-
dudovec #8677 'hogy a dudó Liche szétszikkasztja Szifont 1.08 ban epicen asszem?'
A video neve: vs legendary typhoon.. es az is, sajna itt a youtube felbontasa miatt nemlatszik , bar ha sas szemed van talad kibököd a titan '72' es monster leveljet tehat nem fake, bar ha nemhiszed feltoltom valahova normal felbontasban.
A leiras pedig annyi: en mindeddig azt probaltam hangsulyozni, hogy a lich kinget az ember semmi masra nem tartja, csak a bossra, de arra a legjobb.. Azert nemtudja megolni a szatirokat, meg nemtud megolni kb senkit legenden, mert mint mondtam mar soxor %ban veszi le az eletet, es ezt mindig az aktualis eletbol veszi le. Ergo , minel nagyobb elete van a szornynek , annal tobbet sebez ra.. -> Ezert jo a bossra. Tovabba, ezt meg az is ala tamasztja, hogy a 'soul blay' es a 'death nova' rendelkezik 33%/50% attack damage converted to healthel, ami kb annyit takar, ha 10% on van mondjuk a lichem elete, de a titannak mondjuk meg megvan az egesz, es ranyom 1 death novat, azzal leredukal mondjuk vagy 20-30 ezret rola(sztem 1.08 ban kb 100k elete lehet a titannak legenden, de lehet kicsit elszamolom magam , igazabol mind1 de sok van neki) , szoval ha nagyot tud redukalni, akkor nagyot tud gyogyulni is ugyanis a redukalt eletet is kiosztott sebzesnek tekinti.. ergo ha egy fullos eletu titan kap 1 death novat, vagy egy soul blightot a lichetol akinek alig van elete, azonnal felfog menni a lich elete a maximumra, de ha mar a titannak alig van elete, akkor azt a keveset redukalja %ban, tehat abbol a keves sebzesbol sziv eletet , ergo alig gyogyul es alig sebez.. A video kb tokeletes bizonyitek erre, hisz ha megfigyeled, ugy kezdi, hogy kb a fele eletet eltunteti 8-10 masodperc alatt (rossz esetben), es a a masik fele 2x ennyi idobe telik, es az utolso par milimeter majdnem annyi ido, mint addig a tobbi.. Tovabba, aztis remekul lehet latni, hogy amig relative sok elete van a titannak , addig a lichem kb nemis sebzodik!! -> mivel nagyot tud sebezni , es ezaltal azonnal visszagyogyitja magat maximumra. De aztan , ahogy egyre kisebbeket tud mar sebezni ra, szep lassan serul o is, de azer meg tartja magat, az utolso 1 millimeteren meg szinte majdnem behal a lichem, mert mar nemtud sebezni -> eletet szivni. Ez mostmar azthiszem tiszta kell legyen , hozzateszem, hogy a titan gondolom rendelkezik "vitality damage resistel' legenden, sztem nem is kevessel, amit a deathchill auram tudna lehuzni (legfelso passiv), felteve ha 1 pontnal tobb lenne rajta, de nincs... A meglatas felig-meddig jo, lehet latni , hogy egyszer odebb lepek picit.. na az nem a covenant miatt van, mert annak eleri a range a lichet, hanem a fire enchant miatt aminek eleg pici es eszrevettem h nincs rajta.... mondjuk kb nem ad neki semmit (100% fire damage , van kb 50-60 elemental damage a lk spectral boltjanak, ezt dobja meg 33% al ebbol adodoan a cold/fire/light elemental osszetevok miatt, szal nemsokat er, de mivel az utso 0.3mm-t elementalbol lovi mar, mert annyira kicsi ott a reduction, ezert kb talan ezen mult h nem utotte le a lichet a vegen a titan, mert mar nemtudott gyogyulni belole - ]de ugyanakkor megjegyeznem, hogy ez a 3 adik probalkozas volt, mert 2x nemvette fel ez a kurva fraps, es akkor a lichem ugy vegzett hogy az elete 75% felett volt amikor behalt a titan..])
A manarol egyebkent annyit, hogy a lich ellovi a manajat normalon, meg epicen talan, de legendre nemcsak az elete lesz kifejezetten nagy , hanem a manaja is, ugyhogy nem a covenant a fo kulcs ott igazan.. De teny , hogy az is segit neki, nembeszelve arrol hogy +50% elemental damaget is ad a covenant itt, szal a vegjatekban ez is segittett neki.. nemveletlen castoltam be ujra a covenantot, amikor fel millimeter volt hatra a titan eletebol..
