Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
amúgy a szavazásra visszatérve kiegben milyen durva lenne már (az alapvetõ bõvítések mellett) amin én is elgondolkodtam és egyik srác fel is vetette:

külön 1-1 bónusz skill minden mastery pár-hoz, hogy legyen valami tényleges plusz is minden kaszthoz. ha egyszer én útonálló vagyok, akkor ne csak vadász és zsivány képességeim legyenek egymás mellett, hanem kapjak egy extra pl. ambush skillt amivel lesbõl támadhatok vagy vmi ilyesmi ami illik a képbe. állat lenne...

zsirfecske
de télleg a rogue ágamon felejtsek el minden poison/bleeding skillt így legendary elején? a 'Nightshade' slow-ja sem használható? resisteli mindenki vajh?

Lammer
nana'!!!4444
ehhh effektiv jovohet penteken lesz meg az uj VGam(de utana meg csak hetfon leszek otthon megint :C) <#vigyor3> ha megtartod addig, aztatat nagyon megkoszonnem <#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Grusalak
Paladinommal kezdek belassulni (jó tárgyak nélkül tényleg nehéz), asszem indítok egy komolyabb varázslót... Oracle (Spirit+Storm)=> Írtás: Ternion+Shard+Wisp(eye of the storm) És a közelemben mindenki lassított felvétel lesz (Deathchill+Heart of Frost) <#boxer> Erre varjanak majd gombot az nmy-k <#eplus2>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Van már 2, kell az egyik? 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

most fejeztem be epicet , minden lenyeges questet megcsinaltam , meg megszereztem minden waypointot. itt a kep-> katt

ez a Guardian egy allat, eleg hardcore feelingem van tole.

Leslieee
Jaja Spydee már rájöttem szerencsére 😊) Botrány 😛

Mijaza kásztöm kveszt?

Trip to live, live to trip

Sziaszok! Csak az érdekelne hogy hova kell bemásolni a custum quest mappáját hogy megjelenjen a listában?
Leslieee>A plague-t én úgy tudtam lerázni magamról(amit a két farkas folyamatosan rámhordott), hogy ctrl-al elküldtem õket messzire.
gyorsabb ha nem ctrl-t használsz hanem rákatt az ikonjára és úgy elküldöd.
Lammer
KELL-KELL neeeeeeeeeeeeeegz <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Leslieee
Úhh tényleg Fecske, ez nekem is megvan csak haverhoz lepasszoltam, lehet h ez is kellett volna? <#falbav>

Leslieee
Normalon minden jó v 😊 Ha lenne területre ható fingó damage attól is hullanának 😛

srácok vki pls segítsen, naon tetszik a game, csak nem tudom patchelni !! 1.08 nem megy rá sehogysem hiába rkom vissza az originál exet, hibaüzit ír ki a patch telepítésekor. vmi 5let jól jönne köszi

FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!

Fasza kis nyilat találtam. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zsirfecske
azért normal-on poison bõven jó volt, meglõttem egy beast-et és mire odaért összeesett. amúgy 2-3 lövés lett volna tehát gyorsította az írtást jócskán, lehetett egy lövés után új célpontra menni. epic/legend-en még nem próbáltam, de most már félek igazad lesz.

ja igen , es most megneztem , feltettem az atom intelligence rare ringeket+ amukat perfect monkey king berakassal. ezek helyett amit irtam , es csak 400 at esett a dps , de 24 el leveszem a resistjet annak akit eltalalok , es ez a dps realis ugyanis ternionos karinak ha nincs burning dmg , se bleeding se semmi ien szar , akkor absolut realis dps t ir neki , egyedul a caster karinal ir tok mast. igy most 6200 dps covenantal. szintiszta intelligencia+fire sebzes.

