Én nem fedeztem fel különbséget a Corsairnál a két boss között abban hogy nem bírja a fizikai+pierce+poison sebzést, (mert elfelejtettem azt hogy a sebzésekben volt még bőven méreg is nálam aminek van ideje hatni az ilyen ellenfeleknél). Az hogy nálam nincs különbség attól még persze a két bossnak tök más resistje van sőt tuti hogy a construkt leszarja a health reduct. damagét, míg a hydra nem ezt nem is vitattam soha.
Azt meg egyszerűen látom de nem vágom (egyre nagyobb respekt :), hogy a dudó Liche szétszikkasztja Szifont 1.08 ban epicen asszem?. Csak azzal tudom magyarázni, hogy a Liche tulajdonságaira nagyban kihat a kari int-energy száma, ( a pet manafogyása azaz annak hiánya is erre utal bár fura, hogy nálam álltalában ha sebezget rögtön meglátszik a manáján és szinte alig van a kék csíkjából ami amúgy elég lassan tölt vissza) és ha az egeket veri a kari intje érvényesülnek a liche attributumai, mivel az én spellbreakerem gondolom tipikus közelharcos karira lett gyúrva ezért nem kimagasló az intje és lehet hogy ez tesz be a Liche nek, ellenben fura hogy a többi pet az ilyesmire egyáltalán nem érzékeny Outsider, Ancestral és végzi a dolgát... dudo azért lehet hogy 1.08 ban legenden nem ilyen látványos a szivornyázás de végül is ez logikus, ahol typhoon is még csak önmaga árnyéka az 1.20 legendes mivoltjához képest...