Tovabba spirites karinak szokas rakni egy egy lvl-1 es outsidert is, foleg ha nincs instad, mert az outsidernek csak az elemental sebzese/elete/manaja no szintenkent , de a 33% os health reductiont mar 1 es szinten megkapja, es az annyi is marad hiaba maxolod, es hat hol mashol idezned meg, mint 1 eros bossnal, szoval altalaban mire rahuzom az egeret a bossra, addigra mar csak a fele elete van meg az LK+ outsider kombonak koszonhetoen..
Vegul: Mondta Shorlex, hogy ezt 1.20 ban elfelejthetem , merthogy titan nem a szobrokrol veszi a kepessegeit,hanem alapbol csinalja mindent es nemtudtam ezt megcsinalni a lichel stb. Lehet!! de nem az volt a kiindulo pontunk ebben a 'vitaban', hogy 1.20 ban lesolozza e a LK a titant (csak bedobtam ezt a szoveget mert imadom ezt a petet, es sztem eleget bizonyitott) , hanem az, hogy erdemes e kifejeszteni, legalabb az idezest (15 pont +3 pont death nova +2 pont a damage absorb skillje, ez 20 skill, 7 szintnyi skillpont a karibol, szerintem mindenkepp megeri), Mert hiaba lett agresszivabb a titan, a lich meg az outsider akkoris ugyfogja kezdeni hogy a fele, de legalabb az 1/3 ad eletet lehuzza pillanatok alatt, levesz a resistjeibol, raadasul magara vonja a figyelmet, es nembirja olyan rosszul a strapat... Tovabba Shorlex aszonta, hogy a tobbi bosson nem valtoztattak olyan markansan , mint a titanon, ergo azok kb majdnem ugyanolyan fikak mint eddigis, es szopjak a health reductiont mint allat:D Szoval meg aztis eltom kepzelni, hogy egy covenantal es egy megfelelo deatchilell megtamogatott lich + egy lvl 1 es outsider megfingat valami komoly bosst legend 1.20 ban, ugy hogy bele sem szolsz csak nezed oket ,mint en a lichet.. Bar hozzatennem, amikor ideztem itt outsidert is a lich melle, es lottem is, 10bol 7szer 1-2 masodperc volt a legend titan 1.08 ban, maradek 3 alkalommal pedig 3-4mp. Szoval ne feledkezzunk meg magunkrol sem, a pet nagy segitseg, de ha mar leredukalnak nekunk 70% ot egy atom bossbol 5 masodperc alatt, akkor azthiszem mar boven megertek a skilleket..
Amugy a petek szerintem:
Dweller: csak tankolasra
Ancestralok: 'kivegzőosztag' a mar meggyengitett ellenfelekre , tankolas, de bizonyos helyeken meg monthatni jol irtanak (de megfelelo recharge cucc nelkul, nemlehetnek mindig velunk, szoval kotik a kari felszereleset alapban)
Farkasok: tank, mezei monsterek irtasa + heroke
Spirit petek: superbossoknal tank + erőteljes gyengites
Nymph: sebzes kiegeszitesnek a legfelso skilljevel, ha vannak felesleges pontjaid, illetve az auraja talan hasznos lehet, de nem er sokat.
Es pontosan a super bossok miatt tartom a legjobbnak a spirit peteket, mert egy valamire valo karakter siman boldogul a mezei szornyekkel, egy eros varazslo/ijasz gyorsan kinyirja a mezei szornyekbol allo tomeget , egy eros harcos meg mindenkit 1-2 utessel lenyom, meg talan a herokat is ha nagyontap a kari.. de a legend superbossoknal lehet a legnagyobb szukseg a petekre, ezert tartom a legjobbnak a lichet, mert jobban redukal mint az outsider , 50 allresistet szed le, es ugyan csak 3 ad annyi elete van, de hihetetlenul kepes magat gyogyitani, es mivel alapban veled van amikor odaersz a nagy csatahoz, ha behalna gyorsan idezel egy ujat..
reszemrol kb ennyi a tema, lehet kicsit tulporgettem , sorry:D