na most lehet kapok egy kis savat de fikazas jon:
megpedig a bleeding /poision/ burning damaget osztanam. elobbi 2 t nemteszteltem rendesen , de ugyanugy mukodnek kb mint a burn dmg.. illetve teszteltem az elso 2 t is , de az mar normal fokozaton is legendásan szar volt😄
szal lassuk a burning dmg t... conjuer lévén eleg sok fire dmg% om van , meg maxolt earth enchant , meg az a 32 es skill is ami %os esellyel triplazza a tuzsebzesem. namost felraktam egy 215burn dmg 25 fire dmg s ringet legendary monkey king trickeryvel (ami 12 vel leszedi a resistjeit annak akit eltalalok), amunak egy eye of the flame , masik ringnek pedig egy seal of hephaistos.. ez a 3 osszesen ad 350 burn dmgt , es +115% fire dmg t , plusba volt fenn akkor egy staff ami adott tovabbi 90 burn dmg t , meg vagy 30% fire dmg t , erre meg jon a sisak ami ujabb 46% fire dmg , nameg a cipom is ad elemental dmg t egy keveset. akarhogy is szamolok ez olyan 450 burn damage + 200% fire damage.. es ezek csak a cuccok ugyebar , a skillbol jovo bonust meg nemis szamoltam. es nem csoda hogy a DPS em kb 2000 el tobb ezekkel a burn cuccokkal , de ez itt csak latszolagos , ugyanis az ien burn/poision/bleeding stb szarfosok jelentõsen dobjak a dps t "papiron" , de valojaban szart sem ernek , kb azzal szorakoztam h aki nemhalt be 1 lovestol , vajon hogy viszi a burning az eletet , es kb alig vitte legendaryn , pedig meg reistet is huztam le , meg a lichking is.. ebbol kiindulva szerintem ellehet felejteni a burningot , sztem a poisiont is meg a bleedinget is.. kb annyit ir mint anno poision dmg diabloban.. neztem normalon ramses setben mennyire visz a poison , es kb ott ert valamit , de ottis nagyon keveset. szoval en azt mondom h attack speed mindenek felett (kiveve a castereket). ami 1.08 alatt takarit : attack speed , x% reduction of enemy health. ez kell a haladashoz , casteroknal meg 300% cast rate es annyi. masra nekem ugy tunik nem erdemes gyurni.

http://www.titanquest.net/questions-developers/6954-most-wanted-features-future.html

ITT TUDTOK SZAVAZNI, mi legyen a TITAN QUEST EXPANSION-ban!!!!!

Jó szavazást!!!!
zsirfecske
nyertem 😊

amúgy Hunter's Armguards:

107 Armor

29% Fire Resistance
+38 Dexterity
+38 Offensive Ability
+35% Attack Speed
+2 to Volley

35% az elég jó, ezért is mondtam, de a sisak sem rossz és akkor már a greaves se rossz. ergo adjatok hunter set részeket 😊

Mi az oka annak csomószor kilép és kiírja hogy a Windows hibát észlelt... és ha utána újra belépek a játékba akkor nem tudom használni többet azt a karimat amivel játszottam mert amiután ráklikkelek a startra tölt 1 kicsit és utána kilép hogy a windows hibát...
Ha másmilyen karival nyomom utána akkor azt hagyja viszont az a karim ami így elszállt egy 15 earth-spirites kari volt és baromira idegesít, és nem tudom hogy mit tegyek<#conf>.
Lécci segítsetek!!!<#help><#help><#help>

Leslieee
Szerezz be pár attack speedes cumót.

zsirfecske
nyemnyem, nekem muszáj gyorsan osztani a nyilakat, hogy jobban kijöjjenek a %-os skillek. nomeg nem árt ha a rogue poison, bleeding és fõleg confusion nyilaiból is midnenkinek jut elég.

Leslieee
Dps a lényeg, a többi csak a látszat 😛

zsirfecske
Leslieee kösz az íjakat nyomtuk vele ketten brutális, de sajna nekem érzésre lassú a +45% attack speed-es slow enchantelt eldritcht bow után 😊 ezért mindenképpen kéne hunter set-nek legalább a sisakja a speed miatt. vki-nek nincs esetleg?

Leslieee
Nem is vagy fenn msn-en 😊

lesliee jelezz valahogy ha kell az armor

Leslieee
Nincs olyan h hol és mibõl random drop van.

Ha van dual wield képességed (raktál rá pontot) akkor a kezedbe tudsz venni 2 fegyvert. mMegnézed h 2 kardot tudnál e hordani, vagy 2 baltát, aztán akkor rájössz h csak a speart nem lehet - e.

Blacksheep333
Akkor hogy kell beálitani a Dual Wield et? vagy az alapból megvan és csak Spear el nem lehet DW -zni? vagy valamit ki kell hogy talentoljak?

a Ram Bow hol és miböl esik az elején?
Elõre is köszi

Peace

Az operációs rendszeren is túl...

Leslieee
Ezek teljesen korrekt skillek csak nem jó cuccokat hordasz. Vagy hülye skilleket fejlesztesz.

de választottam,de nem jókat mindig lezúznak! MOst ezek vannak earth, storm

Leslieee
Sztem nem netsebesség mert haverral meg velem is elõfordult pedig uo netünk van. Sztem ilyenkor hostoljatok újra ennyi a megoldás. Múltkor pl a Hydrát ütöttük és csodálkoztam h haver mit rohangál össze vissza erre mondja h üti õ is 😄 Meg egy csomóX elõfordul h pl nincs zene már az elején, ebbõl is vágni h vmi nem stimmel.

