simán visz. A corsair kariknak kb 10 mp ben benne vannak szikkasztó petek nélkül ugye. Tucatszor lepróbálva, tehát a nemigen van ilyen szempontból különbség 1.20 ban...
  • Shorlex
    Mielőtt bárki azt hiszi hogy ő a legnagyobb TQ fan, vagy ilyen jellegű társasághoz csatlakozni szeretne, egy kis fun:

TQ piano
  • Shorlex
    dudo, lehet hogy van valami ebben, de azt is láttam, amikor én ütöttem a hydrát ugyanis lich hozzá sem ér, outsider igen, de elég lassan csapkod, ergo van időm megnézni hogy mikor ütök én. és mondhatom hogy instant batterrel nagyrészt én voltam aki szétszedte. Talos viszont szart rá, jó ha 2-3% lement az életéből úgyhogy üthettem volna meg 30×, de azért annyi időm nincs... ezért tartott olyan sokáig. szerintem talosnak valami ultra armorja, resistjei vannak 120-ban vagy nemtom, de éedekes hogy epicen ennek a közelében nem volt.

Á franc se tudja hogy konkrétan ki mit mekkorát sebez. Kéne a játékfejlesztőknek szólni, hogy mint a fraps, fel lehessen venni a game logját arról hogy kinek hogyan kitől mikor mennyi ment le. :D
  • Shorlex
    tökömbe fejezzétek már be. :D
    Jó az a lich, csak nem annyira és kész. :D
    Na egyébként én is csináltam pár videjót, fel is töltöttem a youtube-ra csak olyan iszonyú minőségűek lettek feltöltés után hogy le kellett törölnöm mindet. asszem a felbontás nem tetszett neki, túl nagy lehetett. pedig divx-esek mindegy.
    Jaés dudo, nekem 1mega alatt van fél perc és jó minőségűek... :D
    egyébként a minotaurt és a telkine-t csaptam le a videókon, kéréseteknek megfelelően egyedül, lich sem volt, nemhogy outsider. hát egyik sem volt gond, még így sem, persze azért egyik sem egy manti.

Egyébként hasznos info mindenkinek: batter a csapástól igenis függ. kipróbáltam. 5000 felett van a csapás thornyval, minden hiéna repül egy battertől. kezébe adok egy ócska fegyót 1000 körüli csapással, három ütés batter minden hiéna. én szerény arisztotelészi logikán alapuló képességeimmel azt szűrtem le, hogy ezel szerint függ a csapástól a batter is, úgyhogy marad a maul. :D De szerintem átteszem bal gombra, jobbra meg megy a rally.
  • ROMOTO
    De ha a Liche Kingről a solo után kiderül a videó végén a stáblistánál, hogy álruhás Outsider vagy neaggyisten spellbreaker kari akkor tökönszúrom magam ...:D
  • ROMOTO
    Az lenne az év videója amin dudo Liech Kingje lesolozza az osszes bosst magas szinten....:)
  • ROMOTO
    Meg hát milyen fura a Liche oltári képességeiről "Lichking kb lesolozza az osszes bosst magas szinten" , beszélni miközben eldőlni ezektől a képességektől ellent nem sokan láttak...
  • ROMOTO
    a war horn hatásával tisztában vagyok, mint ahogy a battle standardéval is meg ezek passzívjaival is, nem kérdőjeleztem meg ezekben a hatásfokot ki van próbálva mint a többi (mellesleg egy kissé lohasztó az eredménye ezen skilleknek már legenden, 1.08 ban is érezhető), de a videón a Liech konkrétan ellőtt sebzései a vitality-n kívül vagy nem találtak, vagy mire találtak volna nem volt már meg a célpont, mivel a többi, hatékony pet a kari warfare reduction spellektől (amik működnek) legyengített-bénított enemyken marakodott, mert hát gyakran több pet volt a terepen mint az ellenfél, tehát ezért az észrevétel...
  • dudovec
    akarom mondani a warriorok 150dmg je
  • dudovec
    shorlex: en fraps, vegas 6.0 , virtualdub ez a manticore run 3.20 kb , 43 mega... bar ez wmv

romoto: lehet nemtunt volna fel, mert a mezei szornyeket az ancestralok irtjak nalam , de csak azert , mert mire odaernek a warriorjaim addigra 1mm van mindenkinek az eletebol... es miert? mert health reductionolok.. azt csinalom mint a lichking, csak folyamatosan es mindenkit + stun..
    kari amugy absolut egyedi sztem, es ha nemlenne hornom, akkor ra lennek szorulva a lichre a bossoknal, hidd el.. latod, hogy megy le a manti elete, en nem utok semmivel , a hornok 150dmg je v mennyi se viheti igy le , se a lord sebzese.. tehat a reduction kell legyen a ludas.. es mint irtam korabban a lich a bossokhoz kell , es sztem osszesen 20 pontot siman meger akarmien spirites karinak, de ha nemszereted , ne hasznald:D

shorlex: ami a hydra es a talos dolgot illeti, most nem akarok megin ezzel kukacoskodni, de ismet a spirit petekre fognam az egeszet, mivel a talos az 'construct' es nincs vitalityje ebbol adodoan -> nem hat ra a health reduction, ami tulajdonkeppen vitality damage elvilegesen , a hydrara viszont igen.. ezert a lich meg az outsider leredukalja.. legalabbis szerintem, de ha megakarod nezni h mittud a spellblinder, akkor ne idezz petet, hanem menj tok egyedul az osszes ien fobossnak, es meglatod a hydraval is fogsz annyit szopni mint a talossal , ha nem akkor elnezest.
  • Shorlex
    dudo találtam egy jó kis progit. fastcappro. van hozzá serial is. sokkal jobbnak néz ki mint a fraps, nagyon szép kis videjókat lehet vele csinálni és én pl dix-el kódolom és harmada akkora a méret. vagy annyi sem
  • Vercetti 1
    mostanában egyre töbször lép ki a játék azon indokkal h a windows hibát észlelt stb (az a kis ablak ahol lehet hibajelentést küleni)
    akinek volt ilyenje vagy tudja mi a baja az írjon köszi
  • ROMOTO
    A videót megnéztem korábban, respektálom is kellőképp :) azt már csak félve jegyzem meg, hogy a Liche King pet úgy tűnik csak statisztált a hadjárathoz :) sőt megkockáztatom a hiánya fel sem tűnt volna a menetoszlopban :D
  • ROMOTO
    Egyébként tartozom egy köszönömmel a pártatlan kommentért, különben meg tök szórakoztató volt ez a Liche téma, meg e mellett dudo nak köszönhetően megjegyeztem ezt a soul blight attributot a franc se figyelte idáig hogy hogy híjják csak azt hogy mi a hatása :) peace
  • dudovec
    hat tudod:D nekem valami regi frapsom van , az ujak basznak menni ittis hiaba krekkelem...
    az hogy nagy a fajlmeret, hat:D ez ien gyerekcipos problema , vagy nemistom... ugyanis tomoritetlen formatumba rogzit, akar csak 1 webcamera.. szal nemart utana valahogy tomoriteni , mondjuk xviddel v valami... erre mondjuk egy virtual dub progi tokeletesen megfelel.
  • dudovec
    Nemtom shorlex , en shield chargeoltam defendernel:D

mindesetre ittvan megin a kis videom , tudom shorlex te kivulrol fujod, de hatha megtudom gyozni romotot..
    mondjuk ez csak epicen volt, lvl 36 majd ha lesz 1x turelmem elviszem legendre, csak cseszettul unom h kb sansztalan h lehaljak vele...
    spellbreaker video