• dudovec
    shorlex: en fraps, vegas 6.0 , virtualdub ez a manticore run 3.20 kb , 43 mega... bar ez wmv

romoto: lehet nemtunt volna fel, mert a mezei szornyeket az ancestralok irtjak nalam , de csak azert , mert mire odaernek a warriorjaim addigra 1mm van mindenkinek az eletebol... es miert? mert health reductionolok.. azt csinalom mint a lichking, csak folyamatosan es mindenkit + stun..
    kari amugy absolut egyedi sztem, es ha nemlenne hornom, akkor ra lennek szorulva a lichre a bossoknal, hidd el.. latod, hogy megy le a manti elete, en nem utok semmivel , a hornok 150dmg je v mennyi se viheti igy le , se a lord sebzese.. tehat a reduction kell legyen a ludas.. es mint irtam korabban a lich a bossokhoz kell , es sztem osszesen 20 pontot siman meger akarmien spirites karinak, de ha nemszereted , ne hasznald:D

shorlex: ami a hydra es a talos dolgot illeti, most nem akarok megin ezzel kukacoskodni, de ismet a spirit petekre fognam az egeszet, mivel a talos az 'construct' es nincs vitalityje ebbol adodoan -> nem hat ra a health reduction, ami tulajdonkeppen vitality damage elvilegesen , a hydrara viszont igen.. ezert a lich meg az outsider leredukalja.. legalabbis szerintem, de ha megakarod nezni h mittud a spellblinder, akkor ne idezz petet, hanem menj tok egyedul az osszes ien fobossnak, es meglatod a hydraval is fogsz annyit szopni mint a talossal , ha nem akkor elnezest.