Leslieee
Hú geca ez nem semmi volt Hádrijusz, hogymijafasz😄

Kuks, sztem a vadászt válaszd, de ha vmi töményet szeretnél akkor egy dupla dzsonit ajánlok 😄DD

Panzerfaust
Én egy pontot találtam. Nálam is elõfordult már, hogy olympuson püfölöm a küklopszot, nézem nem reagál, biztos kábult, erre rámszólnak, hogy miért csépelem a levegõt. De ez ritka alkalom. Lehet nincs szinkronban a két gép internetsebessége, vagy más miatt, fogalmam sincs.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Pont, vesszõ, mondat eleji nagybetû?

sziasztok lenne 1 kérdésem ez mitöl van haverral hamachin lanoztunk és nálam a mobok meg élete meg az én életem lemenetele is olyanvolt mint singlébe de nálla single megy normálisan de mégis mikor lanozunk akkor nála késik a gamma és mig nála fele életét jelzi hogy megvan nállam már meg is halt meg nállam sokszor a semmire leö 2-3 másodpercig és utána ráhaggya mer éllítolag akkor jelenik meg az a kép mint nállam és szeretném kérdezni mitöl lehet vagy másnál is volt e ilyen probléma. elöre is köszi a válaszokat

zizz21
egyiptomnál tartasz és még nem választottál másik skillt?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Amit akarsz.

Hy!
Szerintetek mit válasszak? (vadász, támadás,vihar...stb)
Mert amikor átmegyek Egyiptomba behalok!

Leslieee
Loller én is ezt használom a Spellbreakerrel 😛 Hozzáteszel még egy okos Shield of the Korybantes pajzsot és úgy már zsír.

Sipi egyet elfelejtettél: És ez kapcsolódik Virslee-hez is: legendaryn olyan szinten van resistálva 1-2 lény a piercre mint az állat (pl undeadek, teknõcök...) És ugyebár ez a maul is 100% pierces amit sûrûn váltogatok át W-vel) Lényegében akik eszik a pierce-t azok a beastek, meg a madarak. Az összes többinél hiába sebzek 4000körül onslaughtal, kb ugyanannyit érek vele mintha a másik fegyveremmel sebezné 2000-2500 körül. De amúgy a spearekre visszatérve nem kell hozzá hunter skill, elég egy Legendary Achilles charm, ami az alap gyorsításon kívül még egy +25%os gyorsítást is ad 😛

Nekem van egy 170-es bunkóm, ami 100% pierce. 😊

Ezzel osztok, meg egy hasonlóan farnkó karddal.

robotnyk
ott lesz
Sipocz
Hali!
Ja! a spear egykezes fegyver az egyedüli baja az, hogy iszonyat lassú, a leglassabb közelharci fegyver. Ezt a problémáját igazán a hunter mastery képes oldani a "wood lore" cimü passzivval. Hihetetlen nagy elõnye viszont hogy a demage jelentõs részét váltja be piercing tipusura ami ellen ugye a sima páncél sz@rt sem ér. Jól balanszozott spear (kivált egy hunter vagy rogue kezében) kiváló eszköz lehet és pajzs is fogható hozzá bármikor. (bocsi a májerkodásért😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Ha jobbklikkelsz a petre oldalt, akkor ott lesz hogy Disband, nem? Meg ha teleportálsz a városba akkor is elmúlik a plague..

Leslieee
Persze mer a mágust max 1 tudja eltalálni mire leszedi õket, a harcost meg vagy 10. Ezér kell neki minimum 60as resist 😊)

Kinek kellett babylonian cucc?

Nincs vkinek normalos hecate crescentes kövei? Nem dob el h rohadjon meg.

Nem értem ezt a resistet. Lefújják a harcosomat 32% res mellett, 4000 élete pikpak lemegy. Miközben a mágusom 2000 élettel, minuszos resisttel simán állja a sarat. Ez most mi a c==3?

Blacksheep333
Hello
Abból gondoltam mert hogy a Spear mellé tudtam betteni Pajzsot, meg mindig 1 kézzel hadonászott vele. Na mostmár végképp összezavarotam<#wow3>

Az operációs rendszeren is túl...

Leslieee
Sztem itt csak a staffok 2 kezesek, haver is tudja használni a speart pajzsal.

De az már gigaloller ám h 2x kell újraindítom a játékot a kurva plague miatt! Nem igazám h nincs unsummon ebben a szarban.

wantonly
Játék install - 1.08 patch - 1.08 crack.

gamecopyworld.com
wantonly
A spear 2 kezes nem? Csak 2 egykezest tudsz használni vele szerintem.